Река Ефрат Пресъхва, Както е Описано в Пророчреството за Последните Дни

Автор: Няма коментари Сподели:

Река Ефрат пресъхва, разкри се мистериозен тунел. Река, люлка на човешката цивилизация, пресъхва. Река Ефрат най-накрая пресъхна и нещо невероятно се появи. Това са само част от заглавията, които ни заливат през последните години. Но най-голямата сензация далеч не е в това, което ще открием заровено под древната река.

Най – невероятният факт за случващото се , се корени в това, че още преди хиляди години е записано, че това събитие ще се случи и то с такива подробности от, които буквално да настръхнем. Един бегъл пример намираме в Стария Завет. Там река Ефрат е описана като изключително важно средство за подкрепа на враговете на Израил – Асирия и Вавилон. Реката минава през Вавилон и е важна за града, защото напоява посевите и осигурява вода за хората. Вавилон не може да оцелее без Ефрат.

Откровение 16:12: “Шестият ангел изля чашата си върху голямата река Ефрат и водата й пресъхна, за да подготви пътя на царете от Изток.” Този стих е част от по-голям разказ за седемте чаши на Божия гняв, които се изливат върху земята. Смята се, че пресъхването на реката е символично представяне на премахването на бариерите, които пречат на силите на злото да се съберат за последната битка, известна като Армагедон.

Предишна статия

МУЖИК НЕ ПОНИМАЕТ ЧТО ЭТО ДАЖЕ НЕ ПОЕЗД, А ЛЕДОКОЛ!

Следваща статия

Роберт Адамс – Вы не деятель, Нет ничего неправильного

Други интересни