Нашето мнение за интервюто на Карбовски с руската посланичка(БГ преводи)

Автор: Няма коментари Сподели:

06.05.2023, BGprevedi

 

Ние отбелязахме това интервю в нашия обзор от 20.04.2023. С препратка към това. Мислехме че ще бъде много интересно в светлината на тоновете въпроси, които ние и други си задаваме след започването на СВО в Узомбия. Оказа се че не е така.

Интервюто не излезе от „комфортната си зона“ на „приятелски“ въпроси и отговори. Вероятно въпросите към Митрофанова са били с предварително споразумение. Понятно, тя иска да си запази работата.

Затова нямаше и бегъл опит да се навлезе в зоната на злободневието и да се отговори на въпроси, на които много хора искат да научат отговора!

Карбовски преди това интервю демонстрира висока осведоменост, но се оказа че не знае някои ключови данни. Направо да ви кажем, да не си губите времето да го слушате, защото това интервю е нещо като песента на рибите в морето за вятъра дето духа!

1. На последните избори не се явиха около 63% от избирателите. Карбовски нарече властта законно-избрана! Както знаем, това не е така. Властта не представлява българския народ! Никоя партия няма такова право!

2. Карбовски трябваше да напомни на Митрофанова че Шеварднадзе отблъсна БКП от СССР и прати нашите соц-комуняги в американското посолство в София, барабар с кофите си с вазелина!

3. Вече и децата знаят че Румен Радев не е русофил, а русофоб. Само Карбовски не знае!

4. Карбовски залага на Костадинов, който, както видяхме, е просто троянски кон, като Илон Мъск.


Карбовски получава 3 с 2 минуса, 3 на ресли, 3=.

А Митрофанова получава 3 с 2 плюса, 3++.

Защо така? Защо има разлика?

Просто защото Карбовски не скри негативността си по време на интервюто. А Митрофанова, напротив, показа доста позитивност.

https://bgprevedi.com/karbovski-gets-3-minus-minus-33027-2/

Предишна статия

Изкупува ли Китай цяла Африка? Защо Си Дзинпин харчи милиарди за бедните страни?

Следваща статия

ВОТ ЭТО РЫБАЛКА! НА САХАЛИНЕ 16 АПРЕЛЯ 2023 ГОДА…

Други интересни