Плъховете напускат кораба на Байдън, докато финансовото сриване в САЩ се ускорява

Автор: Няма коментари Сподели:

Първо, преди да започнем, бихме искали да предупредим читателите за пиратски сайт в Telegram, който краде нашите материали. Те също се представят за мен, за да продават измамна криптовалута. Оценяваме, че telegram е източник на свобода на информацията в тази епоха на тежка интернет цензура. Все пак има разлика между свободата на печата и кражбата на самоличност и измамата. Това не се ограничава само до мен, а е широко разпространено. Затова казваме на Павел и Николай Дурови, хората зад Telegram, НЕЗАБАВНО ДА ПРЕКРАТЯТ И ДА СЕ ОТКАЖАТ. Това е единственото предупреждение, което ще получите. Следващият път специални части ще разбият вратата ви посред нощ.

[Figura1] ()

Добре, като оставим това настрана, нека погледнем какво се случва по света. Там най-голямата история остава продължаващата имплозия на фалшивата администрация на Джо Байдън. Това стигна до точката, в която Хилари Клинтън Рокфелер беше принудена да напише предупреждение в пропагандната медия на хазарската мафия – Ню Йорк Таймс, че колапсът на финансовата система е неизбежен. Спомняте ли си, когато Килари представи своя приятел Джордж Сорос и той спомена интереса си да иска да се включи в изборите в САЩ? Интернетът със сигурност не го прави.

Защо?

Тъй като в по-голямата си част е изтрит от интернета. Ето копие на файла, архивиран преди години.

[Video1] ()

Това не е колапс на финансовата система, това е краят на вавилонското дългово робство.

Най-видимият знак за това беше фактическият фалит на First Republic Bank. Те бяха взети под контрола на FDIC миналия уикенд, след като вложителите изтеглиха 100 милиарда долара или над 60% от депозитите само през месец март. Това е част от общия бунт на американския народ срещу тяхната престъпна и измамна банкова система, която извади достатъчно пари от системата (поне 1,5 трилиона долара) през последния месец, за да фалира всички банки, а не само First Republic. FDIC вече изразходва средствата си за война, така че всякакви съобщения за „спасяване“ или покупки от хора като JP Morgan ще бъдат лъжи и измами.

[Figura2] ()

[Figura3] ()

[Figura4] ()

Притежаваната от Рокфелер КОРПОРАЦИЯ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ е откраднала остатъците от данъците на хората (данъчните власти първо вземат и после броят – оказва се че те надвземат, и то доста) и по този начин си е осигурила достатъчно пари, за да издържи до юли, но плъховете се измъкват от потъващия кораб. Съобщението на Сюзън Райс, че напуска фалшивия режим, означава, че комунистическата фракция около Барак Обама се е разделила с Рокфелер. Като цяло над 47% от „отбора А“ на Байдън вече са подали оставка.

[brookings] ()

Ето защо те се спасяват:

Разследването на престъпленията на семейство Байдън вече разкри, че най-малко 9 членове на семейството са били замесени в семейните схеми за пране на пари. Най-малко 9 членове на семейството на Байдън продадоха достъп срещу печалба по целия свят. Те са определението за престъпно семейство.

[thegatewaypundit] ()

Тук не става въпрос само за подкупи за влияние, а за трафик на деца с цел да бъдат продадени в сексуално робство и измъчвани.

[foxnews] ()

В корпоративните пропагандни медии също има бунт. Уволнението на Тъкър Карлсън от Рупърт Мърдок е пример за това. В миналото уволняването на хора от корпоративните медии и поставянето им в черен списък означаваше бедност и край на кариерата за повечето роби на корпоративните медии. Карлсън намекна за това с тези коментари, направени след като беше уволнен:

„Ако ми кажете… Министерството на правосъдието щеше да ги обвини [порядъчните американци] за това, че критикуват… администрацията на Байдън… и да ги обвини в престъпления, за които всеки от тях е изправен пред 10 години затвор, ако ми кажете, че това може ако се случи тук, щях да ви се изсмея. И вие… виждате хора, които познавате, да стават предатели-колаборационисти… да говорят неща, в които не вярват, защото искат да запазят работата си.“

[dailysignal] ()

Страхът от загуба на работа е причината всички ку**и в корпоративните медии да се съгласяват с очевидните лъжи. Сега обаче, благодарение на NSA и интернета, истинските журналисти могат да печелят пари и да разкрият истината без корпоративните медии. Това се случи с Карлсън, който внезапно получи много по-голяма аудитория, отколкото някога е имал с Мърдок. Ето защо Fox бяха принудени да кажат, че Тъкър Карлсън все още работи за тях. Очевидно е, че се опитват да го накарат да приеме огромен подкуп, за да подпише „споразумение за неразкриване на информация“.

[Video2] ()

[Video3] ()

Дори ако Тъкър вземе подкупа и се поддаде на заплахите, отправени срещу него, вече е твърде късно. Разгледайте видеоклипа по-долу на ръководители на New York Times, Washington Post и други корпоративни пропагандни новинарски издания, които прибягват до бандити, за да избегнат отговора на легитимен и важен въпрос. Ето как изглежда краят на режима.

[Video4] ()

Останалият свят също третира фалшивия Байдън и неговата група като парии. Стигна се до точката, в която американската корпорация трябваше да убие президентите на Мексико и Турция, двама бивши близки съюзници, в опит да запази контрола. И президентът Реджеп Ердоган от Турция, и Лопеза Обрадор от Мексико внезапно изчезнаха от публичното пространство миналата седмица („с положителен тест за COVID-19“), след като критикуваха администрацията на САЩ.

[twitter] ()

Наши източници в ЦРУ казват, че са били убити с енергийни оръжия. Ситуацията обаче стигна до точката, в която отвращението срещу американския режим е толкова широко разпространено, че убийството на висш лидер и замяната му с роб не работи. И Ердоган, и Обрадор отново изглеждаха по-млади в резултат на шума. Въпреки това, ако тези заместници започнат да четат американската пропаганда, те ще бъдат премахнати незабавно, предупреждават турски и мексикански източници.

[Video5] ()

[Figura5] ()

[Figura6] ()

Турският вътрешен министър Сюлейман Сойлу говори от името на мнозина, когато каза, че „американската империя“ губи репутацията си.

„Европейците са атентаторите на Вашингтон в Африка. Ето защо африканците ги мразят. В крайна сметка целият свят мрази Америка”.

[voltairenet] ()

… пауза, елате към 19 часа бг време …

Източници от мексикански картел казват, че извинението за фентанил, използвано от американците за убийството на техния президент, е грешно, защото фентанилът идва от Китай и всичко, което американците трябва да направят, за да предотвратят смъртните случаи, е да го легализират и регулират. Те обещават да отмъстят за Обрадор, като се насочат към хората зад „Байдън“. Това е реална заплаха, защото

„20 милиона или повече мексиканци живеят в САЩ, предимно в югозапада. Вярвате или не, много от тях говорят за Реконкиста.

[internationalman] ()

Сега над 85% от хората и нациите по света се разбунтуваха срещу „световния ред, основан на правила“ на Рокфелер. Както споменахме в предишни доклади, дори Европа също де факто вече се разбунтува.

Сега изглежда, че последните истински роби на Рокфелер са Корея, Япония и Тайван. Това е на път да се промени. Миналата седмица представител на Обществото на белия дракон се срещна с представител на Северна Корея и японския ъндърграунд (подземен свят), за да обсъдят бъдещето на региона.

Севернокорейците обясниха, че японските военни са на път да

организират пълномащабно въстание срещу робския режим на премиера Фумио Кишида.

Япония трябва да научи уроците от миналото от своето „неразумно и жестоко икономическо потискане“ от САЩ в края на 80-те години на миналия век, каза китайският посланик в Япония Ву Дзянхао пред японската преса миналата седмица. Той проповядваше на хор. Има консенсус сред японското военно и интелектуално ръководство, че пробутващият ваксините Кишида и цялото му правителство ще бъдат отстранени, обясни източникът.

[smcp] ()

Севернокорейците също казаха, че сега имат над 100 ядрени оръжия, вариращи от „малки до много големи“. Те казаха, че ще приберат населението си в подземни убежища или ще го разпръснат в провинцията. След това щяха да атакуват Ню Йорк, Силиконовата долина и Женева с тези оръжия, за да принудят повторното обединение на Корейския полуостров. WDS (ОБД) каза, че ще надделее, защото американските военни няма да желаят да разменят Ню Йорк и Лос Анджелис за Пхенян. Това е особено вярно, защото САЩ не могат да поставят хората си в подземни убежища.

Въпреки това WDS помоли севернокорейците да изчакат няколко месеца до колапса на американската корпорация, тъй като тогава ситуацията може да бъде решена по мирен път. Това ще включва смяна на режима в Япония и мирното обединение на Тайван с Китай.

Това напрежение в Източна Азия се видя публично с коментари на фалшивия маскиран Байдън за Северна Корея. (Забележете фалшивия президентски печат отпред на подиума).

[Video6] ()

[Figura7] ()

[twitter] ()

Де факто севернокорейският лидер Ким Йо-джонг отхвърли този севернокорейски коментар за „края на режима“ от фалшивия Байдън като

„безсмислена забележка от човек в неговата възраст, който изобщо не е способен да поеме отговорността за сигурността и бъдещето на САЩ, старец без бъдеще, тъй като за него е твърде много да изкара остатъка от две години от мандата си“,

[tass] ()

В допълнение към финансовия колапс, легалната мрежа се затваря срещу „Байдън“ и цялото ръководство на хазарската мафия.

Както пише архиепископ Карло Вигано в писмо до президента Доналд Тръмп:

Разследванията, които вече са в ход, ще разкрият истинската отговорност на онези, които управляваха извънредната ситуация с COVID не само в сферата на здравеопазването, но и в политиката, икономиката и медиите. Вероятно ще разберем, че в тази колосална операция на социално инженерство има хора, които са решили съдбата на човечеството, присвоявайки си правото да действат против волята на гражданите и техните представители в правителствата на нациите,

[scribd] () [Писмото е от юни 2020 и Тръмп е един от главните отговорници за пробутването на ваксините в САЩ]

Също така в САЩ братята Брънсън продължават правната си атака срещу корумпирания Върховен съд, като повдигат обвинения срещу трима от неговите съдии. Това ги принуди да наемат адвокати, които твърдят, че „те са твърде важни, за да бъдат съдени, че трябва да бъдат имунизирани срещу подобни неща и че (с толкова много думи) са над закона“. Колелата на правосъдието се движат бавно, но смилат на прах, скоро тези съдии ще отидат в затвора.

[Figura8] ()

Справедливостта ще дойде не само в САЩ, но и в Австралия, Канада и Обединеното кралство.

Както казва австралийският сенатор Малкълм Робъртс:

„Ние знаем и знаехме, че всичко това са Глупости и че ни измамиха. Но ние ще ви преследваме и ще ви държим отговорни, ще разкрием вашата глобална програма.”

[Video7] ()

Това е почти същата история като с Кастрюдо в Канада. Множество разследвания са насочени към този престъпен предател. Народът на Тайван, например, посочи, че Кастрюдо е бил платен от Китай за достъп и кой знае още какво. Видеото по-долу разказва историята. Не пропускайте да прочетете субтитрите.

[Video8] ()

[infosys] ()

[Figura9] ()

Каструдо също многократно е забелязван да лудува с Александър Сорос. Вижте и снимката на гаджето на Сорос.

[Figura10] ()

[Figura11] ()

[twitter] ()

Тъй като тази информация е изпратена от канадската разузнавателна служба за сигурност, знаете, че е само въпрос на време канадските военни да предприемат действия.

В отчаяна битка за запазване на контрола, правителството на Кастрюдо (поставено на власт чрез изборни измами на Сорос) прие правителствен закон за интернет-цензура, но това няма да помогне на тяхната кауза, както показва тази новина:

[Figura12] ()

[Figura13] ()

Ръководителят на BBC подаде оставка заради неразкриването на предполагаема финансова услуга, която е направил преди две години на тогавашния премиер Борис Джонсън – човекът, който го назначи.

[npr] ()

В Обединеното кралство множество разследвания за корупция се приближават към премиера Риши Сунак. Оказва се, че той е похарчил милиони пари на данъкоплатеца за британската национална „Спешна“ система АЛАРМА, договорена с Fujitsu, който от своя страна я е възложил на подизпълнителя INFOsys (основана от тъста на Риши Сунак Н. Р. Нараяна Мурти, в момента управлявана от милионерската съпруга на Сунак).

[Figura14] ()

Мислехме, че наличието на министър-председател на Обединеното кралство от индийски произход би било добър ход за Обединеното кралство в геополитически аспект, но един корумпиран роб на WEF не е добър.

Разбира се, останалият свят няма да чака пасивно англичаните да изчистят действията си.

Движението срещу щатския долар – техният основен източник на власт – набира скорост. Тъй като сега Китай де факто контролира щатския долар извън Съединените щати, Индия води този ход.

Най-богатият банкер в Азия и главен изпълнителен директор на Kotak Mahindra Bank – Удай Котак казва, че щатският долар е „най-големият финансов терорист в света“, като по-късно добавя „Това, което имах предвид, е, че резервната валута има непропорционална сила“.

[tass] ()

Над 18 страни вече търгуват директно с Индия в рупии. Сега Аржентина и Индонезия се присъединяват към това отдалечаване от китайския/щатския долар.

[businesstoday] ()

ХМ сега отчаяно се опитва да замени щатския долар и еврото с „цифрово евро“, което се надяват да наложат до „преди средата на юни [т.е. преди корпорацията САЩ да фалира].“ Това е обречен последен опит за спасяване на вавилонската дългова робска финансова система.

[ecb] ()

Както казва анализаторът Джон Рубино:

„Настоящата глобална финансова система е схема на Понци (вид пирамидна схема) и новият кран за пари е изключен. Вълнението е на път да настъпи. Не може да се намали схемата на Понци.”

[substack] ()

Крахът на схемата на Понци ще доведе до крах на всички институции от матрицата, включително НАТО, СЗО и Международния наказателен съд.

Южноафриканският президент Рамафоса се присъединява към много други страни, като заявява, че страната му ще напусне МНС, след като те издадоха заповед за арест на руския президент Владимир Путин.

[todaynewsafrica] ()

[Figura15] ()

СЗО също върви към ада и след това към забравата.

Д-р Тес Лоури казва, че СЗО иска да въведе 500 ваксинации до 2030 г. Ако СЗО постигне целта си, всеки от нас, от раждането до смъртта, трябва да получи 500 ваксинации през живота си.

„Ще трябва да наречем СЗО, Световната организация по ваксините.“

[cnbc] ()

Това е една от многото причини, поради които Бил Гейтс, Антъни Фаучи, Тедрос Гебрейесус, Алекс Азар, Ралф Барич, Питър Дашак, Дростен, Алберт Бурла, Стефан Бансел, Клаус Шваб, Рокфелер, Ротшилд и Министерството на отбраната (САЩ) са обвинени във военни престъпления, свързани с инжектиране на биологични оръжия.

Последните доказателства за техните престъпления идват от свещените воини в Судан. Те конфискуваха биолаборатория там, съдържаща опасни вируси, която беше финансирана от Фаучи, Бил Гейтс, DOD & CDC.

[Figura16] ()

Тъй като тези документи показват, че тези биооръжия са били финансирани от компания на Хънтър Байдън, известна като „Metiabiota“, като 10% „отиват за големия човек“.

„Ето защо те откачат така и всичките им мръсни тайни са наяве“, коментира източник от ЦРУ.

[Figura17] ()

[Figura18] ()

Също така отбелязваме, че светите воини в Судан затвориха притежаваната и контролирана от Ротшилд Централна банка на Судан, като по този начин затвориха основен център за трафик на хора.

[easternherald] ()

[Video9] ()

Ротшилдови се опитват да се измъкнат от това, като подлизурстват пред Китай. Ето защо китайският лидер Си Дзинпин разговаря с техния агент Владимир Зеленски в сряда.

„Обсъдихме пълен набор от актуални въпроси на двустранните отношения. Особено внимание беше обърнато на начините за възможно сътрудничество за установяване на справедлив и устойчив мир за Украйна“, каза Зеленски в изявление.

[Video10] ()

Това, което нашите източници казват, е, че е взето решение да се прекрати геноцидът, маскиран като войната в Украйна, и вместо това да се започне подхранваща лудост на име „реконструкция на Украйна“.

Това може да е причината на руската група Вагнер да са й прекъснали доставките, както загатва тази новина:

На въпрос дали може би военните не са искали да предоставят оръжие на Вагнер от страх, че групата наемници „може да щурмува Кремъл“ и да завземе властта, основателят на групата Вагнер Евгений Пригожин призна, че идеята е „интересна“, но каза, че не е фокусиран върху организиране на преврат.

[thedailybeast] ()

Ако руснаците могат да не направят преврат, поляците могат. Както обясняват източници от полското разузнаване,

„Министърът на земеделието възнаграждава големи чуждестранни корпорации с големи приходи, но те купуват от фермерите под производствените им разходи. Правителството съзнателно се опитва да накара градските жители да се карат със селата.” Излязлата най-нова полска шега (както във виц, разказан от поляци) е „Казват, че в Полша инфлацията е 17%, а цените са с 253,57% по-високи.“

[Figura19] ()

[Figura20] ()

Във всеки случай всичко това е на път да се промени, защото, както каза руският външен министър Сергей Лавров пред Съвета за сигурност на ООН:

„Никой не е позволил на западното малцинство да говори от името на цялото човечество“.

Като знак за това какво ще бъде възможно, след като това малцинство бъде премахнато, учените са измислили начин да увеличат продължителността на човешкия живот с 82%. Учените зад това откритие казват, че „етиката“ е основната пречка това откритие да стане достъпно за обикновения човек.

[sciencedaily] ()

Под „етика“ той имаше предвид тези неидентифицирани пазачи, които потискат всяка наука, която позволява на хората генетично да се усъвършенстват.

Това са същите хора, между другото, които се опитват да ни умиротворят, като създадат фалшива програма за изследване на космоса, както показва последното разкриване на измама в НАСА.

[Figura21] ()

[rumormillnews] ()

С това ще завършим както обикновено с най-новото от хората на Bluebeam (Синият Лъч).

Започваме с видео на изглеждащи извънземни статуи и дърворезби от цивилизацията на маите.

[Video11] ()

След това имаме:

1. [Video12] Бяло кълбо (орб), щат Вашингтон, САЩ

2. [Video13] Множество мигащи светлини върху НЛО

3. [Video14] НЛО-орб (над блатото Мангрове, Индонезия)

4. [Video15] Многоцветен междуизмерен енергиен кораб над Nurindhoo, Куинсланд, Австралия, 22 декември 2022

5. [Video16] Множество дронове със светлинна енергия над Колорадо, САЩ 05-04-2023

6. [Video17] Видяно от целите Хавай

С това изчезваме до следващата седмица.

https://bgprevedi.com/rats-abandon-biden-ship-as-us-financial-implosion-accelerates-3283-2/

Предишна статия

Новините от България от 29 април до 02 май 2023 година

Следваща статия

Киев премина към тактиката на изгорената земя!

Други интересни