Фулфорд: Американската и руската дълбинни държави вероятно ще бъдат свалени чрез събитие „Черен лебед“ през юни

Автор: Няма коментари Сподели:

Светът се насочва към историческа аномалия, която се случва веднъж на няколко хиляди години. Въпреки че този процес ще отнеме години, голямото пречупване се очаква около юни или юли, много източници са съгласни. Това е моментът, когато паданията на американската Корпорация и руската дълбинна държава вероятно ще съвпаднат с повторното появяване на ислямски халифат и много други събития.

Нека започнем с множеството новинарски събития, сочещи падането на КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ.

Най-очевидното потвърждение, че нещо не е наред, са думите на председателя на Камарата на представителите на Камарата на представителите на САЩ Кевин Макарти:

„За съжаление, не съм се чувал с Белия дом от първата ни среща [1 февруари],… Байдън е изчезнал някъде и подвежда обществеността.“

[Video1] (Макарти не е виждал Байдън 75 дни)

За да разберете колко фалшиво е шоуто на Байдън, вижте ОГРОМНАТА избирателна активност за кандидатурата му за президентския пост. Неговите 81 милиона поддръжници трябва да се крият някъде зад тези дървета.

[Figuira1] (Байдън има много избиратели – Не)

Предполага се, че този така наречен Байдън се движи, въпреки че множество криминални разследвания са насочени към него.

„Ние знаем за най-малко осем членове на семейството на Байдън, които са спечелили от… трафик на хора… Това е грубо и отвратително“, казва конгресменът Тим Бърчет (R-TN), републикански член на надзорната комисия на Камарата на представителите.

[foxbusiness] (Законодател от Републиканската партия намеква за импийчмънт на Байдън, докато скандалът с Хънтър се задълбочава: „Как да не можем?“)

[Video2] (МТГ се изказва за корупцията на Байдън)

Тази реч на Глен Бек отразява гнева на американците към тяхното престъпно правителство. В нея той отбелязва

„Колкото и десетилетия да разобличавам хората в Twitter и нашия уебсайт – те се разминат с убийство. И ако вие и аз извършим малка част от тези неща, щяхме да сме в затвора.”

[Video3] (Най-доброто от Глен Бек)

Нищо чудно, че хората зад фалшивия Джо Байдън се крият, откакто американската Корпорация фалира и просрочи външния си дълг на 31 януари. Това се представя на обществеността като задънена улица при повишаването на тавана на дълга на САЩ.

Друго потвърждение за фалита дойде от японски дипломати, които се свързаха с нас, за да кажат, че Световната банка и МВФ току-що са приключили голямата си среща във Вашингтон, където не са успели да осигурят никакво финансиране, което са обещали на страни като Пакистан или Шри Ланка. Те предложиха специални права на теглене (СПТ), но те се оказаха безполезни, казват източниците. MI6 потвърждава, че МВФ не може да осребри своите СПТ, тъй като

„СПТ е просто счетоводство от тип „гръб към гръб“, така че действителният държавен дълг е записан срещу несъществуваща валута“.

Несъществуващата валута, която те имат предвид, са новоотпечатаните от FRB щатски долари. Те се поставят под карантина от тези, които се държат от останалия свят.

Бившият ръководител на МВФ и настоящ ръководител на Европейската централна банка Кристин Лагард призна в реч, че „фрагментирането“ на нейния основан на правила световен ред

„под хегемоничното ръководство на Съединените щати… може да се случи по два начина: постепенно и след това внезапно“.

С други думи, тя намеква, че бавната фрагментация, която виждаме, е на път да се насочи към внезапен колапс.

[ecb.europa] (Централните банки в един фрагментиран свят; Реч на Кристин Лагард, президент на ЕЦБ, пред поредицата C. Peter McColough за международната икономика на Съвета за международни отношения (CFR))

Ето защо президентът на САЩ Доналд Тръмп казва

„Това е най-тежката криза в историята на страната ни, Съединените щати може да не оцелеят“:

Доналд Тръмп: Страната ни е в най-опасното място, в което някога е била

Авто-превод

Отделно

Друг знак, че нещо се е случило през февруари, е, че паричното предлагане спадна с „6,6%“ годишно като „най-големия спад от най-малко 60 години.” Обърнете внимание, че числото 666 подсказва, че тези данни са фалшиви, но че се случва нещо много лошо.

[zerohedge] (Ръстът на паричното предлагане падна до 50-годишно дъно през февруари. Ще изпадне ли Фед в паника?)

Следните графики потвърждават продължаващото тичане до всички американски банки, което показва широко разпространени страхове от колапс на финансовата система.

[Figura2] (Банка 2-1)

[Figura3] (Срив на депозитите)

[Figura4] (Изчезнали пари)

[Figura5] (Риск на дълга в САЩ)

Това се случва дори когато FRB напомпва рекордни количества смешни пари, както показва тази диаграма:

[Figura6] (Дълг на ФЕД)

Очевидно доверието към тях е загубено, или всички тези смешни пари щяха да се появят в банкови депозити.

Илон Мъск, повтаряйки много информирани хора, казва, че

„като се имат предвид федералните разходи, въпросът е кога, а не дали ще влезем в неустойка“.

Що се отнася до кога, престъпният фалшив министър на финансите на САЩ Джанет Йелън казва, че САЩ могат да продължат до юни, вероятно до юли, като използват „извънредни мерки“. Това означава да се краде от пенсии и осигуровки, да се рекетират съюзници и др.

Изнудването може дори да е довело до убийството на мексиканския президент Мануел Обрадор, според мексикански източници, които се свързаха с нас точно когато този доклад беше на път да бъде публикуван. Казват, че той е отменил всичките си публични изяви и че мексиканският президентски самолет е бил продаден на наркодилъри от Таджикистан.

И ЕС, и Русия са поискали Обрадор да се срещне с техните посланици, но той не е успял да ги види, добавят източниците. Тези източници ни казаха по-рано, че Обрадор е трябвало да има тайна среща в Никарагуа с руския външен министър Сергей Лавров.

Това дойде, след като във вторник Обрадор

обвини Пентагона в шпиониране на неговото правителство след изтичане на информация в американските медии и каза, че ще започне да класифицира информация от въоръжените сили, за да защити националната сигурност.

[usnews] (Президентът на Мексико обвини Пентагона в шпионаж, обеща да ограничи военната информация)

Сега официално поднасяната история, е, че той „е дал положителен тест за COVID-19 и взима няколко почивни дни“.

[msn] (Президентът на Мексико за трети път дава положителен тест за Covid-19)

„Това ще бъде много напрегната седмица и ние ще следим ситуацията“, казват мексиканските източници. Те изпратиха тази снимка на нещо, което изглеждаше като тялото му.

[Figura7] (АМСЛО починал?)

Независимо от случилото се в Мексико, хазарската мафия сега рита във всички посоки. Както MI6 отбелязва:

„Хванатите плъхове хапят яко.“

[Video4] (Президентът на Мексико говори)

В допълнение към обичайните опити на ХМ да убие всички несъгласни „лидери“, ние получаваме множество заплахи за пълна ядрена война. Доналд Тръмп повтаря това, както и много други.

Също така Уорън Бъфет продава целия си дял в Taiwan semiconductors, защото „има опасност от сеизмична активност“. Това звучи като заплаха към китайците да унищожат Тайван със земетръсни оръжия, освен ако не продължат да финансират американската Корпорация.

Някой трябва да им напомни, че ако унищожат Тайван, Силициевата долина ще бъде унищожена като отмъщение.

Във всеки случай, проблемите на американската Корпорация или американската дълбинна държава са добре известни и за тях се пише широко.

Това, което е по-малко известно, е, че свалянето на руската дълбинна държава също е неизбежно.

Евгений Пригожин, основател на руската военна компания Вагнер, казва, че

„общност от близки до държавните елити, които действат независимо от политическото ръководство на държавата“, активно саботира военните усилия в Украйна.

[thetruthseeker] (Страх и омраза на вътрешния фронт, Пригожин казва, че войната е саботирана от дълбинната държава на Русия)

Сега руски източници от ФСБ, които разследват ваксината Спутник в Русия, са открили, че

Александър Гинзбург – човекът, който стои зад усилията за ваксиниране на всички руснаци – е високопоставен агент на ХМ. Казват, че е роднина на Уорбург, Сасон, Уиндзор, Бурбон и други европейски кралски родословия.

[profidecatholica] (ДИРЕКТОРЪТ НА СПУТНИК И „СИНАГОГАТА НА САТАНАТА“)

Същите руски източници, които първоначално ни казаха, че Спутник е разработена от Русия традиционна противогрипна ваксина, сега казват, че не е така. Разследващите анализираха поръчките за ваксината и откриха, че 30 различни договора водят до „единствен доставчик“ за „десетки милиони“ дози. Единственият доставчик не е идентифициран, но ФСБ отбелязва, че ваксините са платени в чуждестранна валута. Те добавят, че всички договори са минавали през руска компания, известна като Гамалея, чието „висше ръководство е само от еврейски произход“.

ФСБ също потвърждава:

„Всички ваксини, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sputnik V са направени по един и същ принцип“ Те казват, че са „ваксини, променящи ДНК, предназначени да модифицират гените на хора от по-ниска класа“.

[Figura8] (6-ма измамници за ваксината: Никой не каза че няма да получите ковид-19 ако се ваксинирате?)

Руснаците отбелязват, че експериментите за откриване на „божия ген“, започнали през 70-те и 80-те години на миналия век, за да контролират радикални мюсюлмански групи чрез премахване на гена, който ги кара да вярват в бог. Целта е била да направят мюсюлманите по-покорни, като прекъснат връзката им със Създателя, казват те.

ХM също така иска да плаши хората да си поставят инжекциите, като създава видимост на пандемия чрез използване на процент токсични ваксини. Например данните, публикувани в European Journal of Clinical Investigation на 30 март в Дания, показват, че 4,2% процента от партидите с ваксини срещу COVID-19 на Pfizer дават 71 процента от предполагаемите нежелани събития (SAE).

[wiley] (Зависещата от партидата безопасност на BNT162b2 иРНК-ваксина срещу COVID-19)

„Да, смъртните случаи ще бъдат част от процеса, но кой знае, може би смъртта е по-добра от живота като тъп роб от ниската класа с модифицирана ДНК“, коментира ФСБ.

Ваксините също очевидно са били предназначени да направят възможно контролирането на хората чрез дистанционно управление. За потвърждение вижте този патент на Pfizer, одобрен през 2021 г. за комуникация с клетъчна кула с инжектирани с графен хора по целия свят:

Pfizer – Патент: 11107588b2

[patents] (Методи и системи за приоритизиране на лечения, ваксинации, тестове и/или дейности, като същевременно се защитава неприкосновеността на личния живот на лицата)

[Figura9] (Патент на Pfizer за използване на 5Г за активиране на графена)

Не само това, руснаците сега предупреждават, че със световното отхвърляне на ваксинацията, което е в ход, ХM измислиха начин да използват мляко, за да променят човешката ДНК по подобен начин.

Те ни изпратиха връзка към тази научна статия, в която се твърди, че

„иРНК, доставена от екзозоми, получени от мляко… може да работи като нова система за орално доставяне на иРНК.“

[biorxiv] (Орална ваксина за RBD за иРНК-екзозоми за SARS-CoV-2, получена от говеждо мляко, индуцира отговор на неутрализиращи антитела in vivo)

Източници от полското разузнаване също ни изпратиха много връзки, показващи, че ХM сега се опитва да използва хранителните доставки, за да ни промени генетично в състояние на вечно генетично-обусловено робство.

[Figura10] (Ваксина в храните)

[Figura11] (Ваксина в храните)

[Figura12] (Ваксина в храните)

Точно както ХМ в Русия и на Запад работят заедно, за да променят нашите гени, те също така работят заедно в Украйна.

Както Робърт Ф. Кенеди младши отбелязва:

„Те убиват украинците в съотношение 8 към 1, това което ни казват за тази война, просто не е вярно.“

Е, оказва се, че великият „украински герой“ Владимир Зеленски и неговото правителство са просто от руската ХM и тяхната работа е да избият колкото се може повече неруски украинци. Никой нормален лидер не би изпратил безсмислено войските си да бъдат убити в съотношение 8 към 1 от числено превъзхождащ противник, освен ако това не е умишлен геноцид. Те убиват мъжете и поробват жените и децата. Това са някои от нещата, в които участват Байдънови.

Ето защо Пригожин от Вагнер казва, че руската дълбинна държава умишлено предотвратява приключването на войната. Те искат да продължат да обезлюдяват Украйна, за да я превърнат в родината на хазарската мафия.

Руските патриоти вече са наясно с това и работят със западните си съюзници, за да сложат край на безсмисленото клане в Украйна и да предложат ново споразумение за сигурността на Европа, което ще направи НАТО отживелица.

[Figura13] (Карта на Европа)

Това споразумение може и да възстанови Съветския съюз. В интервю с швейцарския журналист Дариус Рошбин китайският посланик във Франция Лу Шайе каза, че бившите съветски страни

„нямат ефективен статут в международното право…“ В международното право дори тези страни от бившия Съветски съюз нямат ефективен статут, защото няма международно споразумение, което да материализира статута им на суверенни държави.”

„Той отрича самото съществуване на страни като Украйна, Литва, Естония, Казахстан и др.“, написа в Twitter Антоан Бондаз, експерт по Китай в базирания в Париж мозъчен тръст Foundation for Strategic Research.

[yahoo] (Посланикът на Китай във Франция казва, че бившите съветски страни нямат „статут в международното право“)

С други думи, всички тези марионетни държави, създадени като част от проекта за възстановяване на Хазарската империя, могат да бъдат демонтирани.

Израел, другата хазарска държава, също е изправена пред екзистенциална криза.

„Изправени сме пред нова ера на сигурност, в която е възможна реална заплаха от всички сектори едновременно“, обясни министърът на отбраната Йоав Галант в четвъртък.

[israelnationalnews] (Министър на отбраната: Израел се готви за многофронтова война. Галант отбелязва, че нарастващата сила на Иран означава, че терористичните организации също нарастват, което прави конфликтите по-вероятни.)

Това, което той има предвид, е фактическото ново установяване на ислямския халифат, вариращ от Пакистан до Мароко, което оставя Израел напълно обграден.

[Figura14] (Сирия възстановява връзките със съседите си. 10 арабски страни възстановиха отношенията си с нея. 8 разглеждат ситуацията. 3 отказват да нормализират)

В момента Турция, Египет, Иран, Саудитска Арабия и повечето други ислямски страни вече са обединени. Сега Судан и Пакистан също са на път да се присъединят отново към ислямското лоно.

Контролираното от ХM военно правителство на Пакистан, търгуващо с хероин, се бори за живота си. Това е така, защото въпреки че прави всичко, което му беше казано от МВФ, то не може да получи пари, за да поддържа икономиката си. В края на краищата МВФ фалираха.

Така че сега пакистанските военни заплашват с война с Индия, за да предотвратят избори, които ще върнат Имран Хан на власт и ще въведат Пакистан в халифата.

[firstpost] (Пакистанското правителство се позовава на възможността за война с Индия, настоява Върховният съд да отложи изборите)

Междувременно в Судан изглежда, че мюсюлманите си отмъщават на Запада след покоряването им от викторианските войски в края на 19 век.

Това, което се случва там, е, че контролираната от ХМ мисия за кражба на ресурси, известна като Интегрираната мисия на ООН за подпомагане на прехода в Судан (UNITAMS), е атакувана.

UNITAMS използваше „преходно правителство“, за да открадне

богатите природни ресурси на Судан, включително природен газ, злато, сребро, хромит, манган, гипс, слюда, цинк, желязо, олово, уран, мед, каолин, кобалт, гранит, никел, калай и алуминий.

[icetonline] (Кои са основните природни ресурси на Судан?)

Сега посолството на САЩ в Судан беше евакуирано, след като предупреди американските граждани да „се приютят по места до второ нареждане“. В предупреждението се казва, че има „непълна информация“ за конвои, пътуващи от западната столица Хартум на африканската държава до крайбрежния град Порт Судан.

„Посолството не е в състояние да помогне на конвоите. Пътуването във всеки конвой е ваш собствен риск“, се добавя в него.

Международното летище в Хартум в момента е затворено заради боевете. Както коментира източник от ЦРУ,

„Изглежда, че 16 хиляди американски граждани са изоставени в Судан. Това повторение на случилото се в Афганистан ли е?“

Министерството на външните работи на Франция заяви, че „операция за бърза евакуация“ на дипломатическия персонал и френски граждани от Судан се координира с нейните европейски и съюзнически партньорски нации. Холандия, Белгия, Норвегия и Германия казаха, че са в разгара на множество операции.”

Судан е третата по големина държава в Африка, между другото.

[firstpost] (Пакистанското правителство се позовава на възможността за война с Индия, настоява Върховният съд да отложи изборите) Повтаря се в оригинала…

Правителството на Израел – изправено пред възраждащия се халифат и знаейки, че неговият традиционен поддръжник от САЩ ще изчезне – моли Китай да се намеси и да договори мирно споразумение между него и неговите съседи.

Също така, в опит да сключат мир с Иран, те поканиха иранския престолонаследник Реза Пахлави и съпругата му в Йерусалим.

[twitter] (Иранския престолонаследник Реза Пахлави и съпругата му посетиха стена на плача)

[Figura15] (Персийският принц посещава стената на плача)

„Това ни показва какво наистина се случва между Израел и Иран. Не виждам Нетаняху там…“ коментира източник от Мосад.

Източници на азиатските тайни общества казват, че евреите в Израел ще бъдат защитени и освободени, но че тяхното геноцидно ХM-ръководство ще трябва да се предаде.

Като цяло китайското правителство казва:

Световната общност е изправена пред важен и неотложен избор между виждане за обща, всеобхватна, съвместна и устойчива сигурност или парадигмата в стила на Студената война, която просто се грижи за хегемонията на един и абсолютната сигурност на малцина.

[engilsh.news] (Заглавие на Синхуа: Защо Инициативата за глобална сигурност може да вдъхне надежда за по-мирен и стабилен свят)

Обаче за да се уверят, че тази нова парадигма за сигурност е справедлива към Запада, военноморските сили на САЩ и Великобритания напомнят на света, че те все още контролират океаните.

Ето защо

работна група от Кралския флот се отправя към Балтийско море за най-големите шведски военни учения от повече от 25 години – тъй като Обединеното кралство подчертава ангажимента си към северноевропейската сигурност като част от ръководените от Великобритания Съвместни експедиционни сили, които са предназначени да реагират на събития в много важни водни пътища и конфликтни точки на Европа.

[royalnavy] (Работната група на Кралския флот се насочва към Балтийско море за най-големите военни учения на Швеция от повече от 25 години)

Британците просто се позиционират за преговори около замяната на НАТО, като напомнят на руснаците, че все още могат да затворят Балтика. Те също правят това с Малакския пролив. Всичко това е част от сделката между контролиращите морето англичани и контролиращата евразийската суша Шанхайска организация за сътрудничество.

Те вече са се съгласили, че един многополюсен свят от приятелски страни ще замени виждането на ХM за централно контролирана ферма за човеко-животни.

Големият въпрос, който все още остава, е дали колапсът на „световния ред, базиран на правила“ ще разкрие скритата технология, която ще постави началото на нова ера?

Например, една технология, която определено е потисната, е водородната енергия. Като малък пример вижте този SUV с пробег от 800 км, захранван от сменяеми водородни касети.

[Video5] (SUV захранвано с водород)

Освобождаването на почти безплатна водородна енергия ще ни позволи да живеем като милионери.

Обаче журито все още търси антигравитацията и тайната космическа програма. Като намек, че може да ни разочароват, трябва да се запитаме защо NASA, космическа агенция, разполага с едно от най-големите студия за снимачна площадка в света сред своите съоръжения.

„Може би защото, както показва името им (Not A Space Agency = NASA), те не са космическа агенция, те са просто филмово студио и всичко, което правят, са филми“, коментира източник от ЦРУ.

[Figura16] (НАСА има най-голямото филмово студио)

И така, с тази забележка, ето най-новите видеоклипове от проекта Bluebeam (Синият Лъч).

1 [Video6] Частично прикрито НЛО в облаците

2 [Video7] Частично прикрит кораб-майка в облаците

3 [Video8] Многоизмерно НЛО над Аржентина 2020

4 [Video9] НЛО-та с плазмена енергия над Стоунхендж

5 [Video10] НЛО-та заснети в Нормандия, Франция

Надяваме се, че антигравитацията и космическите пътувания са реални, но така или иначе истината ще ни освободи.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


Преведи сам


Фигура 1. Байдън има много избиратели – Не
Фигура 2. Банка 2-1
Фигура 3. Срив на депозитите
Фигура 4. Изчезнали пари
Фигура 5. Риск на дълга в САЩ
Фигура 6. Дълг на ФЕД
Фигура 7. АМСЛО починал?
Фигура 8. 6-ма измамници за ваксината: Никой не каза че няма да получите ковид-19 ако се ваксинирате?
Фигура 9. Патент на Pfizer за използване на 5Г за активиране на графена
Фигура 10. Ваксина в храните
Фигура 11. Ваксина в храните
Фигура 12. Ваксина в храните
Фигура 13. Карта на Европа
Фигура 14. Сирия възстановява връзките със съседите си. 10 арабски страни възстановиха отношенията си с нея. 8 разглеждат ситуацията. 3 отказват да нормализират
Фигура 15. Персийският принц посещава стената на плача
Фигура 16. НАСА има най-голямото филмово студио
https://bgprevedi.com/us-and-russian-deep-states-likely-to-be-taken-down-in-june-black-swan-event-32658-2/
Предишна статия

Новините за 24 и 25 април 2023 година

Следваща статия

Изпити в Любовта | Изворът на Доброто – Последно Слово на Учителя Петър Дънов | аудио книга | 11

Други интересни