Според показаната графика, на руската ядрена бойна глава ще са и необходими 106 секунди, за да достигне Берлин, 200 секунди до Париж и 202 секунди до Лондон!

Автор: Няма коментари Сподели:

Симулация на ядрена атака:

По руска телевизия показаха унищожение на Берлин, Париж и Лондон

Симулация на ядрена атака: По руска телевизия показаха унищожение на Берлин, Париж и Лондон

Снимка: Симулация на ядрена атака: По руска телевизия показаха унищожение на Берлин, Париж и Лондон

Симулация на ядрена атака се появи в популярно руско предаване, в което графика показа колко време би отнело на ракета, изстреляна от Калининград в Балтийско море, да достигне до големите столици в Европа.

Според показаната графика, на руската ядрена бойна глава ще са и необходими 106 секунди, за да достигне Берлин, 200 секунди до Париж и 202 секунди до Лондон!

Председателят на националистическата партия “Родина” Алексей Журавльов заяви, че в такава ситуация Великобритания вече няма да съществува.

“Една “Сармат” и това е – Британските острови са съществували някога, Британските острови вече не съществуват. Говоря сериозно”, каза той.

Депутатът от Държавната дума Евгений Попов от партия “Единна Русия” твърди, че Великобритания също има ядрени оръжия и ако бъде използвана ракета “Сармат”, “никой няма да оцелее” в тази война, “никой няма да остане на планетата”.

“Ще започнем отначало, от нулата”, коментира той.

Случилото се следва съобщения по руската телевизия, че Владимир Путин може да използва парада за Деня на победата на 9 май, за да обяви пълномащабна война на Украйна.

В отговор на западната подкрепа за Украйна Путин нареди на военните да изстрелят тестово своите ракети “Сармат”, които са известни и като “Сатана II”.

Според “Дейли мейл” миналата седмица Путин се е похвалил, че хиперзвуковите ракети на страната му могат да “пробият всички съвременни защити” и да бъдат готови да ударят Обединеното кралство “до есента”.

Изказването е направено в едно от най-гледаните руски телевизионни предавания. Негови автори са съпрузите Олга Скабеева и Евгений Попов и е едно от най-гледаните предавания в Русия. 

Снимка: iStock Източник: Нова

https://e-zdravey.com/bg/simulatsiya-na-yadrena-ataka-po-ruska-televiziya-pokazaha-unishtozhenie-na-berlin-parizh-i-london/

Предишна статия

МИСТИЧНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ПРИ НАУЧНИ ЕКСПЕДИЦИИ

Следваща статия

НОВИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО СУМО Е ВИКТОР КОСТОВ ДО 85 КГ. от Хисаря

Други интересни