Усилваща медитация за активиране на Портал на Светлината

Автор: Няма коментари Сподели:

Нашата Усилваща медитация за активиране на Портал на Светлината ще служи като средство за достигане на критичната маса от 144 000 души или повече на 1 май и това ще се случи в момента на пълното/хибридно слънчево затъмнение на 19/20 април:

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2023-april-20

Точният час на медитацията ще бъде в 7:17 ч. сутринта българско време на 20 април, а часът за вашата часова зона е публикуван тук:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PORTAL+OF+LIGHT+BOOSTER+MEDITATION&iso=20230420T0617&p1=195

Отделно

Инструкции (Предложената продължителност на нашата медитация е 20 минути):

1. Използвайте своя техника, за да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.

2. Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за достигане на критичната маса от 144 000 души или повече, медитиращи за активиране на Портала на светлината.

3. Призовете Виолетовия пламък от неговия първоизточник да постави защитен кръг около вас по време на и след медитацията. Помолете го да преобразува всичко, което не служи на Светлината.

4. Визуализирайте колона от ярка бяла Светлина, излъчваща се от Космическото Централно Слънце, която след това се разпределя към Централните слънца на всички галактики в тази вселена. После визуализирайте как тази светлина влиза през Галактическото Централно Слънце, след което преминава през нашата Галактика, влиза в Слънчевата ни система и преминава през всички същества на Светлината в нашата Слънчева система, през всички същества на планетата Земя и през вашето тяло до центъра на Земята.

5. Визуализирайте как тази Светлина активира звездните чакри на Душата, разположени на около педя над главата, на милиони и милиони хора, даваща им възможност да се включат към активирането на Портала на Светлината. Визуализирайте как онези, които се чувстват така водени, действително участват, като техният брой далеч надхвърля критичната маса, а самото активиране има огромен положителен лечебен ефект за всички съзнателни същества на Земята и стабилизира положителната времева линия. Визуализирайте как всички, участващи в медитацията, са защитени и вдъхновени.

Победа на Светлината!


Повече информация на:  https://2012portal.blogspot.com/2023/04/a-new-cobra-interview-and-portal-of.html

https://www.welovemassmeditation.com/2023/04/portal-of-light-activation-on-may-1st-at-506-pm-utc.html

#PortalofLightActivation

https://bgprevedi.com/portal-of-light-booster-meditation-32492-2/

Предишна статия

Новините от 16, 17 и 18 април 2023 година

Следваща статия

Скриваната българска история с Алия Ошо, II част

Други интересни