Началото на края, или с какво набоцкаха човечеството през последните три години!?

Автор: Няма коментари Сподели:

Мили хора от Отвъд оградата.

Тези гнусни гниди глобалистите ИСКАТ ние да си мислим, че всичко това се прави „за контрол“ и както казва Дейвид Айк уж защото те били „несигурни“.

Но нещата са много по-гадни. Само че в сегашния случай НЕ става въпрос за несигурност и „контрол“. Всичко това се прави за да бъдат генетически изменени част от хората.

Чрез технологията CRISPR може да се редактират генетически хората така че НИКОГА да не боледуват от рак, диабет и сърдечни заболявания. По този начин тези хора могат да живеят в пълно здраве и младост около 500 години. Сами разбирате, че няма как тази технология да бъде предоставена на 7 милиарда души.

Затова се приема, че Златният милиард „заслужава“ да бъде дълголетен, а останалите 6 милиарда ЩЕ БЪДАТ ГЕНЕТИЧЕСКИ РЕДАКТИРАНИ И ЩЕ БЪДАТ ПРЕВЪРНАТИ В така наречените „служебни хора“. Служебните хора живеят 60-80 години, стерилни са, хранят ги с буболечки и ГМО.

С тази цел се въвежда агресивен джендъризъм, поддържат се локални войни, наркомания и т.н. С тази цел се взеха масови ДНК тестове на почти цялото земно население (уж за вир0з). Искам да ви пратя едно видео.

Искаме да ви изпратим и документи с наши сигнали до прокуратурата. Вижте това. Това са нашите истински имена на документа.

https://godlessera.com/article/fda-ofitsialno-potvardi-che-vav-vaksinite-se-sadarzha-grafen-oksid/bg

https://bgprevedi.com/adventures-of-nevena-and-darina-32473-2/

Предишна статия

Какво ще стане през 2025?

Следваща статия

Извънземните траки с Алия Ошо – Балотаж с адвокат Мария Мусорлиева

Други интересни