Фулфорд: Докато войната в Украйна свършва, в Азия започват фойерверки!

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол | Англ | Рус_текст | Рус_глас | БГпидиеф

-=-

Украинската война вече приключи и Украйна ще престане да съществува. Следващите мишени са Южна Корея, Тайван и Япония, твърдят източници от азиатски и западни тайни общества. Падането на фалшивия режим на Джо Байдън и неговите ръководители също е неизбежно, казват те.

Войната в Украйна завършва с военното поражение на нацистките сили и унищожаването на украинската армия. Ето защо Евгений Пригожин, лидер на групата Вагнер, обяви, че „Нашата задача е изпълнена“ и „Русия постигна резултатите, които планира“.

[telegram] (Мнението на Евгений Пригожин за обявеното настъпление на въоръжените сили на Украйна и изтичането на американските документи)

Независими американски анализатори като полковник Дъглас Магрегър са съгласни. Той описва войната като клане с 250 000 убити украински войници и 300 000 тежко ранени.

[youtube] (Каналът на Дъглас Магрегър)

Ето защо посещението на френския президент Еманюел Макрон в Китай беше за преговори за капитулация от името на неговите господари Ротшилд, твърдят MI6 и други източници.

Публичните изявления на различни лидери потвърждават края на войната. Например унгарският министър-председател Виктор Орбан, който описва САЩ като „основен противник“, казва, че „Украйна е несъществуваща страна във финансово отношение“, тъй като не може да се финансира сама.

[tass] (Конфликтът в Украйна ще приключи, когато подкрепата от САЩ и ЕС бъде прекратена – унгарският Орбан)

[nbcnews] (Премиерът на Унгария нарече САЩ основен противник, гласят изтекли документи)

Тъй като Франция, като част от споразумението за предаване, блокира цялото по-нататъшно финансиране от ЕС за Украйна, играта приключи. Полските новини потвърждават това прекъсване.

[news.yahoo] (Полските медии твърдят, че Франция блокира решението на ЕС за финансиране на доставките на боеприпаси за Украйна)

MI6, описвайки Украйна като „неуспешно превземане на една държава от ЦРУ“, казва, че „Франция ще се справи с Германия, известна още като Европейския съюз (Съветите), за да приключи Украйна, така че да смятаме, че руско-украинският пожар е приключил“.

„Федерална република Германия, най-силната икономика в ЕС, не иска техните оръжия да бъдат използвани срещу Русия“, казва полското разузнаване. Западната част на Украйна ще стане част от Република Полша през октомври, добавят те. Освен това те казват, че „НАТО ще се разпадне след една година, максимум 2 години“, защото Германия и Франция са се споразумели за нова структура за сигурност, която ще включва Русия. MI6 се съгласява с тази прогноза.

[Figura1] (Разделяне на Украйна)

В случай, че не знаете, падането на НАТО е падането на нацисткия Четвърти райх. Факт е, че нацистките офицери са ръководили НАТО:

Адолф Хойзингер, началник-щаб на Хитлер, става председател на Военния комитет на НАТО от 1961-1964 г.

Ханс Шпайдел, командир на НАТО за Централна Европа (CCE) 1957-1963 г.

Йохан Щайнхоф, председател на Военния комитет на НАТО, 1971-1974 г.

Йохан фон Клаймансег – CCE на НАТО, 1967-1968

Ернст Фербер – CCE на НАТО, 1973-1975

Карл Шнел – CCE на НАТО, 1975-1977.

Франц Йозеф Шулце – CCE на НАТО, 1977-1979.

Фердинанд фон Зенгер и Етерлин – CCE на НАТО, 1979-1983.

[Figura2] (Нацисти начело на НАТО)

[Figura3] (Нацистът Фаучи с униформа)

MI6 казва, че всичко, което е необходимо сега, е „краят на DVD (нацисткото Гестапо) и техните господари от хазарската мафия“.

Това означава, че арестът на Клаус Шваб, Бил Гейтс, холандските кралски особи, Елиът Ейбрамс, Виктория Нуланд и др. е всичко, което е необходимо, за да сложим край на осакатяването, през който преминаваме, съгласни са различни източници на белите шапки.

Те очевидно са загубили, ако странните бръщолевения на тяхната марионетка Джо Байдън са нещо, което трябва да се приеме. По време на посещение в Ирландия миналата седмица фалшивият Байдън

„се обърка къде е офисът му… бързо спомена сина си Хънтър… обиди британците… разказа куп истории, които не можеха да се случат на ирландския парламент… не можа да отговори прост въпрос от дете и си отиде с думите „всички сме обречени от изменението на климата, но можем да победим света“.

[redstate] (Байдън се завръща от ваканция в чужбина, заминава на друга ваканция и обижда вътрешния си министър)

[Video1] (Тъмният Брандън, т.е. Байдън)

[Video2] (Големият Байдън)

[Video3] (Когато президентът говори, хората слушат)

[Video4] (Кой е под тая маска)

Зад кулисите това, което се случи, беше, че Рокфелеровите ръководители на Байдън се провалиха в опита си да изнудват Обединеното кралство да финансира тяхната фалирала КОРПОРАЦИЯ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ.

Тази мисия бе ръководена от Лиз Розенберг и Браян Нелсън, описани от френския журналист Тиери Мейсан като „специалисти по едностранни принудителни мерки“ [2] (Санкционни служители на САЩ планират мисии за притискане на Русия), изпратени „в Европа с мисията да принудят съюзниците да се отстъпят“.

[voltairenet] (Войната, разделянето на света или краят на една империя?)

В допълнение към различните опити за изнудване на крал Чарлз, те представиха филми на Мосад за канадския премиер Джъстин Кастрюдо и британския министър-председател Риши Сунак, които правят хомосексуален секс с президента на Франция Еманюел Макрон. Това е типично за контрола на ХМ, където никой не се допуска до властта, освен ако те не разполагат с нещо, с което той може да бъде изнудван.

[Figura4] (Макрон 1)

MI6 отговори на този опит, като постави всички тези лидери

„под защита от изнудване“. С други думи, да ги накараш да излязат от килера, за да не могат повече да бъдат изнудвани.

Това означава, че Канада, Франция и Обединеното кралство вече не са под контрола на ХМ и техните лидери работят с белите шапки.

Разбира се, престъпленията на тези лидери няма да бъдат насметени под килима. Това важи особено за онези, които са приели огромни подкупи, за да ваксинират населението си с токсични вещества.

От продължаващите обществени протести става ясно, че нито Макрон, нито Кастрюдо няма да бъдат толерирани от народа си още дълго.

[Video5] (Макрон Говори в Холандия – няма добра реакция)

[Figura5] (Намерено за Кастрюдо)

Важното засега обаче е, че ХМ загуби Франция, Обединеното кралство и Канада.

Един признак за тази промяна е, че Сунак излиза срещу цялата транссексуална пропаганда на ХМ, като заявява, че „100% от жените нямат пениси“.

И в Израел масовият убиец Бенямин Нетаняху е под домашен арест. Също така сега имаме не по-малко от освен доведената сестра на известната мъченица от Холокоста Ан Франк, която излиза и казва, че снимките и видеоклиповете на Холокоста са били фалшифицирани дори по време на Втората световна война. Това означава, че правителствата произвеждат фалшификати от дълго време.

[Video6] (Доведента сестра на Ан Франк говори за фалшификациите)

Всичко това означава, че ХМ са загубили или губят контрол над евреите. Повечето от тях вече са наясно, че холокостът е жертването на евреи за Сатаната от ХМ.

Германия и Холандия също са на ръба на пълното освобождаване от контрола на ХМ, съгласни са множество източници. Азия също е на път да бъде освободена, както ще обсъдим по-долу.

Това оставя на ХМ само Швейцария и Съединените щати под техен контрол. Тази група организира масивна офанзива миналата седмица, като събра всички свои марионетки от ООН, МВФ, Световната банка и централната банка във Вашингтон.

Голямото им сборище разкри много. От една страна, сега откриваме, че цялата фалшива пандемия срещу COVID19 (Сертификат за Ваксинален ИДентификатор 2019) и истинското ваксиниране е било планирано да съвпадне със 75-ата годишнина на притежаваната от Рокфелер ООН.

Ето защо ООН публикува документ миналата седмица, използвайки планираната демия, за да заяви, че

„Няма друга глобална организация с легитимността, силата на свикване и нормативното въздействие на Обединените нации“, за да покаже „нашата готовност не само за кризи, свързани със здравето, но също така и други предизвикателства и кризи.“ Сега те използват това, за да твърдят, че силата на ООН трябва да бъде „увеличена максимално пред лицето на кризи с глобален обхват“.

[un.org] (ПиДиЕф – Кратка политика за нашата обща програма 2. Укрепване на международния отговор на сложни глобални сътресения – платформа за спешни случаи)

Така че те казват, че фалшивата пандемия е необходимото извинение, за да превърне притежаваната от Рокфелер ООН в световно правителство.

Между другото, това е същата ООН, която се опитва да нареди на правителствата да легализират секса между възрастни и непълнолетни, за да нормализира педофилията.

[thepeoplesvoice] (ООН призовава правителствата да легализират секса между възрастни и непълнолетни: „Педофилите също заслужават любов“)

[Figura6] (ООН иска нормализация на педофилията)

[Figura7] (ООН: Сексуален контакт по взаимно съгласие)

ХМ се опитва да прикрие този опит за заграбване на властта, като казва, че

„глобалните протоколи за спешни случаи“ ще бъдат „задействани автоматично“ само в случай на глобална криза, „независимо от вида или естеството на включената криза“.

Въпреки това, точно както американските президенти създават постоянни войни, за да запазят диктаторските военновременни правомощия, ХМ се надяват да генерират постоянни фалшиви кризи, за да превземат планетата.

Другото нещо, което излезе от тяхната голяма среща, беше техният план за създаване на цифрова валута за целия свят, както се казва в следното прессъобщение на МВФ:

Днес, на пролетните срещи на Международния валутен фонд (МВФ) през 2023 г., Паричният орган за цифрови валути (DCMA) обяви официалното си стартиране на цифрова валута на международната централна банка (CBDC). Универсалната парична единица е криптовалута, преосмислена от самото начало, за да поддържа централното банкиране и регулирани финансови институции… Универсалната парична единица (UMU), известна още като Unicoin (юникойн), е иновация в имуществото на криптографията за стойност, задвижвана от изкуствения интелект (AI).

[prnewswire] (Паричният орган за цифрови валути (DCMA) пуска международна цифрова валута на централна банка (CBDC))

 


 


 


Разделяне на Украйна
Нацисти начело на НАТО
Нацистът Фаучи с униформа
Макрон 1
Намерено за Кастрюдо
ООН иска нормализация на педофилията
ООН: Сексуален контакт по взаимно съгласие
https://bgprevedi.com/as-ukraine-war-ends-fireworks-set-for-asia-32451-2/
Предишна статия

Силата на българските букви

Следваща статия

Predictions of Master Peter Dunov for Bulgaria, Europe and the World (Movie)

Други интересни