И винаги помнете, че подобното привлича подобното…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за това как можете веднага да започнете да общувате с вашите галактически братя и сестри.

Разбира се, докато това не е достъпно за всеки от вас, а само за тези, които са се научили да усещат добре енергиите и следователно да определят вибрационното ниво на своя събеседник.

Ако това все още не е достъпно за вас, не бих ви посъветвал да се свържете с извънземни цивилизации, тъй като в този случай астралните същества най-вероятно ще станат ваши „събеседници“.

И сега ще ви дам някои препоръки и предупреждения за общуване с вашите невидими помощници – независимо дали са представители на Силите на Светлината или извънземни цивилизации.

Първо. Твърде силното ви желание да общувате с един от тези представители може да ви изиграе жестока шега, тъй като с имената им най-вероятно ще се нарекат астрални същности – в най-добрия случай по-високият астрал, а в най-лошия – по-нисшият.

По-добре е да изчакате, докато някой от вашето галактическо семейство се свърже с вас сам, усещайки желанието ви да се свържете с тях.

Ако е важно или дори необходимо за вас, те определено ще дойдат при вас.

Тяхното присъствие може да се прояви като необичайни усещания във вашия Златен триъгълник, но с редки изключения то е в областта на чакрите и епифизната жлеза, а не около тях.

Във всеки случай, преди да установите телепатична комуникация с „извънземното“, е необходимо да определите нивото на неговите вибрации и внимателно да се вслушате във вътрешните си усещания.

Най-вероятно някой от вашето звездно семейство ще иска да общува с вас и тогава ще почувствате собствените си познати енергии.

Но за да се случи това, имате нужда от вашето намерение да се свържете с вашето звездно семейство, и има една много тънка граница между желание-любопитство и желание-нужда.

Именно любопитството е основната причина, поради която астралните същности са привлечени от енергийното пространство на човек, които просто чакат да „разговарят“ с потенциален енергиен донор.

Те особено обичат да отговарят на въпроси от личен и ежедневен характер, забавлявайки гордостта на човек, който „общува“ с финия план.

Представителите на висшите светове и звездното семейство на човека идват при него само когато става въпрос за вътрешната му нужда да придобие нови духовни знания и да определи по-нататъшната посока на своя жизнен път.

С други думи, астралният план е призован първо да „говори за нищо“, а за сериозни духовни разговори и да помогне на човек при вземането на съдбоносни решения за него идват неговите Небесни помощници – представителите на Силите на Светлината, включително неговото звездно семейство.

Понякога идват неканени – по собствена инициатива, защото всеки пробуден човек никога не е сам: той е постоянно под кристалното внимание на своите Духовни водачи, които го водят през живота и правят всичко възможно той да не се отбие от пътя на духовното развитие.

Затова, родни мои, ако чувствате, че наистина имате нужда от помощ свише, можете да се обърнете към Силите на Светлината, но с едно предупреждение: „Ако такава помощ е подходяща за мен“.

И не очаквайте някой веднага да се свърже с вас.

Освободете се от ситуацията, така че всичко да се случи в точното време и най-важното, без вашата прекомерна емоционална ангажираност.

Почувствайте разликата във вибрациите между изрази като „страстно нетърпеливо желание“ и „мъдро, спокойно очакване“.

И винаги помнете, че подобното привлича подобното…

Днес ще спрем дотук

Вашият безкрайно любящ ви Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 12 април 2023 г.

https://bgprevedi.com/if-such-help-is-appropriate-32400-2/

Предишна статия

Народе събуди се най – сетне!

Следваща статия

Може да усетите енергиите на приятелски настроените към вас цивилизации – като Андромеда, Арктур, Сириус, Плеяди – върху горните си чакри…

Други интересни