Здравейте, скъпи мои любими деца!

Автор: Няма коментари Сподели:

Борба с глобализма: «Фундаментът» на Разкритието

10.04.2023, Отец Абсолют, канализирано послание

okno-v-novyj-mir-probuzhdenie-chelovecheskih-dush

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за това как ще взаимодействате с вашите галактически братя и сестри.

Това може да стане едва когато Разкриването навлезе в своя последен – финален – етап.

Преди това ще трябва да премине през няколко етапа.

Първият етап е да се предостави на хората информация за съществуването на дълбинната държава и световното правителство.

Без това знание всичко останало няма да има никакъв смисъл, защото преди да се предприемат каквито и да било действия за подобряване на живота на хората, е необходимо да се унищожи източникът на злото и неговите „пипала“, които са проникнали във всички клонове на властта на Земята.

Всъщност това не е трудно да се направи, тъй като дори непосветените вече могат да видят схемата на шаблона за действията на правителствата на водещите страни в света.

Всичко се прави по проект и само понякога с леки отклонения в една или друга посока.

И така, „отличникът“ се стреми да се открои възможно най-скоро и да демонстрира своята лоялност към „собственика“, а „двойкарът“ едва се справя с останалите, което предизвиква недоволството на неговия „майстор“.

Несъмнено най-големият шок за населението на Земята ще бъде фактът, че такива „господари“ на вашата планета не са хора, а Дракорептили – същества, които са установили свои собствени правила тук от хиляди години и са използвали хората като „консумативен материал“ за да постигнат целите си.

Не всеки може да приеме тази истина.

За да го разберете, имате нужда от доста високо ниво на духовно развитие и притежаване на поне основите на езотеричните знания.

А какво ще стане с тези, които няма да могат да приемат такава информация?

Такива хора ще продължат да живеят в илюзиите си, оставайки послушни роби на системата до края на дните си на тази Земя.

Тази категория обитатели на вашата планета включва клонинги, биороботи, същества с ниски вибрации, въплътени в човешки тела, както и много млади човешки души, които току-що са започнали своето пътуване в световете на третото измерение.

Тези, които вече са чували за съществуването на дълбинната държава, ще намерят само потвърждение на фактите, които вече знаят.

Но това вече няма да бъде теоретично познание, а неопровержимо доказателство за престъпните действия на световното правителство с конкретни имена и списък на техните престъпления.

С други думи, това, което досега се възприемаше от мнозина като неясни догадки или измислици на привържениците на конспиративните теории, най-накрая ще придобие конкретни очертания.

Без това е невъзможно да се продължи напред, тъй като „фундаментът“ на новия живот трябва да бъде изграден върху чиста и равна земя, напълно изчистена от мръсотия и плевели.

Днес ще спрем дотук.

Вашият безкрайно любящ ви Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 6 април 2023 г.

https://bgprevedi.com/foundation-of-discovery-32376-2/

Предишна статия

Борба с глобализма: Не всички хора са хора!

Следваща статия

Отец Абсолют: Борба с глобализма: Пробуждане на човешките души!

Други интересни