Борба с глобализма: Приятелски извънземни и не много приятелски такива!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес се доближаваме до този етап на Разкриването, който вече е пряко свързан с информацията за вашето галактическо семейство.

На тези хора, които успяха да приемат самия факт на съществуването на Земята на много форми на живот, въплътени в човешки тела, може да се започне да им се говори директно за представителите на различни извънземни цивилизации.

Но трябва да правите това много дозирано и внимателно, защото съзнанието на мнозинството жители на вашата планета все още не е готово за такива необичайни за тях знания и особено за информация за физически контакти с извънземни.

Трябва да започнете запознанството си с вашето галактическо семейство с историята, че някои хора могат да общуват телепатично с представители на извънземни цивилизации, получавайки информация, която е полезна за жителите на Земята.

Много е важно да се отбележи, че приятелски настроените към вас цивилизации внимателно следят всичко, което се случва на Земята, за да обезопасят хората в случай на смъртна опасност.

В същото време вниманието на хората трябва да се съсредоточи върху факта, че всяка намеса в живота на друга планета от високоразвити цивилизации винаги е минимална и това се обяснява с факта, че те стриктно спазват Законите на Вселената и особено Закона за свободната воля.

Добре е подобни твърдения да бъдат подкрепени с конкретни примери, които всъщност са доста.

Това включва минимизиране на последиците от екологичните катастрофи във Фукушима и Чернобил, неутрализиране на ядрените оръжия и пречистването на водоемите от отровни химикали, които са фатални за хората, и наблюдението на стратегически съоръжения, които представляват опасност за живота на хората.

След разсекретяването на много документи ще има много такива примери, които ще вдъхнат доверие сред населението по отношение на вашите галактически братя.

Разбира се, необходимо е да се говори и за цивилизациите, враждебни към човечеството, като се подчертава, че завоевателите на вашата планета са сътрудничили с тях – дракорептилците и орионците.

И има много примери за това.

Това е създаването на компютрите, интернета, мобилните телефони, всичките видове цифровизация, въвеждането на изкуствен интелект в живота ви, вълновите и електромагнитни технологии, генетично модифицирания биологичен материал, създаването на биороботи и клонинги и много повече, което е все още извън общественото внимание.

Трябва също така да се каже, че много от тези технологии биха могли да бъдат използвани в полза на човечеството, ако попаднат в ръцете на честни и достойни хора, а не на НЕхората, които управляват вашата планета.

Много е важно в такова необичайно Разкритие хората да не бъдат неоснователни и да покажат с конкретни примери всички плюсове и минуси на общуването с извънземните цивилизации, както и да научат хората да разпознават къде е приятел и къде е враг.

И следващия път ще говорим за това по-подробно.

Вашият безкрайно любящ ви Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 10 април 2023 г.

https://bgprevedi.com/friendly-ets-and-not-so-much-32392-2/

Предишна статия

Може да усетите енергиите на приятелски настроените към вас цивилизации – като Андромеда, Арктур, Сириус, Плеяди – върху горните си чакри…

Следваща статия

Сензационната истина за гладуването!

Други интересни