Кратки преводни алтернативни новини | 14.04.2023

Автор: Няма коментари Сподели:

Хибрид между Фаучи и Бил Гейтс
Изкуство на изкуствения интелект


Преведи сам
Микро-новата
Подозрителни наблюдатели
Татяна Завражина
Новият световен ред
Ренс
Глен Бек
Андрей Фурсов | dzen
Всичко върви
Събуждане с Джей Пи
Д-р Стийв Търли
Апокалиптични продукции
ГейтуейПъндит
Следващите новини
Никой специален финансово
Бунтовнически новини
ХалТърнърРадиоШоу
Нюзпънч
ЗироХедж
Ръсел Бранд
Подготвители
Пълен спектър оцеляване, САЩ
Канадски подготвител
Подготвител от Аляска
Войната
Павел Иванов
Саня от Флорида (спрян) | Телеграм
Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube
Юри Подоляка, Насправдиrutube
Дишайте дълбоко и се отпуснете!

Добавките за деня приключват предимно към 10:30 сутринта на следващия ден БГ-време поради дългия международен информационен ден.


Подозрителни наблюдатели

ЦРУ прикри цикъла на земните катастрофи

Авто-превод

Отделно


Д-р Стийв Търли

Патриотите превземат северозапада!!!

Авто-превод

Отделно


Глен Бек

„21-годишно дете НЕ МОЖЕ да направи това“: Само по ДВА НАЧИНА утечникът от Пентагона може да се сдобие с документи?

ФБР откри 21-годишния военен от националната военновъздушна гвардия, за когото се твърди, че е изтекъл секретни документи от Пентагона. Но трябваше ли изобщо да има достъп до тези документи? Главният изследовател на Глен и бивш разузнавателен анализатор на Министерството на отбраната Джейсън Бътрил се присъединява към него, за да обясни колко странна е тази ситуация, как това момче е могло да има достъп до тези строго секретни документи от системата JWICS и дали е имало нужда от помощ.

Авто-превод

Отделно


Следващата новинарска мрежа

Учител от Тексас арестуван за трафик на хора

Авто-превод

Отделно


Бунтовнически новини

„Бюстестият“ Лемьо е разобличен, Мензи се присъединява към Тъкър Карлсън, за да покаже конфронтацията си с учителя

Авто-превод

Отделно


„Джо Байдън, Хънтър Байдън, Джейк Съливан, ФБР и DOJ трябва да бъдат обвинени за епична корупция на най-високите нива на федералната власт“ – адвокат Тайлър Никсън


Водачът на кученцата на Байдън Сам Бринтън в съда пледира „без оспорване“ за кражба на багаж от летището в Лас Вегас, ще избегне затвора поради тази съдебна сделка


Камарата на представителите на Флорида приема законопроект, въвеждащ смъртно наказание за изнасилване на деца

Камарата на представителите на Флорида прие HB1297, законопроект, който позволява смъртно наказание за изнасилвачи на деца под 12-годишна възраст без единодушието на съдебните заседатели, с 95-14 гласа късно в четвъртък.

Предложената мярка, спонсорирана от конгресмен Джесика Бейкър, R – Флорида, ще изисква гласуването само на 8 съдебни заседатели от 12, за да се одобри смъртното наказание за хора, които извършват сексуално насилие над деца.


„Честно казано, не вярвам на нищо“ – пита Тъкър – Защо мейнстрийм медиите ПРАЗНУВАТ ареста на разпространителя, който сподели истината за действията на САЩ в Украйна?


Предупреждение за събуждане (Woke Alert, Уок алърт): Групата обявява система за текстово предупреждение, за да помогне на купувачите да избягват продукти от уок-компании


Ученик в Обединеното кралство тайно записва учителя си: „Нямате избор да не учите ЛГБТК+…“

Ученик в Обединеното кралство тайно е записал своя учител, който казва на учениците:

„Нямате избор да не научите за ЛГБТК. Това е една от нашите ценности и ако откажете да го направите, към вас ще се отнасят строго.“

Това не е образование, това е ИНДОКТРИНАЦИЯ от хора с умствено изкривени умове, които всъщност грабят децата и злоупотребяват с позициите си на (предполагаеми) „Педагози“, за да популяризират болна, девиантна (отклонение от обичайните или приети стандарти, особено в социалното или сексуалното поведение), проядена от болести, биологична непристойност.


Съдебен иск: Изпълнителните директори на JP Morgan се шегуваха за сексуалното насилие над млади момичета от страна на Джефри Епщайн

JP Morgan Epstein

Ръководителите на JP Morgan бяха обвинени в осветляване на дейностите на Джефри Епщайн в дело, заведено срещу него от правителството на Американските Вирджински острови.

Според съдебните документи ръководителите на JP Morgan не само са били наясно с обвиненията в сексуално насилие и трафик срещу техния клиент, но дори са си правили шеги за това.


Смразяващата причина, поради която Bud Light (Бъд лайт) и Nike (Найки) си партнират с транс активиста Дилън Мълвани

Dylan mulvaney

Истинската причина, поради която големите корпорации раздават доходоносни сделки на биологични мъже, преструващи се на жени, е по-зловеща, отколкото повечето хора осъзнават.

Доклад на New York Post разкри как Human Rights Campaign (), които стоят в челните редици на LGBTQ-мафията, използват социален кредитен рейтинг, за да принудят компании като Nike и Anheuser-Busch (Анхойзер-Буш) да напреднат в своята токсична програма.

Както съобщава Gateway Pundit (Гейтуей пъндит), това са точно тактиките, които Китайската комунистическа партия (ККП) прилага спрямо своите граждани и компании, когато казват или правят нещо, което противоречи на мисията на ККП.

В допълнение, HRC публично заплашва организациите всяка година, като изпраща лично списък с искания за това, което искат да се показва публично. Ясно е, че Мълвейни (Мълвани) беше част от тези маршируващи заповеди.

HRC е подкрепен от хедж фондове като Blackrock и Vanguard, най-големите акционери на повечето американски публично търгувани корпорации. Ако не успеят да постигнат напредък в събудената програма, тези компании ще изтеглят средствата си от Nike, Anheuser-Busch и други големи компании, което ще доведе до загуба на милиони долари.

Всичко това означава, че големите корпорации всъщност губят повече, като не прегърнат събудената левица, отколкото от гнева на консерваторите. Толкова за лозунга „събуди се (уок-вай се), фалирай“.


Президентът Си Дзинпин казва на китайските сили да се подготвят „за истинска битка“

China President Xi Jinping


Демократите гласуват, за да позволят на правителството да „скрива“ деца от родители, които не одобряват операциите за промяна на пола

Щатът Вашингтон прие SB 5599 в четвъртък, който позволява на щата законно да отстранява деца от техните родители, ако те не са съгласни с операции за промяна на пола на детето си. Всички демократи гласуваха за приемането на противоречивия законопроект, докато всички републиканци гласуваха против.


Министрите на външните работи на Иран, Русия, Китай и Пакистан провеждат среща, за да се справят с афганистанския икономически колапс


1,25 милиона души имат „строго секретен“ достъп в САЩ

teaser image

Както Мартин Армстронг от Statista описва подробно по-долу, федералното правителство предоставя строго секретно разрешение за сигурност на голям брой държавни служители и изпълнители: 1,25 милиона според последните публично достъпни данни.


ООН търси огромни нови правомощия и по-силни инструменти за „глобално управление“, за да се справи с международни извънредни ситуации като пандемии и икономически кризи, разкри нов доклад за политиката на ООН, и администрацията на Байдън изглежда подкрепя предложението

teaser image


Шефът на Словашката централна банка, осъден за подкуп, може да влезе в затвора

teaser image


В сряда САЩ наложиха санкции на банка, базирана в Унгария, заради връзките й с Русия, ход, който допълнително обтяга връзките между Вашингтон и Будапеща.

Според Ройтерс санкциите са насочени към трима висши служители в Международната инвестиционна банка в Будапеща, двама руски граждани и един унгарски гражданин. Посланикът на САЩ в Унгария Дейвид Пресман каза, че САЩ преди това са предупредили Унгария за банката.


Кремъл се зарича, че Черно море никога няма да бъде „море на НАТО“.


Проучване в Обединеното кралство установява, че „няма доказателство“ маските за лице да предпазват уязвимите от ковид


Анализаторът и финансов публицист Джон Рубино каза през февруари: „Намираме се в спирала на дългове и смърт“, която ще наложи драматични промени в света.

teaser image

Това беше пряко попадение, тъй като през март Silicon Valley Bank (SVB) се срина и FDIC и Министерството на финансите на САЩ бяха принудени на практика да блокират цялата банкова система. Финансовите проблеми далеч не са приключили, както обяснява Рубино.


Националният комитет на Демократическата партия (DNC) прекратява дългогодишното си партньорство с адвоката и изборния стратег Марк Елиас, който плати за прословутото досие, лъжливо обвиняващо президентската кампания на Доналд Тръмп в заговор с Русия.

teaser image


Петролен танкер изчезва, след като пирати се качват на него край Западна Африка

teaser image


Върховният съд временно спря спирането на одобрението на FDA за хапчето за аборт мифепристон, след като съдията Самуел Алито издаде петдневно административно спиране, за да даде време на Върховния съд да обмисли по-дълго отлагане.

https://bgprevedi.com/alt-news-14-04-2023-32359-2/

Предишна статия

Българската Държава на Духа се простира навред!

Следваща статия

Кратки български алтернативни новини | 14.04.2023

Други интересни