Това не са управници, а престъпници, които никъде по света нямаше да са на свобода!

Автор: Няма коментари Сподели:

Внимание!

Видно от изтеклите секретни документи на САЩ, които прочетох, българските власти са предложили сами да „дарят“ нашите МИГ-29 на украинците и това предложение е предадено писмено на американската страна. Случило се е преди 2 месеца. САЩ съответно са засекретили тези, а вероятно и други самоволни инициативи на българските официални власти.

Всичко това се случва, докато самите наши служебници на Радев и прочее парламентарни продажници са искали това да остане скрито от очите на народа. С други думи, това не само не е волята на народа, а е в противоречие на конституционно гарантираните права на суверена.

Както вече уточнихме, въвличат България във война, зад гърба на българската нация и искат това да остане тайна. Тяхна лична престъпна тайна, в която са замесени много български политици и президента.

Налице е извършено престъпление срещу републиката – държавна измяна, чрез което конкретни овластини лица са заплашили военната сигурност на страната и са действали против интересите на народа. Това са най-тежките престъпления, които в самите САЩ се наказват със смърт.

Как ние трябва да наказваме нашите тогава? С каква мярка да мерим и пред какъв съд да ги изправим?

От дълго време ви предупреждавам съвсем открито по всички телевизионни и други канали, че българските власти въвличат България във война и ви лъжат в очите.

Това не са управници, а престъпници, които никъде по света нямаше да са на свобода.

Ако продължавате да гледате като телета в железница, съвсем скоро ще гледате с очите си как се изпепелява хилядолетната ви държава и със собствените си ръце ще погребвате децата и внуците си.

Имаме писмено доказателство, че официалната власт е престъпна власт!!!

Какво друго чакате да ви се случи, за да реагирате адекватно? И да предприемете неотложни лични превантивни мерки за защита.

Време за мир и време за война! Събудете се.

Всеки български гражданин трябва да разбере, че нам работещи парламент и правителство не ни трябват. Не и докато отмине опасността от въвличане на страната във война! А такава опасност има, защото от сегашните партии в парламента има мнозинство от зависими от САЩ лидери и партии. Дори да не искат, те ще бъдат принудени да гласуват участието във войната. Затова единственото решение е да нямаме парламент и правителство. Така няма кой да гласува включването на България във войната на умопомрачените и ние ще останем встрани. Незасегнати.

Това е най-важната ни цел, българи! Далеч от огъня.

Предупреждавам и давам решение! Единственото.

„Експертно правителство“ предложено от мафията ГЕРБ е другото име на „задкулисни договорки“ с цел мафията да продължи да управлява страната под евроатлантически чадър.

Бъдете бдителни граждани и не заспивайте дори през нощта, когато бандити се договарят за властта. С всички последствия за вас от тези договорки. Решението го казах неведнъж!!!

Първо ББ отива в затвора с доживотна присъда, заедно с Доган. Те си знаят защо. След това ще мислим за власт и правителства.

Дотогава, контра на всичко! Ако трябва и физически отпор.

                                              Николай Марков              https://afera.bg/

Предишна статия

Никой, който е сложил тленното пред духа не е стигнал далеч!

Следваща статия

БАШ ЮДА-ТА НА ВЕЛИКА СРЯДА, КОГАТО ЮДА Е ПРЕДАЛ ХРИСТОС, СВИКА СЪБОР НА ПРЕДАТЕЛИТЕ

Други интересни