Човечеството е на път да се събуди от дълъг и ужасен кошмар!

Автор: Няма коментари Сподели:

Човечеството е на път да се събуди от дълъг и ужасен кошмар. Древният сатанински култ, който ни тероризира от хилядолетия, е изправен пред окончателно поражение. Еврейският народ планира да отпразнува освобождаването си от вавилонско робство с изграждането на нов храм. Този път се очаква да продължи вечно. Нов Златен век е на път да изгрее за човечеството. Това е голямата картина зад последните новинарски събития.

Сега, след като сатанистите са победени в Украйна, предстои последна битка за изтриване на последните големи сатанистки крепости в Европа, САЩ и Азия, съгласни са множество източници.

Най-голямото събитие във войната за освобождаване на планетата миналата седмица беше френските и британските Ротшилд да хвърлят Рокфелер и техния фалшив президент Байдън под автобуса. Това беше историята зад посещението в Китай на френския робски президент Еманюел Макрон и председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

В дипломацията външният вид показва кой наистина управлява. Ето защо Макрон летя със собствения си Airbus A330 с група медийни, бизнес- и културни дейци, докато фон дер Лайен беше принудена да вземе 14-часов търговски полет до столицата, допълнен с четиричасово престой в Близкия изток. Докато в Китай президентът Си Дзинпин „се отнасяше към фон дер Лайен по начин, който го правеше малко унизителен“, каза един френски служител,

[Figura1] (Френска анкета за Макрон)

[msn] (Френският президент Макрон завършва посещението си в Китай с пакт за укрепване на бизнес- и военни връзки)

„Си изгони Урсула от важни разговори, защото искаше да постави Макрон на място, а детегледачката Урсула беше упълномощена от своите господари от WEF да му попречи да направи това“, обяснява източник от ЦРУ. „Макрон е умен, той ще избере страната на победителите като всеки добър себеуважаващ се опортюнист“, добавя той.

По време на посещението си Макрон обеща да се присъедини към китайския форум „Един пояс, един път“. Той също така се съгласи с Китай, че е време да се уреди украинската криза „чрез дипломатически средства, за да се постигне траен мир в Европа“.

Макрон дори отиде толкова далеч, че като цяло се съгласи да се откаже от НАТО и да се присъедини към алианса БРИКС и тяхното предложение за взаимна сигурност. Ето защо Си и Макрон решиха да „задълбочат обмена“ между китайската армия и френските части в Азиатско-Тихоокеанския регион. Макрон също така обеща да не подкрепя Тайван в нито една провокирана от САЩ криза там.

Другият важен момент от визитата на Макрон е, че външните министри на Иран и Саудитска Арабия бяха едновременно в Китай, където имаха срещи с френските си колеги. Това е ясен знак, че на французите им е казано или да се присъединят към БРИКС, или да бъдат отрязани от близкоизточния петрол.

За да подслади сделката, Китай каза, че Европа трябва да бъде „независим полюс в един многополюсен свят“. Това играе роля в дългогодишната френска подкрепа за европейската независимост.

[tass] (Преглед на пресата: Москва и Минск обсъждат концепцията за сигурност, а Пекин е домакин на световни турнири в тежка категория)

Предстоящият развод между Европа и контролираните от Рокфелер САЩ е една от причините руският външен министър Сергей Лавров да заяви, че мирните преговори в Украйна трябва да се съсредоточат върху създаването на „нов световен ред“.

[themoscowtimes] (Всякакви мирни преговори в Украйна трябва да бъдат за „Нов световен ред“ – Лавров)

Разбира се, подлизурството на Макрон с китайците и руснаците може и да не го спаси от собствения му народ. Френските демонстранти показаха ясно, че знаят кой е техният враг, като подпалиха централните офиси на Bank of France и BlackRock в Париж миналата седмица.

[Video1] (Банката на Франция гори)

[Video2] (Протестиращи пред офиса на BlackRock във Франция)

[Video3] (Французи протестират пред главната квартира на BlackRock в Париж)

[Video4] (Французите няма да спрат)

Проучванията на общественото мнение показват, че огромното мнозинство от французите са отвратени от Макрон на много фронтове.

Във всеки случай също така изглежда, че Германия ще се присъедини към Франция в отхвърлянето на контролираните от Рокфелер САЩ. Етническият германски крал Чарлз от Англия отиде в Германия миналата седмица, „за да затвърди англо-германските мирновременни отношения, изпълнявайки една от мисиите на покойната кралица“, казва MI6.

В резултат на тази среща германският канцлер-роб Олаф Шолц скоро ще бъде отстранен чрез парламентарно разследване на негов корупционен скандал. Тъй като почти всички западни политици са корумпирани, „разследването за корупция“ просто означава, че те ще бъдат уволнени. Той ще бъде заменен от някой, който не е марионетка на Рокфелер, казва MI6.

[politico] (Олаф Шолц е изправен пред ново разследване за скандал с данъчни измами в Германия)

Също така отбелязваме, че австрийските политици напуснаха, когато сатанинският украински президент Володимир Зеленски (Vladimir Zelinsky) говори пред техния парламент.

[Video5] (Австралийският парламент излиза)

Между другото, ние умишлено използвахме руския правопис за името му, защото се оказва, че всички тези така наречени украински политици всъщност са руски говорещи. Това ни кара да се чудим дали целият украински сериал винаги е бил всъщност руски куклен театър.

Източници от полското разузнаване също се чудеха за Зелински, след като той посети Полша миналата седмица. „Защо Зеленски не можа да се разходи от хотела до съседния президентски дворец“, попитаха те.

Един източник отбелязва как веднъж видял султан Ал Кабус от Оман да се появява без бодигардове в кафене, да поиска чай и след това да говори с клиентите за плановете им: „Това е норма за арабите, защото хората му няма да го наранят.“ той казва.

За разлика от това, със Zelinskly „Ето един актьор, носен от скъпа бронирана лимузина, ескортирана от 6 горили, за да измине 60 метра, а преди 7 години той свиреше на пиано с члена си, гол с китарата си, и не се страхуваше?“

В Канада и други западни страни също министър-председателите просто се разхождаха по улиците. Сега хората им ги мразят толкова много, че трябва да се крият зад бандити и броня.

Пример за това какви лидери имаме сега на Запад беше видян миналата седмица, когато Зеленски и финландският премиер Сана Марин почетоха покойния нацистки военнопрестъпник Дмитрий „Да Винчи“ Коцюбайло. Приживе „Да Винчи“ се хвалеше, че е хранил вълка си с костите на рускоговорящи деца. Жена му беше тази, която каза: „Добрият руснак е мъртъв руснак“, твърдят източници от полското разузнаване.

Нищо чудно, че руският заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев казва, че „никой в света не се нуждае от Украйна, следователно тя ще престане да съществува“, той казва, че американският народ скоро ще принуди политиците да обяснят защо са обсебени от „непозната за тях страна“ ”, вместо вътрешно-американските проблеми.

Медведев също отбелязва, че само около 20 милиона от предвоенното население от 45 милиона все още са останали в страната.

[tass] (Украйна да престане да съществува, защото не е нужна на никого, казва Медведев)

Както отбелязахме по-рано, нова линия на влияние между Западна Европа и Русия е поставена по поречието на река Днепър. Планът на хазарската мафия да превърне Украйна в нова хазарска империя е неефективен.

Руснаците също отбелязаха, че ООН напълно се е дискредитирала, като е отказала да започне международно, независимо разследване на саботажа на газопровода Nordstream. Те най-накрая разбират, че това е частна корпорация на Рокфелер, а не истинска световна организация.

[Video6] (Кой взриви тръбопровода Nordstream)

Руснаците също разбраха, че Международният наказателен съд е друг параван на Рокфелер. Поради тази причина съдиите Томоко Акане, Росарио Салвадор Айтала, Серхио Херардо Угалде Години и прокурорът Карим Хан са били набелязани от Главната прокуратура на Русия.

MI6 работи с руснаците и Белите шапки, за да атакува и други сатанисти. Това означава, че този „транснационален и високо организиран култ“ се премахва. Тяхната слабост беше, че „абсолютната секретност беше единственият начин за оцеляване на континуума“, отбелязва MI6. Сега, когато различни съдебни дела разкриват всичко, е само въпрос на време напастта да приключи в Европа.

Във всеки случай, независимо какво се случва в Европа, истинската битка се случва в Съединените щати.

Там виждаме нещо, което изглежда като версия 3.0 на Доналд Тръмп, което се появява като главнокомандващ и

се готви за последна битка с Рокфелер и техния фалшив президент Джо Байдън.

Първо, Тръмп, който виждаме напоследък, е ясно различен от този, който се появи дори преди няколко месеца. Този наистина изглежда президентски и управляващ. Както показва тази снимка, истинският Тръмп със сигурност е подкрепен от военното разузнаване на САЩ и Генералния съдия. Това е знак, че дългоочакваните арести най-накрая могат да започнат.

[Figura2] (Вижте плитките на шапката MI (военно разузн.) JAG (Judge advocate general – Гл. съдийски адвокат))

[Figura3] (Новия Тръмп)

Преди да навлезем в това обаче, трябва да отбележим някои неземни неща, свързани с Тръмп.

От една страна, авторът Ингерсол Локууд е написал три книги през 1800 г., включващи герой на име Барон Тръмп, а третата е за „последния президент“.

[heavy] (Ингерсол Локууд: 5 бързи факта, които трябва да знаете)

След това отбелязваме шегата на Илон Мъск, че през 1980 г. Тръмп каза: „Защо пътуващите във времето продължават да се опитват да ме убият? Аз съм просто брокер!“

[Figura4] (Тръмп за пътуването във времето)

Така че може би, просто може би, различните Тръмпове са част от мултивселенска битка, включваща сближаващи се времеви линии.

Независимо от стремежите, ходът да се обвини Тръмп в престъпление има много реален ефект върху хората около фалшивия Байдън. Това е така, защото е създаден правен прецедент и сега Байдън, Обама и т.н. могат да бъдат обвинени в много по-сериозни престъпления от предполагаемото плащане на порнозвезда (от Тръмп).

[Figura5] (Корупцията на сем. Байдън: По времето на Обама, на брата на Джо Байдън – Джеймс Байдън – бяха дадени 1.5 милиарда долара под формата на държавен контракт за строеж на домове в Ирак. Колко миларда от такива сделки бяха дадени на сем. Байдън, докато той беше зам.? Защо това не се докладва?)

Първата стъпка ще бъде лесна и това е Тръмп да измете обвиненията. Това ще бъде лесна работа, защото те са били част от психо-операция от самото начало. Както казва водещият на токшоуто Марк Левин за обвинителния акт срещу Доналд Тръмп: „Това са глупости, които един студент по право дори не трябва да поставя пред най-лошия съдия.“

[Video7] (Марк Левин пред Ханити, Фокс)

Обвиненията също предизвикаха симпатии по целия свят. Например президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор описа обвиненията срещу Тръмп като „клеветническа кампания“.

[insiderpaper] (Мексиканският президент нарече обвиненията срещу Тръмп „клеветническа кампания“)

Руският търговец на оръжия Виктор Бут предложи на Тръмп убежище в Русия и предупреди, че „администрацията на Байдън няма да спре само като ви влачи през индустриалния комплекс на съдовете и затворите“.

Във всеки случай, сега, когато юридическата рицарска ръкавица е хвърлена, плъховете напускат кораба на Байдън. Например, бившият президент на САЩ Барак Обама планира да избяга в Кения. Въпреки това, както казва източник от ЦРУ, „Можете да бягате, но не можете да се скриете от глобалния WH алианс (на белите шапки).“

[standardmedia] (Бившият президент на САЩ Обама ще се премести в Кения през юни)

Друг ключов кукловод, Джеф Безос от Amazon – чиито студия са използвани за представленията на Байдън – изглежда изчезнал. Работата по имението му в Бевърли Хилс е спряна, а пропагандният му вестник Washington Post (УаПо) изглежда като без глава напоследък.

„Той се крие на новата си яхта по причини, които най-вероятно скоро ще бъдат разкрити“, казва източник от ЦРУ.

Неговата яхта за 500 милиона долара – почти половината от размера на Великата пирамида в Гиза-

използва изключително напреднала и екологична технология и платната могат да се управляват от един човек. Придружена е от яхта-сянка, около половината от размера й, която разполага с много чудесни яхтени удобства, като хеликоптерна площадка, джет ски и др.

Така че изглежда, че Безос може да се опитва да избегне арест, като се крие в международни води. Пожелаваме му късмет с тези неща.

[boatsafe] (Яхтата „Кору“ на Джеф Безос: Всичко, което искате да знаете)

Всички тези вътрешни хора изглежда знаят, че шоуто на Байдън ще се срине. Има толкова много корупция, че всяка истинска правна система отдавна би вкарала цялата театрална трупа на фалшивия Байдън в затвора.

Както показва това видео, краят на украинската война най-вероятно ще бъде и краят на шоуто на Байдън, защото ще разкрие всички престъпления, свързани с това.

[Video8] (Подкупите и заплахите на Байдън)

„Изпратихме 113 милиарда долара на най-корумпираната страна в света и не знаем за какво са похарчени“, каза американският сенатор Джеймс Ванс пред Fox News.

Нищо чудно че

„Комисията за надзор на Камарата призова Bank of America, Cathay Bank, JPMorgan Chase и HSBC USA N.A., както и бившия бизнес-сътрудник на Хънтър Байдън Мервин Ян, с искане за финансовите документи на семейството на Байдън“.

[foxnews] (Надзорната комисия на Камарата на представителите призовава банки, сътрудници на семейство Байдън в разследване на финанси)

Във всеки случай, дори и без арести, изглежда, че цялото шоу на Байдън ще приключи с фалита на техните ковчезници от Рокфелер.

Финансовата система на САЩ сега определено се срива. Вложителите са премахнали близо 2 трилиона долара от банковата система от март насам и сега банките не могат да дават пари назаем. Кредитирането на търговските банки се срина със 105 милиарда долара през двете седмици, приключващи на 29 март, което го прави най-големият спад в историята на САЩ. Този процес се ускорява.

Също така изглежда, че Азия е спряла да изпраща неща до САЩ поради неплатени американски сметки. Пристанищата на Лос Анджелис и Лонг Бийч, които обработват 40% от търговията на САЩ, са затворени. LA Times и други корпоративни медии се опитват да хвърлят вината за спирането върху работническа стачка. Синдикатът обаче публикува изявление, в което не се споменава никаква официална работа.

[msn] (Пристанищата на Южна Калифорния се отварят отново. Затварянето подчертава преговорите за договори с високи залози)

Новините от ABC7 съобщават:

[abc7] (Лос Анжелис, пристанищата в Лонг Бийч затварят поради недостиг на работници по време на преговори за договор)

[zerohedge] (Пристанищата на Лос Анжелис и Лонг Бийч затварят поради масовия недостиг на работници по време на преговори за договор)

Това се случва точно когато дългогодишният служител на Рокфелер управителят на Японската банка Харухико Курода напусна поста. Неговият наследник Казуо Уеда очевидно е спрял да плаща сметки / полици на САЩ. Това може да обясни спирането на порта.

Друг признак че Япония напуска цирковото шоу на Байдън, е, че купува петрол от Русия на цени над тавана от 60 долара за варел, който Рокфелер се опита да постави.

Може да се случи и нещо още по-зловещо. Генерал-лейтенант Юичи Сакамото, командир на 8-ма дивизия на японската армия, е в неизвестност от четвъртък следобед, когато неговият хеликоптер „вероятно“ се разби. Те казват „вероятно“, защото всички транспондери са били „мистериозно“ изключени. Дивизията на Сакамото е тази, която беше готова да защити японския континент от американците, преди атомните бомби да сложат край на войната. Източници на тайното общество на трикраката врана казват, че този отдел работи с американските военни бели шапки и японските имперски сили в Северна Корея, за да освободят Япония и Южна Корея от сатанинското влияние.

[stripes] (Отломки са открити при търсене на изчезнал японски военен хеликоптер с генерал на борда)

Между другото, за да видите колко впечатляващи са имперските войски в Северна Корея, вижте тези страхотни демонстрации на техните специални части.

[Video9] (Северно-корейски супер-войници)

За разлика от тях, южнокорейските мъже са толкова оженствени от сатанистите, че не могат да създават деца.

[Figura6] (Слабички)

Ето защо Южна Корея има най-ниската раждаемост на планетата.

Също така чуваме, че Далай Лама, един от най-главните сатанисти в света, е свален като част от предстоящия ход за освобождаване на Азия. За да разберете истинската природа на този убийствен педофил, вижте видеото по-долу, в което той малтретира дете.

[Video10] (Далай Лама – смучи езика ми)

Не забравяйте, че Далай Лама е отдавна свързан с нацистите. Източници от азиатското тайно общество казват, че той е много древен и зъл демон и че падането му ще отвори истинска кутия на Пандора.

Тези редки кадри по-долу подсказват какви неща могат да излязат.

[Video11] (Нацистки експедиции в Антарктида)

Също така, този следващ кадър ясно показва, че много от мистериозните летящи обекти, които виждаме напоследък, са определено враждебни.

[Video12] (Дистанционно убиване)

След това вижте картата на ледената стена около Антарктида, която виси в сградата на ООН.

[Figura7] (Ледената стена на Антарктида)

Най-новото от Антарктида е, че имат Neutrino- (а не Neutron, както казах в моя подкаст миналата седмица) телескоп, който може да вижда вътре в други планети. Намира се на около 10 километра под кристализиралия лед. В проекта участва професор Федор Симкови, водещият учен по неутрино-телескопите. Поискахме да видим някои изображения от този телескоп и ще ги споделим с нашите читатели, ако, и когато ги получим.

И така, нека завършим още веднъж с някои от скорошните аномалии, наблюдавани в нашето небе.

1. [Video13] Въртящо се НЛО с мигащи светлини, САЩ

2. [Video14] НЛО забелязано над Хокайдо, Япония

3. [Video15] 2 НЛО-дрона следват МКС (Междунар. косм. станция)

4. [Video16] Множество дронове над Русия

5. [Video17] НЛО над Хималаите

6. [Video18] Възможно съобщение с морзов код в небето над Нюрнберг в началото на април

Да се надяваме, че последната аномалия над Нюрнберг е знак, че дългоочакваните трибунали за военни престъпления срещу сатанистите са на път да започнат. Когато го направят, ще започне и изграждането на третия и последен еврейски храм. В този храм няма да бъдат разрешени жертвоприношения на хора или животни, а само благотворителни дарения.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


Преведи сам


Фигура 1. Френска анкета за Макрон
Фигура 2. Вижте плитките на шапката MI (военно разузн.) JAG (Judge advocate general – Гл. съдийски адвокат)
Фигура 3. Новия Тръмп
Фигура 4. Тръмп за пътуването във времето
Фигура 5. Корупцията на сем. Байдън
Фигура 6. Слабички
Фигура 7. Ледената стена на Антарктида
https://bgprevedi.com/jews-to-rebuild-temple-after-defeat-of-satanists-32231-2/
Предишна статия

Рикардо Делгадо: Графенът превръща ваксинираните в проводници

Следваща статия

Още новини от 09 април 2023 година

Други интересни