ТИ ДОКОГА ЩЕ ПОДДЪРЖАШ ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА ШАЙКА?

Автор: Няма коментари Сподели:

Метафорично ситуацията е нещо такова:

Един, който ходи на гости в Банкя при Боко и уж му е враг, а там го води пък един, който е върл запалянко на Боко, отправя въпрос после към един, който пък работи за Боко по изборите, ама също така работи и за ПП/ДБ:

-А ти докога ще поддържаш тази долнопробна шайка?!

„Врази“ и „авери“, оплетени като свински черва, включително и по Радевия „път на копринката“. Плюс „гарнитурата“ от „пържени картофки – патриотари“, дето още не са разбрали какъв лаладжия ги води, ама българското ехале бавно загрява, както е традиционно видно.

Та, преплетения предимно „корпоративен“ тюрлюгювеч, наречен кой знае защо „политически“, сега трескаво реди зад завесата не как да „оправи“ държавата и народа, а как да „оправи“ аритметиката кой, как и по каква схема да … лапа. Кинти естествено. Плюс оная работа на американците.

Както вече АФЕРА отбеляза, една от задачките на кохортата на Радев „пътя на копринката“ в сие с кохортата на Боко Тиквата е при всички избори да набутва мушенгийската някой „съпорт“ от „под чертата“. Така беше с  партията на Стефан Кенеди, сега е ред на най-удобните – на Слави.

И всите ще плямпат за „компромиси“ „в името на държавата“, включително и „патриотарите“. И всите им е през оная работа доброто за държавата и за народа, знаете кое им е по-важно, нали?

Иначе бабаитската се пъчат с въпросчета един към друг: „А ти докога ще поддържаш тази долнопробна шайка?!“, докато точно в тази долнопробна шайка въртят интриги и кинти.

Онези, които уж се бореха с мафията на Боко, сега ще се прегърнат с онези от мафията на Боко, като опаковат станиолено СИМБИОЗАТА в тъпи банални лафове за „спасяване на държавата“.

И ще я „спасяват“ – идиотите и шарлатаните на Радев с „пътя на копринката му“ заедно с мафията на Боко Тиквата, която радевите уж щяха да преборят.

Лицемерни нагли нещастници, които още не са разбрали, че 70 – те процента не припознават никого от тях. Нещо повече – 70 – те процента ги ненавиждат. И може и още да „протестират“ по този начин – глухо и мълчаливо.

Но ще дойде ден, в който ще хванат сопите.

Защото с едни и същи курви, измекяри, предатели, корумпета и продажници, няма как да стане с гласуване.

Със сопи става!

Веселина Томова

П.П. Що пара пръснаха тия долнопробници от „пътя на копринката“ и от „пътя на тиквата“ в Симбиоза за купища идиоти от „нови проекти със стари курви“, ум да ви зайде…

Честито и на тия смешници от „Заедно“! К’во ви рече от първия ви ден АФЕРА, бе, нещастници? Рече ви, че ще вземете „0,4“ процента, пък вие взехте, че чак паднахте и под прогнозата на АФЕРА – с „0,36“ процента. Да бяхте нахранили бедните в „Ялта“, бе, намкьори нещастни!

https://afera.bg/

Предишна статия

ЕЗЕРОТО БАЙКАЛ Е НАЙ- ГОЛЯМОТО ПРЯСНО ВОДНО ЕЗЕРО В СВЕТА

Следваща статия

Новият световен ред слага край на 500-годишния план за завладяване на планетата!

Други интересни