Сега на Земята се разви уникална ситуация, когато силите на Доброто и Злото се сблъскаха в решителна битка вече на физическия план

Автор: Няма коментари Сподели:

Генетично оръжие за убийство

04.04.2023, Отец Абсолют, канализирано послание

okno-v-novyj-mir-geneticheskoe-orudie-ubijstva

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви разкажа за още едно престъпление на глобалистите срещу човечеството.

И ще бъде за това как дълбинната държава се опитва да унищожи флората и фауната на вашата планета.

Вероятно много от вас вече са чували, че протежета на глобалистите изкупуват милиони хектари плодородна земя по света.

Защо се прави това?

На първо място, за да се отглеждат на тази земя генетично модифицирани продукти, чието използване от хората води до необратими генетични промени в техните тела.

Целта на глобалистите е постепенно да заменят всички естествени култури с изкуствено създадени, в резултат на което на пазара да няма повече чисти семена от естествени култури.

Както виждате, атаката срещу чистия Божествен човешки ген не е само чрез така наречените „ваксини“, но и чрез храната.

И ако събудената част от човечеството е в състояние да устои на насилствената ваксинация, тогава хората все още не могат без храна.

И дори тези, които купуват семена, за да отглеждат свои собствени култури, не са имунизирани от факта, че тези семена могат да носят извънземни гени.

Що се отнася до животните, те се третират по същия начин като хората.

Задължителните ваксини за добитък и птици, уж необходими за тяхното здраве, всъщност съдържат вредни за тях компоненти, а напоследък и чужди гени, които водят до безплодие и напълно променят видовите им характеристики.

Но животните, за разлика от хората, не са в състояние да устоят на тази разрушителна за тях процедура, тъй като са напълно зависими от своите собственици.

Така постепенно „ваксината“, вече фиксирана в подсъзнанието на хората като „спасение от болестта“, се превърна в своята противоположност – оръжие за убиване и генетична трансформация на хора и животни.

Много е трудно да се борим с това, защото всеки, който се опитва да отвори очите на хората за тези престъпления на марионетките на дълбинната държава, бива осмиван, наказван и лишен от право на глас във всички официални информационни ресурси.

И все пак се оказа невъзможно напълно да се скрие истината за случващото се и сега се появи доста солидна доказателствена база, изготвена от опитни юристи и учени, която ще бъде оповестена в близко бъдеще.

Сега на Земята се разви уникална ситуация, когато силите на Доброто и Злото се сблъскаха в решителна битка вече на физическия план.

И резултатите от тази битка до голяма степен зависят от това на коя страна ще бъде всеки от жителите на Земята.

За съжаление повечето хора заемат неутрална позиция, не желаят да навлизат в същността на нещата и продължават да живеят ежедневните си материални грижи.

Но искам да знаете, че дори вътрешното настроение на човека е огромна морална опора за едната или другата страна и играе огромна роля в това съдбовно противопоставяне между двата свята.

Силата на намерението на човека и проявата на неговата свободна воля формират определени мисловни форми на финия план на Земята, които, натрупвайки се, са в състояние да наклонят везните в една или друга посока.

Затова, мили мои, аз постоянно ви моля да създавате мислено реалността, в която бихте искали да живеете, а не да се носите по течението, разчитайки само на помощта на Силите на Светлината и вашите галактически братя.

Не забравяйте, че вие ​​сте „котвите“ за високовибрационната енергия, пренасяна към Земята, усилвайки я многократно, като по този начин допринасяте за проявлението на физическия план на това, което вече съществува на финия.

Днес ще спрем тук.

Вашият безкрайно любещ Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 30 март 2023 г.

https://bgprevedi.com/genetic-murder-weapon-oa-32076-2/

Предишна статия

ТЕЗИ ХОРА СА БОЛНИ, ИЗВРАТЕНИ И ИСКАТ ДА НИ УНИЩОЖАТ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ!

Следваща статия

Отец Абсолют: «Изменението» на климата…

Други интересни