Отец Абсолют: «Изменението» на климата…

Автор: Няма коментари Сподели:

«Изменението» на климата

03.04.2023, Отец Абсолют, канализирано послание

okno-v-novyj-mir-izmenenie-klimata

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за това защо дълбинната държава толкова упорито прокарва проблемите с „промените на климата“ чрез своите марионетки на власт.

Както вече знаете, това е напълно пресилен несъществуващ проблем и той е създаден, наред с други неща, за да припише факта, че глобалистите отдавна са се научили да контролират времето, на изменението на климата.

И доказателство за това са множеството странни „природни“ явления, които наскоро се случиха на Земята.

Използвайки извънземните технологии на същите Сиви, глобалистите систематично унищожават най-плодородните земи на вашата планета.

Бурните ветрове, проливните дъждове, едрите градушки или, обратно, продължителните и необичайни за тези райони суши са най-вече резултат от такава работа.

И се провежда с една единствена цел: да се създаде глад, хаос и опустошение на Земята, резултатите от което трябва да бъдат рязко намаляване на населението на планетата и пълен контрол върху останалата част от нея.

Но наскоро Дълбинната държава отиде още по-далеч, използвайки технологията си като оръжие за отмъщение и изнудване.

Може би най-яркият пример за това е скорошното земетресение в Турция, чието ръководство се опита да излезе от контрола на глобалистите.

Тъй като човешкият живот няма стойност за тези същества, лишени от душа и състрадание, те не вземат предвид десетките хиляди жертви на подобни трагедии.

За популяризиране на техните планове в ООН беше създаден специален отдел по климатичните промени, който се ръководи от протежета на глобалистите.

Всички доклади и доказателства за пълната нелегитимност на твърденията за изменение на климата от независими учени се крият под масата, а на всички конференции, провеждани от този отдел, говорят само „техните хора“, предавайки на обществеността това, което им казват техните господари.

Така се извършва паралелна работа в тази насока: практическата част, основана на доказателства, се наслагва върху теоретичната основа на изменението на климата – изкуствено създавани метеорологични бедствия.

Както можете да видите, мили мои, всичко е направено фино и изтънчено и на държавно ниво.

Лесно можете да видите, че именно протежетата на глобалистите на власт са най-активните привърженици на теорията за изменението на климата, създавайки смешни и абсурдни закони в своите страни, уж предназначени да минимизират последствията от подобни промени.

Като цяло тази нелепа теория се изравнява с друга – за недопустимото пренаселване на Земята, което също е абсурдно твърдение, което не издържа на никаква разумна критика.

За щастие много хора вече започват да виждат и разбират абсурдността на политиката, насърчавана от световното правителство и лидерите на някои държави, контролирани от него.

Доказателство за това са многомилионните протести, които можете да наблюдавате по целия свят.

И въпреки че тези действия често са водени от практически – материални – причини, хората имплицитно усещат лъжите и цинизма на своите правителства, както и абсурдността на техните политики, в резултат на което тези протестни движения придобиват характера на всеобщо неподчинение с искания за оставка на глобалистките поддръжници.

Така работи интуицията на колективното съзнание на човечеството.

И колкото по-високи са вибрациите на Земята и събудената част от населението на планетата, толкова по-широко ще бъде това протестно движение.

Но дори и сега можете да видите това, което вече беше казано в моите съобщения: лидерите на много страни не могат да се появят на улицата, без да бъдат нападнати от разярена тълпа.

И все пак вървят докрай, страхувайки се от гнева на хората по-малко, отколкото от наказанието на своите господари, под чиято неограничена власт са.

Тук ще спрем днес.

Вашият безкрайно любещ Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 29 март 2023 г.

https://bgprevedi.com/climate-change-oa-32074-2/

Предишна статия

Сега на Земята се разви уникална ситуация, когато силите на Доброто и Злото се сблъскаха в решителна битка вече на физическия план

Следваща статия

Новините от 03 април 2023 година

Други интересни