Новият световен ред слага край на 500-годишния план за завладяване на планетата!

Автор: Няма коментари Сподели:

На 30 март Ватиканът се отказа от Доктрината на Откритието. Това беше новинарско събитие веднъж на 500 години, което почти не беше отразено нито в корпоративните, нито в алтернативните медии.

[vatican] (Съвместно изявление на Дикастериите за култура и образование и за насърчаване на цялостното човешко развитие относно „Доктрината на Откритието“, 30.03.2023 г.)

Тази доктрина – за първи път представена от папите през 1452 г. – позволява на християните да убиват, поробват и крадат земята на нехристияни по целия свят. Това доведе до над 500 години безмилостни войни за завоевания и грабежи от Запада срещу останалия свят. Ето защо испанските конкистадори изваждат библията, помолват ацтеките и инките да се подчиняват на нейните учения и след това започват да ги колят, когато те откажат. Това е, което американците използваха, за да оправдаят геноцида на първите нации. Съвсем наскоро той беше използван от Джордж Буш (Пече, лат „част“) младши, за да оправдае масираната инвазия в Близкия изток.

Сега Римската империя казва:

„Съжаляваме, че се опитахме да подчиним цялата планета под властта на Цезар.“ Папа Франциск казва: „Никога повече християнската общност не може да си позволи да бъде заразена от идеята, че една култура превъзхожда другите или че е легитимно да се използват начини за принуда на другите.“

Отново се говори и за смяна на Франциск с африкански папа. Това може да е истинската причина отново да се заговори, че той ще подаде оставка „по здравословни причини“. Наблюдатели от Ватикана отбелязват:

Здравният епизод с участието на папа Франциск изглежда все по-неразгадаем. Дадените версии са не само различни. Те също са в противоречие помежду си.

[ilsismografo] (Миналия понеделник кард[инал] Сандри вече знаеше, че трябва да председателства Цветница)

Във всеки случай, през същата седмица, когато Ватиканът предприемаше своите ходове, ръководителят на Комитета на 300-те изпрати съобщение до азиатските тайни общества, с молба да договорят ново полицентрично устройство за планетата. Азиатските тайни общества отговориха по следния начин:

Ние се стремим да реализираме световния мир. Бяхме измамени много пъти от красивите думи на Запада, но очакваме с нетърпение създаването на световна нова световна федерация. (世界の平和実現は我々も求めています。何度も欧米に美しい言葉で騙されてきたが、新たな世界連邦を期待しています)。

Тези ходове от двата основни западни центъра на власт – Ватикана и Британската общност – се предприемат, защото Шанхайската организация за сътрудничество и БРИКС сега контролират около 80% от световното население и БВП. Дори Франция, Италия, Испания, Унгария, Германия, Холандия, Словакия, Полша и Обединеното кралство вече скъсват с хазарската мафия и търгуват с Русия.

Това означава, че „основаният на правила световен ред“ на ХМ сега е ограничен до няколко марионетни лидери като фалшивия Джо Байдън, които са на път да отидат в затвора.

В Съединените щати също назрява революция. Франция, Израел, Германия и малкото други държани от ХМ държави.

Друг голям фактор в искането на Запада за мир е военното поражение. Източници от ЦРУ казват, че

„След като Путин довърши Украйна,

НАТО ще се разпадне. Ние вече знаем това. НАТО се разпада сега.”

MI6 се съгласява, казвайки:

„Същината на въпроса е прането на пари чрез използване на търговията с оръжия в някаква фалшива война, за да се източат пари, за да се плати фалита. Що се отнася до нас, войната в Украйна приключи и всичко, което остава, е разчистване.”

Руският секретар на Съвета за сигурност Николай Патрушев добави, че

„разпадането на Европейския съюз не е далеч“.

[tass] (Разпадането на Европейския съюз не е далеч, казва шефът на руската сигурност)

Сега Русия пое председателството на Съвета за сигурност на ООН и казва, че ще наложи „международното право и процедурните правила, разработени в продължение на десетилетия, и всъщност в сила в ООН, вместо ‘основания на правила ред’, с който колективният Запад се стреми да замени международното право.“

[tass] (Русия ще действа като честен посредник по време на председателството на Съвета за сигурност на ООН – дипломат)

Те също така казват на света:

„Опитите да се използват религиозни, етнически или социални фактори, за да се обясни драстично влошаващата се сигурност след пристигането на западните военни сили, са манипулация, която колониалните сили използват от десетилетия.“

Всичко това е част от наскоро обявената руска външнополитическа стратегия за „елиминиране на остатъците от господството на Съединените щати и други неприятелски настроени страни в световната политика“.

[tass] (Операциите на Запада само изостриха терористичната заплаха в Западна Африка – руски пратеник в ООН)

Тази дипломатическа офанзива започна заради руската победа във войната в Украйна. Както отбелязва ТАСС, знамето на Русия е издигнато над кметството на Артьомовск (наричан Бахмут в Украйна), каза в понеделник Евгений Пригожин, основателят на частната военна компания Вагнер.

[tass] (Флагът на Русия се издига над Артьомовск, градът е технически превзет – основателят на ЧВК Вагнер)

Всеки ден от 6 000 до 10 000 руснаци се включват в това, което сега смятат за свещена война за освобождаването на Европа от сатанински контрол.

За разлика от тях, украинските танкове използват джамии като прикритие, докато други украински бандити превземат църкви.

[Video1] (Украински танк използва джамия за прикритие)

От военна гледна точка нищо не спира Русия да навлезе в Западна Европа в този момент. Това е така, защото въоръжените сили на САЩ и Обединеното кралство няма да се бият с Русия, за да спасят фашисткия ХМ ЕС и техните марионетни правителства.

Въпреки това, всичко, което руснаците трябва да направят сега, е да изчакат революцията да помете Европа. Това определено започва във Франция, където втора революция е в ход.

Известният журналист Тиери Мейсан (първият, който съобщи, че 911 е вътрешна работа) говори от името на повечето французи, пишейки:

Всички забелязват, че нищо не върви както трябва: нивото на образованието се е сринало много опасно, полицията вече не може да поддържа реда, съдебната система няма средствата да направи каквото и да било от две години, армията не е в състояние да отговори на високо-интензивна война. Проблемите са толкова много, че човек не знае откъде да започне. Обществените услуги не трябва да бъдат закърпени, а преработени според новите реалности: французите, които през 1789 г. поеха инициативата да свалят стария режим и да създадат модерно общество, се надяват да предприемат друга инициатива за създаване на нов свят.

Протестите в цяла Франция вече далеч не са мирни. Повече от 1000 служители на реда и пожарникари са ранени при демонстрации и безредици във Франция, каза министърът на вътрешните работи Джералд Дарманин пред местните медии в неделя.

[dw.com] (Френски министър: „Над 1000 служители са ранени при безредици“)

В друг израз на революцията, уж „Анонимен“ френски полицай предлага някои стратегически съвети за сваляне на правителството:

1. Блокирайте покрайнините на всеки голям град с помощта на шофьори на камиони.

2. Пускайте само фермери с техните трактори, които може да са полезни срещу тежкотоварните автомобили на полицията.

3. Използвайте камиони за боклук, за да блокирате всеки полицейски участък и околните улици.

Други протестиращи действат, като затварят компании като Total Energy Company.

Френските и германските прокурори изпълниха своята роля, като извършиха обиски на пет контролирани от Ротшилд банки във вторник като част от разследване на предполагаеми случаи на масивна данъчна измама и пране на пари, казаха прокурорите.

[insiderpaper] (Френските власти обискират банки в дело за масивна данъчна измама)

Предполага се, че нападенията са свързани с твърденията на френския милиардер Филип Аржилие, че той има четири бази данни, които разкриват 38 лица, управляващи „правителството в сянка“. Бил Гейтс е един от тези 38 души.

[Video2] (Правителството в сянка: Адмнистрацията на Байдън е под контрола на сенчестото правителство. Без колебание, базирано на информацията която имам. Какво е сенчесто правителство, ще дам кратък отговор. То е реално правителство което дава официални заповеди на действащото правителство. За последните 20 години видях изключително властен обект зад сцената, който включва доста влиятелни лица, от най-висок ранг, финансите също, в политиката. Има държавни глави зад сцената наистина, и 38 лица заедно управляват дневния ни живот, на 8 милиарда души. Сенчестото правителство е зад повечето, ако не всички, избрани правителства. Те им казват какво да правят и какво да не правят, основано на геополитически съглашения, повечето от тях закотвени във военните външни интервенции. Ето това е сенчестото правителство. Адмнистрацията на Байдън е под контрола на сенчестото правителство.)

Тук дори не става дума за кражбата на пенсиите, френските протестиращи искат гилотина за марионетния президент на Ротшилд Еманюел Макрон.

[Video3] (Анонимен френски офицер от полицията призовава за сваляне на правителството – Някой иска ли да преведе?)

[Video4] (Опа, Франция, полицай пада)

[Video5] (Французи затварят TotalEnergies)

[Video6] (Във Франция протестите продължават)

[Figura1] (Французи оставят финно съобщение)

[frontnieuws] (Гневни френски протестиращи преместват фокуса от фиаското при пенсионирането към самия Макрон – „Познавате ли гилотината?“)

Нищо чудно, че Макрон се опитва да избяга в Китай тази седмица заедно с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Може би израелският бог-крал Бенямин Нетаняху също ще отиде в Китай и ще поиска политическо убежище. Нетаняху не заблуждава никого, опитвайки се да каже, че няма връзка между продължаващия срещу него процес за корупция и широкообхватните правни реформи на неговото правителство,

[timesofisrael] (Позовавайки се на „национална криза“, Нетаняху казва на съда, че трябва да участва в основния ремонт)

Както съобщава израелската телевизия Channel 13, отказът да се служи в израелската армия се разширява и за първи път към него се присъединяват войници от „Shayetet 13“ (повече или по-малко като Navy Seals, морските тюлени), които обявиха, че няма да продължат да служат в резерва, ако съдебните реформи бъдат приложени.

Централата на ХМ в Швейцария, ръководена от Клаус Шваб Ротшилд и др., също е атакувана. Полското разузнаване съобщава:

Документи на ЦРУ показват, че компанията Escher-Wyss на Шваб е била управлявана от Министерството на енергетиката на САЩ и Държавния департамент. Това предполага, че Клаус Шваб е троен агент, работещ едновременно за ЦРУ, МИ6, Британско-американското общество на поклонниците на ООН, нацистите (сега Германия) и Швейцария. Неговата компания Escher-Wyss е използвала робски труд (руснаци, цигани, унгарци, румънци, поляци) и военнопленници.

Също така NSA съобщава, че в швейцарската UBS сега отказва да плаща по облигации и конфискува всички активи на Саудитска Арабия и други нации от ОПЕК, след като пое Credit Suisse.

Сливането предизвика обществен отзвук и три четвърти от гражданите на Швейцария му се противопоставят. Сега швейцарските прокурори се присъединяват към своите френски и германски колеги в преследването на кукловодите Ротшилд, които стоят зад всичко това.

[theguardian] (Главният прокурор на Швейцария ще разследва поемането на Credit Suisse)

Така или иначе различните могъщи хора, на които швейцарските банкери откраднаха парите, няма да приемат стореното.

„Гледайте как ОПЕК отрязва Запада и Байдън нарежда затварянето на петролните кладенци в САЩ и взривяването на още рафинерии“, прогнозира източникът от NSA.

Междувременно в САЩ четирима от най-богатите мъже там – включително съоснователят на Google Сергей Брин – получиха призовки за връзките на JP Morgan с финансиста-педофил Джефри Епщайн

[dailymail] (Съоснователят на Google и председателят на Hyatt Hotels (Хаят хотелс) са сред милиардерите, получили призовки в съдебно дело за връзките на JPMorgan (ДжейПиМорган) с Джефри Епщайн)

Това е само част от огромната правна буря, която назрява там.

Както се съобщава широко, Доналд Тръмп стана първият бивш президент, изправен пред наказателни обвинения. Вижте снимката в горната част на статията, свързана по-долу.

[politico] (Прокуратурата на Манхатън искаше арест на Тръмп в петък. Екипът на Тръмп каза не.)

[Video7] (Fox News, Тръмп е обвинен)

[Figura2] (Тръмп е изправен пред 34 обвинения за фалшифициране на записи)

„Това не е истинският Тръмп. Той е твърде слаб. Това е приличащ на него двойник. Така че изглежда има 3 Тръмпа. Видеото, направено от Кайл Чейни от Politico, показва наблегнатите бели очи на Тръмп. Много интересно“, коментира източник от ЦРУ.

Атаката срещу „Тръмп“ има голям обратен ефект върху Demonrats (демоноплъховете), тъй като 83% от американците смятат, че обвинението срещу Тръмп е политически мотивирано. Сега губернаторът Рон ДеСантис хвърли военната рицарска ръкавица, като каза, че Флорида „няма да съдейства при искане за екстрадиране“ на Тръмп. (Резиденцията Мар-а-лаго на Тръмп е във Флорида.)

[Figura3] (Обвинението срещу Тръмп е политически мотивирано)

[Figura4] (Заявление на Тръмп днес)

„Това беше планът на алианса на белите шапки. Това е брилянтен 5D-шахматен ход. Това отваря вратата за преследване на аватара Обама, аватара Буш и целия куп миньони на ХМ“, казва източникът от ЦРУ.

[westernjournal] (Атаката на демократите срещу Тръмп има обратен ефект, случайно подготвена за преследване на самия Байдън – Judicial Watch (Съдебно Наблюдение))

Това означава, че дори ако се използват актьори, играещи „Президента Байдън“ и др., те пак могат да бъдат свалени.

Запитайте се също защо Ройтерс трябва да пише „САЩ-администрацията на президента Джо Байдън?“ вместо само президента Байдън? Оооо, така е, защото фалшивият маскиран Байдън не е президент.

[reuters] (Израел „буйства“ срещу човешките права, казва новият шеф на HRW)

Сега вижте как фалшивите маскирани съдебни кандидати на Байдън не могат дори да отговорят на основните въпроси на сенатора Джон Кенеди – включително кандидат, който не успя да обясни Член V от Конституцията. Всъщност е жалко колко глупави са тези съдии. Вижте сами във видеото по-долу.

[Video8] (Сенаторът Кенеди задава въпроси на номинираните от Байдън)

Всичко е сцена, пълна с актьори. Снимката по-долу, показваща, че двойникът на тялото му пишеща с ръка, противоположна на другия Байдън, е само последното потвърждение за това.

[Figura5] (Тялото на Байдън прави двойна груба грешка) „Байдън“ дори не е най-добре платеният актьор. Официално Том Круз беше най-добре платеният актьор за 2022 г. Той направи 100 милиона долара. Но всъщност Владимир Зеленски беше най-добре платеният актьор. Той получи 18 милиарда долара.

[Figura6] (Кой е най-добре платеният актьор)

[Video9] (Зеленски – кокаин)

Дори няма да си правим труда да навлизаме в последните инсценирани масови стрелби, защото те използваха този трик толкова често, че хората спряха да реагират.

Както отбелязва източник от Мосад, „Колкото по-лудо става, толкова повече се доближаваме до финалната линия.“

Във всеки случай подобни лудории са като пренареждане на шезлонгите на Титаник, защото цялата финансова система се срива.

„Да ви кажа, че идва срив, който ще промени всичко“, казва телевизионният коментатор Глен Бек, повтаряйки много други.

[Video10] (Глен Бек за идващия колапс) „Повечето банки в САЩ са технически близо до неплатежоспособност, а стотици вече са напълно неплатежоспособни“, казва широко признатият и следван икономист Нуриел Рубини.

„Не сме излезли от тази банкова криза. Всъщност това може да е само началото“, уточнява източник от Мосад.

Кризата започна да разкрива масови финансови престъпления. Например сега откриваме, че спасяването на Silicon Valley Bank е трябвало да помогне на 10 китайски милиардери, които са имали 13,3 милиарда долара в банката.

[Figura7] (Спасяването на SVB за Китай) „Това разкритие е сериозен удар за контролирания от ХМ Федерален резерв“, отбелязва източник от ЦРУ.

https://bgprevedi.com/new-world-order-ends-500-year-plan-to-conquer-the-planet-32041-2/


 


 


Фигура 1. Французи оставят финно съобщение
Фигура 2. Тръмп е изправен пред 34 обвинения за фалшифициране на записи
Фигура 3. Обвинението срещу Тръмп е политически мотивирано
Фигура 4. Заявление на Тръмп днес
Фигура 5. Тялото на Байдън прави двойна груба грешка
Фигура 6. Кой е най-добре платеният актьор
Фигура 7. Спасяването на SVB за Китай
https://bgprevedi.com/new-world-order-ends-500-year-plan-to-conquer-the-planet-32041-2/
Предишна статия

ТИ ДОКОГА ЩЕ ПОДДЪРЖАШ ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА ШАЙКА?

Следваща статия

Магдалена Ташева: Реквием за един голям предател. Как Горби докладваше на Буш за демонтажа на съветската система!

Други интересни