МАЧЪТ Е СВИРЕН В ПОСОЛСТВОТО, ТИЯ ЗАГРЯВАТ НА ТЪЧА

Автор: Няма коментари Сподели:

Мачът свирен в Посолството, те загряват на тъча.

                                    Николай Бареков

За съжаление България няма да я бъде и това е основната задача, за която се плаща на тъй наречена партия „ГЕРБ“, ДПС, ДБ и сега „Продължаваме промяната“, които са основани от соросоидните фондации „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“, действащи под политическото наименование Европейска народна партия (ЕНП). Създадени на базата на зле прикритата МАФИЯ НА ПРЕХОДА и нейните наследници, съставени от търпеливо проучени и подбрани примитивни, алчни, нискоинтелигентни, груби и неморални индивиди.

Защо? Защото мястото, на което хан Аспарух е забил меча си с думите „Тук ще бъде България“ е СТРАТЕГИЧЕСКО, ПЛОДОРОДНО, СВЯТО. Не без мисъл това място е било цел на чужди империи. Било е овладявано, разпокъсвано. Населението българско е било измъчвано, унищожавано. Било е ислямизирано и сега латинизирано.

Всеки се стреми към това райско място. Кой с добро, но най-вече със зло. Със сила или с пари. Когато не успява силата, идват парите. А продажниците това чакат и протягат мръсните си ръчички с лиги на уста. И ще ликвидират държавата, след което ще се оттеглят в закупените си в чужбина имоти, с пари от предателството си. Не се учудвайте защо не ни приемат в еврозоната или Шенген. Сега за „приемането“ ни дават някакъв химерен срок – 2025 г. Защо? Защото до тогава България няма да я има на картата на света.

*Компрадорската система, която ни убива!*
Това е резултатът очеизваден за последните 33 години!
Думата „компрадор“ се появява в Югоизточна Азия през ХIХ век, за да обозначи МЕСТНАТА ПРИСЛУГА, политици, буржоазия в полуколониалните територии там, която обслужва чужди сили, работи за чужди държави и капитал, а не за своя народ.
………
В сравнение със Западна Европа и изобщо с капиталистическия център БЪЛГАРСКИЯТ капитализъм е по-експлоататорски, по-клептократски, периферен, компрадорски, то той е и много по-убийствен от този в Западна Европа.
Неговата система убива не само майките на децата с увреждания, но и хиляди други българи, по множество различни начини.
Системата убива по множество най-различни начини, водещи в крайна сметка до демографската катастрофа, реализирана чрез ЛИКВИДАЦИЯ и ПРОГОНВАНЕ на населението в размери, НЕВИЖДАНИ в историята на България!
………
А ако една система убива хиляди хора това не я ли прави престъпна?
Не я ли прави една от най-престъпните в нашата история?
Нищо, че българските политици крият този факт, обявявайки за „престъпни“ системи от миналото.
Нищо, че тези убийства са прикривани с либерални пропагандно-идеологически маски за днешната система като за „демокрацията“ и т.н.!
(анализ на проф.В.Проданов, 2018)
……………………………………………
Тази сутрин, бтв младата Лена от ПП в заключителната минута – каза същото по смисъл „прикритие“: благодарим на нашите баби и бащи, че са преборили предишния строй, за да може вече 33 години свободно да пътуваме, да имаме пазарна икономика, без ДС и прочие, но ние ще спрем кражбите и ще заживеем по… европейски?! …….
И младите българи без опит се опияняват от такива обещания и възможности за благини за личните им за.ници, БЕЗ ДА разбират елементарното:
държава няма – без население, и без собствена индустрия българско производство.
………………………………….
Юпитата 1 на Симеон разкостиха, а юпитата 2 на Румен – доразкостиха държавата и я превърнаха в едно голямо ИШЛЕМЕ!
Ишлемарска държава, готова да изпълнява всякакви поръчки, само да има „външни инвестиции“.
Вечен срам за българската наука и българската висококвалифицирана работна ръка вече 50 годишна!
……………………………………………..
Какво представлява *компрадорската система наложена в България?!
У нас радикалната промяна на геополитическата ситуация създаде компрадорски политици, пропагандно – идеологически структури от НПО-та, включително и част от новопоявилите се капиталисти, СЛУЖЕЩИ НА ВЪНШНИ, а не на национални ИНТЕРЕСИ.
Характеризира се с лакейското поведение на политическите елити, които служат не на интересите на страната си и народа си, а на външни сили от капиталистически център и огромни ресурси за десетки милиарди долари, принадлежащи на българския народ са унищожавани или заграбвани по указание на тези външни сили.
Компрадорски бяха унищожени четирите блока на АЕЦ Козлодуй, а с тях и милиарди, принадлежащи на българския народ. “ и още оттук 01.12.2018 г.:
https://pogled.info/avtorski/Vasil-Prodanov/koya-e-sistemata-i-kak-ni-ubiva.99357

Най-концентрираното и най-правдивото описание на бита, психологията и интелекта на този народ е бацилът „ЛАКТОБАЦИЛУС БУЛГАРИКУС” – единственият бацил кръстен на нация. Народ-бацил, който не го хваща епидемия, но унищожава всичко, който го приеме и до което се докосне. Той ни предпазва от болести, земетресения, наводнения. Дори и корупцията на управляващите не може да го довърши.

Народ-бацил, който е провалил византийската и османската империи. В качеството си на съюзник в две световни войни срина Германия, ликвидира СССР, унищожи Варшавския договор и Съвета за икономическа взаимопомощ (СИВ). Започна разпадането на Европейския съюз и идва реда за краха на НАТО.

Жестока разрушителна сила, от която другите загиват, а той оцелява. Народ, чрез който БОГ изпитва собственото си търпение и го пази от природните катаклизми, а другите наказва. Докога ли?

ДАЛИ България ще я има не се определя от тези, на които плащат, на изброените от Вас партии.
Позволявам си малка корекция в изказа на хан Аспарух, казал е: „ТУК Е БЪЛГАРИЯ ! “ А не „Тук ще бъде България“. Вярно и точно е записаното: „….мястото е СТРАТЕГИЧЕСКО, ПЛОДОРОДНО, СВЯТО. “
Но то изисква и стопанина му да е на съответстващата вибрация и честота и с хилядолетен опит в съзиданието. Тези, които плащат за да имат нещо, което никога не им е принадлежало поради несъответстваща същност, дълбоко се заблуждават, че им принадлежи! Духовната им мощ е в немощ безгранична. Така са я заработвали от векове, чрез : коварство, предателство, лъжа, лицемерие, чрез аморалност са завладявали престоли и властвали в разруха….и в нашата българска история неведнъж са осквернявали светлите души, поради невежеството си.
Но БЪЛГАРИТЕ винаги са ги спасявали и то не веднъж.

Времената са други и друг е захранващия източник. Дали този източник работи в тяхна полза? За съжаление, цената на само-позволено присвояване и изкривяване на истината от векове и хилядолетия, трябва да бъде платена! …и същите си мислят , че българите са в безизходица, а не прозират, че сами са си устроили капан. С усмивка лицето ми се озарява когато чуя да цитират думите на В. Левски :
„Ако е за Българско, то времето е в нас а ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме. А колкото за извън Българско, днес не даваме ухото си на никакви техни обещания. Пък да ни уплашат, не им вадим очите. Щом дадем, ухо ще им направим едно метане, ще им заплачим още веднъж и ще свършим за всякога. ……………… “( писмо до Панайот Хитов от 10 май 1871 година.)

Българите го могат. Те са във времето, във взаимност с хода на планетарния и космическия пулс Българите го носят в себе си, защото са си го заработили в хилядолетното съзидание. Съграждали и творили от изток до запад, от север до юг. Факт е! БЪЛГАРИЯ Е ТУК !

Предишна статия

Виктор Орбан: От джендърството, та до ареста на Путин – ЕС се превърна в клоака и вони!

Следваща статия

Central Bank President Christine Lagarde admits that if banks do not use the central bank’s digit

Други интересни