Медитация Активиране на Портал на Светлината на 1 май 2023 г.

Автор: Няма коментари Сподели:

Присъединете се към нас в най-мощното планетарно активиране в живота ни досега!

Отново е време да действаме! Време е да вземем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Всички сме съгласни, че процесът на планетарно освобождение продължава прекалено дълго. Това е нашият шанс колективно да ускорим процеса. Затова ние използваме възможността на ултра мощното енергийно подравняване на 1 май, за да създадем портал, чрез който ще обединим съзнанието си и ще задействаме процеса, който ще ни отведе в новата златна ера.

Отделно

Направете това популярно! Споделяйте го в цял свят! Публикувайте го на вашите уебсайтове и блогове. Поканете духовни групи да се присъединят към нас. Ако знаете алтернативни медии, можете да им го пратите. Можете да създадете събитие във Фейсбук за вашата локална група от хора, които правят това във вашата част на света.

Тази активация идва в момента на завършване на един много мощен цикъл. Този момент отбелязва точката, когато енергията от галактическия център ще започне да тече към повърхността на тази планета с пълна сила, тъй като времето изтича. Ако успеем да съберем 144 000 доброволци, които да извършат тази активация, енергията от галактическия център ще бъде закотвена на повърхността на планетата по балансиран начин. Това ще осигури най-бързия и хармоничен преход за тази планета и на практика ще създаде енергийно надграждане за цялата планета. Ако критичната маса не бъде достигната, свръхмощните енергии от галактическия център така или иначе ще достигнат повърхността на планетата, но това ще се прояви по много по-хаотичен и дисхармоничен начин.

Можем да постигнем критичната маса от 144 000 души, които извършват това активиране! Това ще създаде мощна лечебна верижна реакция в енергийното поле в целия свят.

Ние ще направим нашата медитация Портал на Светлината във възможно най-добрия момент, който ще има максимален положителен ефект върху човечеството. Това ще бъде точно в 20:06 ч. българско време на 1 май 2023 г.

Можете да проверите часа на медитацията за вашата часова зона тук.

Инструкции:

1. Използвайте собствена техника, за да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.

2. Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за отваряне на Портала на Светлината.

3. Призовете Виолетовия Пламък от неговия първоизточник да постави защитен кръг около вас по време на и след медитацията. Помолете го да преобразува всичко, което не служи на Светлината.

4. Визуализирайте колона от ярка бяла Светлина, излъчваща се от космическото централно слънце, която после се разпределя към централните слънца на всички галактики в тази вселена, а също и към централното слънце на галактиката M87 (тя е източник на галактическа любов за този сектор на Вселената). После визуализирайте как тази светлина активира галактическото централно слънце, преминава през нашата галактика, след това навлиза в нашата Слънчева система и преминава през всички същества на Светлината в Слънчевата ни система, през всички същества на планетата Земя и през вашето тяло до центъра на Земята.

5. Визуализирайте как тази Светлина преобразува цялата останала тъмнина на Земята, изцелява всички неравенства, слага край на всички войни, отстранява всичката бедност и носи изобилие на цялото човечество. Визуализирайте грандиозно духовно пробуждане на човечеството и контакт с позитивни извънземни раси. Визуализирайте началото на нов велик космически цикъл на Ерата на Водолея, носещ чиста Светлина, Любов и Щастие на всички същества на Земята.

Предложената продължителност на тази медитация е 20 минути

Актуализации за Портала на Светлината:

2012portal

WeLoveMassMeditation

#PortalofLightActivation

https://bgprevedi.com/activation-of-portal-of-light-01-05-2023-31955-2/

Предишна статия

ЕНТЕР = ПАРИ…

Следваща статия

( 28.03.2023 г.) Кратки новини от български алтернативни източници

Други интересни