Фулфорд: Западната финансова система претърпява срив от 8 трилиона долара!

Автор: Няма коментари Сподели:

Колапсът на западната финансова система е математически сигурен, защото неотдавнашните повишения на лихвените проценти създадоха поне 8 трилиона долара загуба за финансовите институции. Правителствата се опитват да пробутат това на хората. Резултатът ще бъде революция. Ето защо безпрецедентни вълнения завладяват Франция, Германия, Пакистан, Израел и много други места.

Налице е също глобално пробуждане за факта, че така нареченият „световен ред, основан на правила,“ означава управление от геноцидни престъпници, поклонници на Сатаната. Това означава, че масовите арести и трибуналите за военни престъпления са неизбежни.

Въпросът сега е кой марионетен лидер на хазарската мафия ще падне пръв, Еманюел Макрон от Франция или Бенямин Нетаняху от Израел? Който и да е той, той ще бъде последван в кратки срокове от фалшивия президент Джо Байдън в САЩ, Джъстин Кастрюдо в Канада, Олаф Шолц в Германия и Урсула фон де Лайен от ЕС. Други домина, които ще паднат, включват фалшивия папа Франциск, и марионетните лидери в Пакистан, Южна Корея, Япония и др.

Тъй като фалитът на управляващата класа от западната хазарска мафия е причината за политическия смут, нека първо да разгледаме последните развития на този фронт. Основната история е, че колкото и да се опитвате да избегнете реалността, в крайна сметка тя намира начин да навакса. ХМ започна първо да избягва реалността, като позволи на банките да заемат $100 за всеки $8, които имат; това са така наречените „правила на BIS“. Това е опасно, защото означава повече от десет пъти ливъридж (действие на лост). След това, тъй като това се разпадаше, Бил Клинтън Рокфелер вдигна антето (залагането), като позволи 1000 или повече пъти ливъридж. Това превърна по-голямата част от западната финансова система в гигантска халюцинация, известна като деривати с безброй газилиони $ (въображаемо, но много голямо число), флуктуиращи в банковите суперкомпютри.

Проблемът е, че останалият свят, особено азиатците, настояваше да им се плаща с пари, подкрепени с реални неща, които действително съществуват. За да продължат да плащат дълга си към Азия и т.н., всъщност Корпорацията СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ и нейните собственици откраднаха петрол от Ирак и други страни, изнудиха яйцето от гнездото в Япония, принудиха света да купува токсични ваксини и т.н. Войната в Украйна беше последното им ура тъй като те го използваха, за да разпродадат оръжията от скривалищата си и да перат открадната криптовалута чрез украинската централна банка.

[Figura1] (Защо Украйна има лаборатории: 2014 – САЩ спират финансирането на новите изследвания на рисков вирус, настояват за доброволен мораториум)

Тъй като дори това не беше достатъчно, Рокфелер, Ротшилд и др. започнаха да изнудват европейския и американския народи за още повече пари.

Например, те взривиха тръбопровода Nordstream, за да принудят европейците да купуват втечнен природен газ от САЩ на четири пъти по-висока цена, която те плащаха на Русия. Ето защо общият внос на втечнен природен газ (LNG) в ЕС от САЩ се е увеличил със 154 процента през 2022 г. в сравнение с 2021 г. Излишно е да казвам, че европейският жизнен стандарт спадна съответно. Това е една от причините Европа сега да е в пламъци (повече за това – по-късно).

Най-голямото изнудване сега идва от частния FRB, повишаващ лихвените проценти. В резултат на неотдавнашните повишения на лихвените проценти, вестник Indian Express изчислява, че американските банки са загубили най-малко 2 трилиона долара, докато банките извън САЩ са загубили 6 трилиона долара инвестиции в чувствителни към лихвите активи от 2022 г. насам.

[newindianexpress] (Задава ли се скоро пълен глобален банков срив?)

Срещу тази консервативна оценка на загубите от 8 трилиона долара, американските банки, застраховани от FDIC, имат близо 24 трилиона долара активи, докато FDIC има само 125 милиарда долара в своите военни сандъци. Дори тези 125 милиарда долара изчезнаха, защото американските банки заеха 153 милиарда долара при наказателни 4,75% срещу обезпечение от прозореца за отстъпка. Това е повече, отколкото по време на кризата на Lehman (Лейман, Леман) от 2008 г. Това дори не взема предвид квадрилионите $ загуби, които банките имат от залагания с деривати. В знак, че този път дори централните банки вървят надолу, холандската централна банка загуби близо половин милиард евро миналата година, първата й загуба от голямата депресия от 1931 г. Това е само началото.

[nltimes] (Холандската централна банка отчита първа загуба от 1931 г. насам на фона на нарастващите лихвени проценти)

Тази финансова криза неизбежно ще доведе до колапса на Световната банка, МВФ, BIS и повечето международни финансови институции, както и много правителства. Някой има ли системен отказ?

Ето защо западният комитет от 300 предложи на азиатските старейшини

да започнат преговори за създаване на финансовата архитектура за новия свят. По-конкретно те подкрепят идеята за създаване на агенция за планиране на бъдещето със седалище в Азия. Това ще поеме функционалните части на МВФ, Световната банка, BIS и т.н. и ще помогне за пренасочване на западните ресурси далеч от постоянните войни и кражбите им, към изграждането на по-добро бъдеще за цялата планета.

Дори ако азиатците не се съгласят на преговори веднага, Западът се е насочил към пълна смяна на режима. Тогава азиатците ще трябва да постигнат някаква сделка с новото ръководство, било то война или мир.

Добре, нека сега да видим как се развива революцията. Ще започнем с Израел, който след Швейцария е главният щаб на ХМ.

Техни източници от Мосад съобщават: „Страната е в пълна революция. Всичко това се случва сега.”

Ето няколко точки, показващи пълния хаос в тази страна:

„Израелският консул в Ню Йорк подава оставка, казва, че не може да служи на Нетаняху.“

„Няколко кметове обявиха гладна стачка заради реформата на съдебната система“

„Масов протест в Израел, след като премиерът Нетаняху уволни министъра на отбраната, който се противопостави на съдебната реформа“

[Figura2] (Директорът на израелското министерство на отбраната генерал Еял Замир)

[Video1] (Масов протест в Израел след като премиерът Нетаняху уволни министъра на отбраната, който се противопостави на съдебната реформа)

„Израел е в най-голямата си опасност след войната от 1967 г.“ – бившият премиер Нафтали Бенет

[Figura3] (Нафтали Бенет)

Еврейският канал 12, цитиращ високопоставен служител в партията Ликуд: „Нетаняху загуби контрола“

„Слухове за бунт в израелските отбранителни сили.“

„Националните профсъюзи в Израел призовават за обща стачка, спираща икономиката.“

Ситуацията стигна до точката, в която „Аватарът Нетаняху беше принуден да избяга в подслон, докато маси от гневни граждани нахлуха в къщата му“.

[Video2] (Протестиращи прекосиха бариерите около къщата на Нетаняху)

Това е падането на Вавилон и краят на над 3000 години еврейско робство, казват еврейските съпротивителни сили.

Във Франция, междувременно, ситуацията е още по-драматична. Смята се, че над 9 милиона души са излезли на улицата, като само в Париж те са 3,5 милиона.

Още по-зловещо за президента-роб на Ротшилд Макрон е, че полицейските служители сложиха оръжие и подкрепят протестиращите. Тълпите крещят „Когато Макрон падне… ще научите ВСИЧКО“

[Video3] (Френската полиция слага оръжие)

[Video4] (Протестиращи във Франция)

[Video5] (Кметството на Бордо гори)

[Video6] (Париж – изкарайте ни от НАТО)

Едно от нещата, които те вече научиха, е, че френската първа дама Брижит Макрон е започнала живота си като мъж. Това е така, защото делото й срещу две жени, които твърдяха, че е претърпяла операция за смяна на пола, беше отхвърлено без изслушване. Важният момент е фактът, че той/тя се бореше толкова усилено, за да запази това в тайна, означава, че Макрон е бил изнудван за това.

Френските национални телевизионни предавания също вече съобщават за изтезания от френския елит и убиване на хиляди деца, за да събират адренохром всяка година. Това няма да свърши добре за ръководството на ХМ във Франция. Макрон се надява да отлети до Китай следващата седмица, за да получи помощ, но има добър залог, че ще бъде арестуван, преди да успее да стигне дотам.

В Германия също има движение към смяна на режима. Германската опозиционна партия AFD, например, казва, че

„Ако Сиймър Хърш е прав [за неговото участие във взривяването на газопровода Nordstream], германският канцлер Олаф Шолц е извършил предателство и трябва да подаде оставка“.

[thegatewaypundit] (Германската партия AfD за атаката срещу Северен поток: „Ако Сиймор Херш е прав, германският канцлер Олаф Шолц е извършил предателство и трябва да подаде оставка“)

Освен това Германия ще бъде затворена днес (27 март) в масова стачка. Това ще бъде последният от месеци на индустриални действия и протести, които засегнаха големите европейски икономики, тъй като по-високите цени на храните и енергията подяждат стандарта на живот.

[tvpworld] (Мегастачка в Германия започва на летището в Мюнхен)

Тази предстояща загуба на власт е причината председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, Макрон и други европейски лидери да искат да посетят Китай, за да се опитат да получат помощ.

[politico] (Фон дер Лайен ще се присъедини към Макрон при посещението му в Китай)

Американският така наречен президент Байдън също се опитва да организира телефонен разговор с китайския президент Си Дзинпин, но засега получава студено рамо.

Тук от официалната китайска новинарска агенция Синхуа можете да видите защо Китай не приема обаждането му:

Съединените щати са единствената страна, която е използвала биологични и химически оръжия в множество войни и единствената страна, която се противопоставя на създаването на многостранен механизъм за проверка на Конвенцията за биологичните оръжия,

Съединените щати са подпалвач №1 на войни в света. Те не са били във война само 16 години през своята над 240-годишна история, и са причината за около 80 процента от всички въоръжени конфликти след Втората световна война.

[english.news] (Световни прозрения: Заблуди и истини за клеветата на САЩ срещу Китай по въпроса с Украйна)

Във всеки случай дните на Рокфелеровите марионетки на режима на Байдън са преброени. Чуваме от множество източници, че цялата политическа драма около предполагаемото арестуване на американския президент Доналд Тръмп

„не е нищо повече от цирков номер. Всичко е репетирано и алиансът на белите шапки контролират шоуто.”

Ето какво се крие зад заглавия като това:

Тръмп разкрива план за „разрушаване на дълбоката държава“ при евентуално повдигане на обвинение.

[Figura4] (Гл. прокурор на Махатън отмени планирания арест на Тръмп)

[Figura5] (Официално писмо от Сторми Дениълс)

[Video7] (Медиите чакат за обвинителния акт срещу Тръмп)

ТОКУ-ЩО: Тръмп разкрива план за „разрушаване на дълбоката държава“ при евентуално повдигане на обвинение

Авто-превод

Отделно

В Канада също, ножовете са извадени за военнопрестъпника Джъстин Кастрюдо. Освен всичко друго, той докарва Канада до фалит, за да служи на своите господари от Световния икономически форум.

[Figura6] (Общият федерален дълг на всички канадски премиери)

[Figura7] (БРИКС с/у Г7)

Атаката срещу западни марионетни лидери е част от „глобална сценична продукция, която е като цирково шоу, което става все по-вълнуващо с всеки изминал ден“, коментират източници от ЦРУ.

Голяма част от шоуто се провежда в Пакистан, където Имран Хан – подкрепен от WH Global Alliance (Глобалния алианс на Белите шапки) – ще проведе най-големия митинг в историята на страната днес, на фона на репресиите от страна на незаконното правителство, което в момента е на власт срещу поддръжниците.

[Video8] (Поддържниците на Имран Хан протестират)

[irshivideos] (Имран Хан ще проведе най-голямото рали в историята днес, IV-Новини)

Сегашният фалшив премиер Шариф казва, че политическата партия на Хан не е била политическа партия, а „по-скоро банда от бойци“. Разбира се, той говори за себе си и собственото си марионетно правителство, занимаващо се с търговия с хероин.

[channelnewsasia] (Пакистанският парламент беше свикан в разгара на кризата около бившия премиер Имран Хан)

Шоуто включва и военни фойерверки в Близкия изток. Миналата седмица стана свидетел на безпрецедентен военен сблъсък между Иран и САЩ на сирийска територия. Досега руснаците възпираха иранците, но сега, когато Иран и Саудитска Арабия имат военен съюз, изглежда, че е дадена зелена светлина от Китай и Русия да изгонят американските крадци на петрол от Сирия и Ирак.

[debka] (Ирански дронове и американски изтребители в първия двубой над Източна Сирия)

Междувременно саудитска телевизия изобрази Байдън как протяга ръка, за да стисне ръката на несъществуващ човек, губейки се на сцената и падайки по стълбите на Air Force One, докато безполезната също Камала Харис наблюдава.

[zerohedge] (Национален срам: Саудитска телевизия се подиграва на Байдън в скеч)

Фалшивият президент Байдън реагира на тези развития, като каза:

„Не се заблуждавайте, Съединените щати не търсят, подчертавам, не търсят конфликт с Иран.“

Сега изглежда, че САЩ премигнаха и се изтеглят от Сирия, ако тази новина изобщо си струва нещо:

На 25 март най-малко 80 цистерни с гориво, натоварени със стотици тонове откраднат сирийски петрол, бяха изведени от Сирия като част от конвой от 148 автомобила, който пресече незаконния граничен пункт Ал-Уалид

[thecradle] (САЩ подновиха кражбата на сирийски петрол часове след безмилостната атака срещу окупационните бази)

Също така отбелязваме, че Египет се отказа от МВФ и официално стана нов член на Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните-членки на BRICS (Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка).

[tass] (Египет официално става член на Новата банка за развитие на БРИКС)

В Мексико също, мексикански морски пехотинци и полицаи иззеха пристанищния терминал на американската строителна фирма Vulcan Materials близо до Плая дел Кармен в южно Мексико. Очевидно има много повече в тази история, отколкото се съобщава, вероятно свързано с пари от наркотици и др.

В Африка също се случват много неща. Миналата седмица 40 ръководители на африкански държави се срещнаха с Путин и Си в Москва. Сега, в знак, че руснаците, след като изгониха французите от по-голямата част от Африка, тръгват след британските „бивши колонии“, президентът на Уганда Йовери Мусевени каза, че е благодарен за помощта на Съветския съюз в борбата на Африка срещу колониализма… „Ние сме много доволни от нашето сътрудничество с Руската федерация… в сферата на отбраната.“

[tass] (Уганда е доволна от сътрудничеството в областта на отбраната с Русия, каза президентът)

[Video9] (Путин и Си извършват големи промени)

Горе-долу по същото време Чад национализира всички активи на мултинационалния петролен гигант Exxon Mobil, включително неговите разрешителни за въглеводороди и проучвания. Това означава, че Рокфелер вече не могат да крадат петрол от тази страна.

[apnews] (Чад национализира активи от петролния гигант Exxon, казва правителството)

Междувременно генерал Майкъл Лангли, началникът на Африканското командване на САЩ (AFRICOM), призна че африканци, които са преминали обучение в САЩ, по-късно могат да участват в преврати срещу цивилни правителства

[news.antiwar] (AFRICOM казва, че лидерите на африканските преврати споделят „основните ценности“ с американските военни)

Виждаме и камиони, които превозват въглища от залива Ричард в Южна Африка към ЕС. 9,6 милиона тона за 9 месеца. Може да се окаже, че така както американците бягат от Сирия с последния си откраднат петрол, така и ХМ бяга от Южна Африка с откраднатите въглища.

[Video10] (Транспортиране на въглища в Ю. Африка)

Имайки предвид тези видове развития, Си Дзинпин каза пред медиите

„Идва промяна, която не се е случвала от 100 години и ние движим тази промяна заедно“, на което Путин отговори: „Съгласен съм“.

Те добавиха, че предложението на Китай за мир в Украйна

„е не само одобрено от Русия, но е подкрепено от целия глобален юг“.

Войната в Украйна така или иначе е спечелена от Русия. В момента 100 000 украински войници са блокирани в стратегически важния град Бахмут, известен още като Артьомовск.

Сега разбираме, че руският министър на отбраната Сергей Шойгу и турският министър на отбраната Хулуси Акар са постигнали сделка за Черно море. Както отбелязва високопоставен източник от ЦРУ,

„Този, който контролира Черно море, ще спечели тази война“.

Междувременно притиснатите в ъгъла ХМ-плъхове увеличават залагането на своите военни престъпления. Полското разузнаване казва, че

„Украйна използва химически оръжия от два месеца. Все още не е известен точният химически състав на използваните вещества, но те причиняват сериозни наранявания на войници и цивилни. Използването на химически оръжия е военно престъпление, извършено от украинската страна.”

ХМ също се опитват да разпространяват радиоактивни вещества, маскирани като „снаряди с обеднен уран“. Ето защо заместник-началникът на отбраната на Обединеното кралство Анабел Голди ще бъде обвинена във военни престъпления.

[declassifieduk] (Великобритания доставя снаряди с обеднен уран на Украйна)

Междувременно в Полша

„настоящата управляваща партия планира да остави бъркотия, кутията на Пандора, привидно спорейки с другите и знаейки, че ще управляват заедно: огромна бюджетна дупка, лоши инвестиции и планиране, а изборите протичат като певческо състезание“, според полското разузнаване. Те казват, че планът на ХМ е „да се използват ваксини с ниска концентрация на рицин, за да се довършат останалите хора. Те могат да го направят с помощта на украинци, облечени в полски униформи. Правителството на Ханука във Варшава има план, който в момента се изпълнява, за ликвидиране на полската нация. Полската държава ще се състои от евреи и украинци, официалните езици ще бъдат иврит и украински.”

Полският народ може да бъде сигурен, че глобалният алианс на Белите шапки (БШ) слага край на тези планове на ХМ за Велика Хазария. Полша ще бъде освободена.

Междувременно в САЩ Американският колеж на лекарите казва, че суперсмъртоносна ГЪБИЧКА с 60% смъртност е „спешна заплаха“, разпространяваща се в Америка. Корпоративните медии наричат това „хитово шоу на HBO“. В него героите са засегнати от щам-гъба кордицепс, която е еволюирала, за да зарази хората, контролира умовете им и ги превръща в „кръвожадни зомбита, които виждат как увивни растения избухват от телата им и могат да заразят другите“. Очевидно е, че страховата психоза, което се пробутва от ХМ, сега се изражда до точката на фарс.

И накрая, чуваме за засилени боеве в подземни бази в САЩ и сега в Канада. Дори получаваме новини от Канада, където поне признават, че скорошните земетресения не са естествени, но почти сигурно лъжат за причината. Забележете, че то беше на 4 км под земята.

[edmonton.ctvnews] (Най-голямото регистрирано земетресение в Алберта не е естествено, а от отпадъчни води от нефтени пясъци: проучване)

[Figura8] (Земетресение в Алберта)

Освен това получаваме все повече съобщения за необичайна небесна активност. И така, в заключение, ето някои от най-новите:

1. [Video11] НЛО се вижда от летателната палуба на екрана

2. [Video12] Няколко НЛО над океана

3. [Video13] Плазмен енергиен кораб извън света

4. [Video14] НЛО с форма на пура над Италия

5. [Video15] Флот от летящи змии над Сакраменто, Калифорния. САЩ

6. [facebook] НЛО и междуизмерен портал

Ако нещата продължат да се развиват по този начин, може би скоро всички ще имаме звездни портали в холовете си и летящи чинии в гаражите си. Можем само да се надяваме.

https://bgprevedi.com/western-financial-system-suffers-8-trillion-implosion-revolution-follows-31859-2/

Предишна статия

Новините по света и у нас от 27 март 2023 година

Следваща статия

“ЗАБРАНЕНО ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ – Аерозолни престъпления” – Целият Филм

Други интересни