Продължава отзвукът от руско китайския контакт.

Вчера Путин разкри умилителна картинка как със Си седнали ПРЕД КАМИНАТА  в някаква тайна квартира на руския президент и отпивайки чай обсъдили китайския план за мир в Украйна. Какво са си казали, Бог знае. Ама докара Запада до истерия, че той тръгна на лов за милион снаряда и обеща уранови бомби на Украйна.

В отговор Путин каза, че още другият понеделник, не утре, а следващият, започва обучението на белоруските тактици за ядрените хранилища, съдържанието им и по Искандер. Като се чу вчера, че Русия ще раздвижи ядрени оръжия на територията на Белорусия, Путин обясни точно какво предвижда, нека не се забравя, че крайната цел на РФ при управлението на Путин е Русия, Белорусия и Украйна да са една държава, може и конфедерация.

Та дали Путин не си укрепва външната граница?

Друг отзвук от срещата в Москва е засилване на китайското влияние в Латинска Америка, където държавите бързат да сключват дипломатически отношения с Китай, като закриват такива с Тайван. Поредният пример е Хондурас.

Много е важно още нещо. Путин каза при визитата на Си, че Русия ще търгува с ЮАНИ с трети страни. Така Русия става гарант на Китай при организирането на новата световна валутна система с две нови валути – рубла и юан, като Азия не е сам континент, в който стават и ще стават разплащания извън долара. Включват се Африка и Южна Америка.

Дедоларизацията на света тече с пълна сила.

Но и деевроизация, защото еврото е просто функция на долара.

Много трябва да са луди тези, които в момента биха се свързали с долара или еврото като основна валута. Такива дори не са на палубата, отдавна от Титаник се вижда само кърмата и всичко живо оцеляло или е в спасителните лодки, крайно недостатъчни на брой, или е в ледената вода.

Друго важно днес е темата за идващата технологична революция.

Тръгват времена, които бяха дълбока и тежка конспирация, а вече са реалност. Като изкуствени реалности, които се прожектират на огромни маси хора и те мислят, че това е истинско. Като фалшиви записи, кадри, добавени реалности и форми, които са абсолютно нереални, но се виждат реални. Всичко това отдавна работи в разузнаванията, но идва и в бита и в екзистенциалното ежедневие. Как ще се разпознава, ще става все по-трудно и сложно. И тук решението ще е единствено и само чрез интуицията. Никакви знания няма да помогнат, защото това, което знаем, категорично няма да отговаря на това, което идва.

И нека не се забравя, че едно и също нещо, попаднало в ръцете на един морал, ще има един резултат, а в ръцете на друг морал ще има друг резултат. Ето тук ще е спасителната светла зона. Моралът на прилагащите.

                                                         Анастасия Гешева

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tragvat-vremena-koito-byaha-dalboka-i-tezhka-konspiraciya-a-veche-sa-realnost/53900