Отец Абсолют: Изкуствен интелект… Въздействието на изкуствения интелект върху човека!

Автор: Няма коментари Сподели:

Изкуствен интелект

25.03.2023, Отец Абсолют, канализирано послание

okno-v-novyj-mir-iskusstvennyj-intellekt

Здравейте, мили мои любими деца!

Днес ще продължим да говорим за опасностите, които очакват човека в съвременния свят.

И този път ще говорим за изкуствения интелект, който ви се представя като изключителна научна разработка, предназначена да улесни живота на човек.

За да разберете по-добре същността на това явление, искам да направя паралел между технологиите на представителите на високоразвити цивилизации и това, което сега ви предлагат учените, работещи под егидата на дълбоката държава.

Ако в световете на високите вибрации нито една техническа разработка не посяга на съзнанието и физическите тела на обитателите на тези светове, то технологиите, които се разработват сега на Земята, са насочени не само към подчиняване на съзнанието на хората, но и като въвеждани в човешките тела, за да контролират и тях.

Такова престъпление могат да извършат само същества, лишени от Божествената душа, каквито са Дракорептилите.

И в този стремеж те вече са стигнали толкова далеч, че са се адаптирали да използват изкуствения интелект в ежедневието ви, насочвайки вниманието ви и като цяло съзнанието в посоката, от която те се нуждаят.

Малко хора са напълно наясно, че са под постоянно и строго наблюдение.

И това става основно чрез мобилните телефони, които за повечето хора са се превърнали в неразделна част от живота им, което без преувеличение може да се сравни с наркоманията.

Със същата цел в Интернета са създадени множество „мрежи“, в които попадат лековерни хора, които излагат личния си живот на всички.

Малцина успяват да стоят далеч от глобалната мрежа, която е обгърнала вашата планета и отдавна е контролирана от изкуствен интелект.

И така, каква е основната му опасност?

На първо място, във факта, че той не е видим за човека, което означава, че той действа против волята си, нарушавайки един от основните закони на Вселената.

В допълнение, програмата, вложена в него, е насочена към отклоняване на вниманието на човека и като цяло неговата енергия или в материалния план, или в псевдодуховността.

Всичко това пречи на духовното развитие на хората, възпрепятства повишаването на техните вибрации, което е толкова важно сега за всеки човек, потенциално готов за Прехода.

Освен всичко друго, обширната мрежа от изкуствен интелект се проявява на финия план на вашата планета като лепкава мрежа, която предотвратява преминаването на чистата Божествена енергия.

И това се обяснява с факта, че за разлика от живите същества, включително дори астралните същества, той няма собствена енергия и се проявява на финия план като някаква бездушна субстанция с изкуствен произход.

Следователно единственият начин да го неутрализирате е да освободите съзнанието си от влиянието му.

И следващия път ще говорим за това как можете да го направите.

Вашият безкрайно любещ Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 21 март 2023 г.

https://bgprevedi.com/artificial-intelligence-31784-2/

Въздействието на изкуствения интелект върху човека

26.03.2023, Отец Абсолют, канализирано послание

okno-v-novyj-mir-iskusstvennyj-intellekt

Здравейте, мили мои любими деца!

Днес ще продължим да говорим за изкуствения интелект и ще говорим за енергийните процеси, които се случват по време на взаимодействието му с хората.

Тъй като самият изкуствен интелект не притежава собствена енергия, той е наситен с енергията на своите създатели.

До известна степен това може да се сравни с материалните обекти, които носят енергията на хората, които са ги създали.

Но като програма изкуственият интелект е нещо по-сложно, тъй като разширява влиянието си до неограничени пространства, включително милиони хора.

Това може да се сравни с това как настройвате приемника на определена честота, за да „хванете“ любимата си програма.

Но в този случай има настройка на вашата честота и изкуственият интелект действа като приемник, който улавя вашата „вълна“ и прави това без ваше знание.

Това е доста сложна технология, разработена от Сивите, която е създадена, за да контролира човешкия ум.

Но всякаква насилствена намеса в Божественото Творение, което е личност, е неприемлива от гледна точка на Законите на Вселената, затова хората трябва да направят всичко по силите си, за да спрат тази чудовищна програма за поробване на тяхното съзнание.

Откъде трябва да започнете?

На първо място, отървете се от зависимостта си от мобилния телефон и компютъра, като сведете до минимум използването им в ежедневието.

Това не само ще ви предпази от вредните за хората електромагнитни лъчения, но и ще минимизира въздействието върху вас на изкуствения интелект, който е свързан с всички електронни устройства, като чрез тях индиректно влияе върху човешкото съзнание.

Друга цел на изкуствения интелект е да разделя хората.

Много хора буквално живеят заровени в екраните на телефоните си, вместо да се оглеждат наоколо, да гледат в очите на другите, да вдигат глави и да се любуват на облаците, носещи се по небето, слушайки пеенето на птиците.

Повечето хора са забравили как съзнателно да остават в момента „тук и сега“, заменяйки реалния си живот с виртуална реалност.

Но всичко това е резултат от работата на изкуствения интелект, изплитащ своя собствена „мрежа“ за разделяне на хора, която вече е нараснала до размера на цялата ви планета.

Постепенно всички услуги и свободното време на човек се преместват в интернет пространството и хората вече не трябва да напускат домовете си, за да участват в каквото и да е събитие, да купуват нещата, от които се нуждаят, и дори продукти.

Но всъщност за това рекламирано на всяка крачка „удобство“ човек плаща със своята свобода и поробеното си съзнание.

Най-яркият пример за това е контекстната реклама, когато след като поръчате нещо през интернет, вие сте бомбардирани с реклами за подобни продукти, тъй като изкуственият интелект вече е изчислил и записал вашите нужди и интереси.

Всичко това не е толкова безобидно, колкото изглежда, защото постепенно съзнанието на човек е „затрупано“ толкова много, че той вече не е в състояние сам да взема решения, чакайки обичайната подкана от телефона или компютъра си.

В същото време се следи и финансовото му състояние, тъй като е възможно да се плащат услуги през интернет само чрез лесно проследими електронни транзакции.

В резултат на това с всяка нова покупка на стоки или услуги вие все повече се потапяте в изкуствено създадена на Земята реалност, която от няколко десетилетия е напълно контролирана от изкуствен интелект.

Следователно единственият начин да излезете от този порочен кръг е да се върнете към старите си навици: да купувате всичко необходимо в магазина сами, като плащате в брой.

Не се страхувайте да изглеждате старомодни.

Всъщност това е единственият начин да си върнете свободата и да освободите ума си от извънземното влияние на изкуствения интелект.

Днес ще спрем дотук.

Вашият безкрайно любещ Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 22 март 2023 г.

https://bgprevedi.com/ai-influence-over-humans-31802-2/

Предишна статия

Д-р Милен Врабевски, спонсор на Костадин Костадинов | Опити върху българи

Следваща статия

Целият наркотрафик през България преди преминаваше със съдействието на бившия премиер Бойко Борисов, а сега — с това на президента Румен Радев!

Други интересни