Най-важното видео: 177. Майк Гил, Джеймс О’Кифи – Престъплението на века!

Автор: Няма коментари Сподели:

Майк Гил, Джеймс О’Кифи – Престъплението на века

*** Побързайте преди да са го махнали! ***

– Споменава се София, има се предвид режима в Б-я и Румен Радев…

13.02.2023, Брандън Ли Оконъл

Авто-превод

Отделно

Майк Гил разкрива най-голямата група за трафик на наркотици в историята – седи в Ню Хемпшир. „Аз съм до дупе в руснаците“. – – – „Всичко е в Украйна. Прането на пари.“ Ето защо Джуилиани беше изпратен в Украйна, когато беше.

Всичко това се връща към страхотното интервю на Кей Григс от 1997 г. – наркотиците, оръжията и прането на пари. Генерали в оставка. Израелски ударни отряди. Kissinger & Associates.

https://twitter.com/MikeGil21446788 ]

Когато Майк отнесе информацията в кампанията на Тръмп, те никога не ви казаха за това. Джеймс О’Кифи го запази за себе си. Както направиха Майкъл Флин и Сидни Пауъл и Кори Левендовски и Патрик Хаули и Роджър Стоун, Стив Банън и др.

Джеймс О’Кифи беше пуснат в „платен отпуск“ заради интервю, направено с Майк Гил на 5 февруари 2023 г. След часове Джеймс О’Кифи изчезна. Защото Джеймс О’Кифи знае какво предстои и колко много хора се спускат и от ДВЕТЕ страни на политиката.

Вместо да разкрият на американската общественост операцията за пране на наркотици и пари от най-високо ниво в историята – 934 милиарда долара – с убийства на фентанил в цяла Америка, кампанията на Тръмп го запази за себе си и го използва за политически лост, за да накара Крис Сануну – оператор на семейството на Буш – да дойде в отбора и да подкрепи Тръмп и да достави Ню Хемпшир. Междувременно вашите деца загинаха, а трафикът на наркотици и прането на пари продължи…

На Майк Гил бяха предложени 50 милиона долара да млъкне, да си тръгне и да подпише декларации за банки, бивши ръководители на IRS, адвокати и съдии. Всичко на хартия, подписано и подпечатано, той така и не пое сделката. ТОВА е истински герой. Това ще върви докрай. Докрай. Първа страница на New York Times.

Просто се моля Свети Рони Де’Сантис да не получи пробег от това. Той е също толкова мръсен, дори и на периферията. Той е Kissinger & Associates, Likud, Израел първо, Blackrock, Goldman Sachs-плъх от плъховете.

Тръмп, имаш много (неудобна) работа да правиш.

https://bgprevedi.com/177-mike-gill-james-okeefe-31806-2/


 

Споделете:
fb-share-icon
Tweet
Предишна статия

Нямате право да се гаврите с този народ!

Следваща статия

Д-р Милен Врабевски, спонсор на Костадин Костадинов | Опити върху българи

Други интересни