Още новини от 23 и 24 март 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:
Преведи сам
Микро-новата
Подозрителни наблюдатели
Татяна Завражина
Новият световен ред
Ренс
Глен Бек
Андрей Фурсов | dzen
Всичко върви
Събуждане с Джей Пи
Д-р Стийв Търли
Апокалиптични продукции
ГейтуейПъндит
Следващите новини
Никой специален финансово
Бунтовнически новини
ХалТърнърРадиоШоу
Нюзпънч
ЗироХедж
Ръсел Бранд
Подготвители
Пълен спектър оцеляване, САЩ
Канадски подготвител
Подготвител от Аляска
Войната
Павел Иванов
Саня от Флорида (спрян) | Телеграм
Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube
Юри Подоляка, Насправдиrutube
Дишайте дълбоко и се отпуснете!

Добавките за деня приключват предимно към 10:30 сутринта на следващия ден БГ-време поради дългия международен информационен ден.


Рон Десантис използва 100-годишен ветеран от Втората световна война като морско свинче за ваксина по телевизия на живо; 4 месеца по-късно той почина

Да, Десантис със сигурност е материал за президент. И не забравяйте, той е голям приятел с Израел. Всички тези предатели не се нуждаят от гласове, а от куршуми. И нека позная. Това неговият син или внук ли седи там с маска и помага за евтаназията на бедния човек?

Отделно


След като е изпратен у дома си да умре, мъж от Оклахома лекува рака си с обезпаразитяващо средство за кучета (антипаразитно средство)

Лек за $5 на седмица. Медицинските учени шарлатани го изпратиха у дома да умре, тъй като не можаха да му помогнат и сега са „скептични“… Лекарите са били „обучени“ да бъдат медицински шарлатани, а не „образовани“ да бъдат лекари. Повечето лекари отказват каквото и да е образование да попречи на тяхното обучение. „Съжалявам, чудако, вече ограбихме застрахователната ви компания за 1,2 милиона долара и току-що излязохме от шарлатанизмите и медицинските изтезания, за които можем да ви таксуваме, просто приберете се вкъщи и умрете и не забравяйте да ни дадете добра оценка онлайн.“

Отделно


Глен Бек

РАЗКРИТО: ВАШИТЕ данъчни долари се използват от AI (ИИ), за да ВИ СЛЕДИ

Администрацията на Байдън беше посрещната с огромна реакция миналата година, когато обяви планове за създаване на „Министерство на истината“. Плановете в крайна сметка бяха спряни, но Глен тогава предупреди, че крайната левица просто ще намери по-таен начин да постигне същите цели. И сега, благодарение на нов доклад от Federalist, знаем повече подробности за тези планове. Федералистът съобщава, че „нашите данъчни долари финансират развитието на технологията за изкуствен интелект (AI) и машинно обучение (ML), която ще позволи на правителството лесно да открива „проблемна“ реч и да проследява американците, които четат или участват в такива разговори.“ Глен има всички подробности в този клип – като например как има над 500 договора или безвъзмездни средства, дадени на компании, които да си партнират с федералното правителство за постигане на тези ужасяващи цели…

Авто-превод

Отделно


ДеСантис казва, че „военният престъпник“ Путин трябва да бъде „подведен под отговорност“ дни след като каза, че Украйна не е „жизнен“ интерес на САЩ

Ron DeSantis Calls Putin a War Criminal AP Photo_Phil Sears


Окултни корени на Световния икономически форум? Професор разобличава новата световна религия

Featured Image

Ами ако ви кажа, че можете да проследите същия вид сатанинска, окултна религия, която наистина съживи нацистите, до днешния Световен икономически форум?

Това може да звучи твърде странно, за да е истина. Но какво, ако имаше доказателства, свързващи двете заедно? Е, това е, което ще разгледаме в днешния епизод на Шоуто на Джон-Хенри Уестън.

Имаме гост с нас, професор Мико Паунио, и той се присъединява към нас днес заедно с Франк Райт, когото всички познавате от писането му в LifeSiteNews.

Сега разберете това: Професор Паунио е епидемиолог, който е работил за редица обществени здравни институции в родната си Финландия, както и за кратко време в Световната банка. В момента е старши медицински служител в Министерството на социалните въпроси и здравеопазването на Финландия. Работата му като научен и политически съветник го е накарала да участва в срещи на държавно ниво в Европа и Съединените щати.

Той е този, който е направил проучването по въпроса, той е бил въвлечен в тези видове хора на много високи позиции. И мисля, че заключенията, които прави, доказателствата, които представя, ще ви стреснат.


Следващата новинарска мрежа

ООН иска да унищожи световната икономика, за да се справи с климатичната криза

Авто-превод

Отделно


Ръководителят на украинската централна банка купува нов Rolls Royce „Ghost“ (Призрак) за 400 хиляди долара


Румъния се гласи да „Анексира“ Молдова и части от Украйна!!!

Румънският сенат обсъжда предложение, внесено от Diana Iovanovici Șoșoacă, за анексиране на бившите румънски територии, окупирани от днешна Молдова и Украйна съгласно пакта Молотов-Рибентроп (1939).

Според член 3 от проектозакона: „Румъния ще анексира историческите територии, които притежава, съответно Северна Буковина, област Херца, Бугеак (Кагул, Болград, Измаил), исторически Марамуреш и Змийския остров“.

Тези територии са обитавани от 1 милион души.

По този начин Украйна ще ЗАГУБИ голяма част от сегашния си югозапад, включително и „Змийския остров!“


Съдия потвърждава, че Ашли Байдън е била „опипвана и сексуално малтретирана“ от Джо Байдън, когато е била дете

Judge confirms Ashley Biden was sexually molested by Joe Biden, her father, when she was a young kid

Съдия потвърди, че Ашли Байдън е била опипвана и малтретирана сексуално от баща си Джо Байдън, когато е била малко дете.


Трюдо: Правителството трябва да цензурира интернет, защото конспирациите на „плоскоземците“ „причиняват истински проблеми“

TRUDEAU

Правителствата по света трябва да цензурират интернет, защото теориите на конспирацията като теорията за плоската земя всъщност са „наистина опасни“ и „причиняват реални проблеми“ в обществото, според канадския премиер Джъстин Трюдо.


USA Today избира биологичен мъж за „Жена на годината“ за втора поредна година


Федералният резерв предлага 4-та функция на парите: средство за социален контрол

Новопубликувана Бяла книга на Федералния резерв предлага нова функция за парите.


Сенаторът от Тексас Тед Круз представя законопроект против CBDC

Тед Круз се присъедини към безброй политици в демонстрирането на презрението им към CBDC в Америка… но какво да кажем за про-биткойн-законодателството?


Как Америка унищожи тръбопроводите „Северен поток“ със Сиймър Хърш | Докладът на Крис Хеджис

Авто-превод

Отделно


Следващата новинарска мрежа

Нов закон за шофьорите на камиони в Калифорния: преминете на електричество или се върнете у дома

Авто-превод

Отделно


Апелативният съд блокира мандата на Джо Байдън за ваксините срещу Covid за федералните работници

Заповедта на президента Джо Байдън федералните служители да се ваксинират срещу COVID-19 беше блокирана в четвъртък от федерален апелативен съд.

Петият окръжен апелативен съд на САЩ в Ню Орлиънс отхвърли аргументите, че Байдън, като главен изпълнителен директор на нацията, има същите правомощия като главен изпълнителен директор на частна корпорация да изисква служителите да бъдат ваксинирани.

Решението на пълния апелативен съд, 16 съдии на пълен работен ден по времето, когато се аргументира делото, отмени по-ранно решение на състав от трима съдии от 5-ти окръжен състав, който потвърди изискването за ваксинация. Съдия Андрю Олдам, номиниран в съда от тогавашния президент Доналд Тръмп, написа становището с мнозинство от 10 членове.

Противниците на политиката заявиха, че това е посегателство върху живота на федералните работници, което нито конституцията, нито федералните закони разрешават.


Най-голямото сатанинско събиране в историята“ ще изисква маски и ваксинации

Сатанинският храм ще бъде домакин на „най-голямото сатанинско събиране в историята“ в Бостън следващия месец и ще изисква присъстващите да бъдат ваксинирани и маскирани.

Както Gateway Pundit съобщи по-рано, SatanCon е планирано да се проведе в Бостън от 28 до 30 април 2023 г.

Според уебсайта на Satanic Temple за разпродаденото събитие, „посетителите на Satancon трябва да са навършили 18 години и да имат доказателство за ваксинация срещу COVID. Присъстващите трябва да носят N-95, KN-95 или хирургическа маска за еднократна употреба. Гети, бандани и маски от плат няма да бъдат разрешени.


Правата на LGBTQ+ са основна част от външната политика на Байдън“, казва Джон Кърби

John Kirby

Белият дом предупреди, че предложеният законопроект на Уганда, който забранява идентифицирането като ЛГБТК+, може да застраши помощта на САЩ за африканската държава.


Мексиканският президент посочва лицемерието на САЩ: Как може Байдън да говори за правата на човека?

Mexican president AMLO

Президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор (AMLO) изрази подкрепата си за Доналд Тръмп и посочи лицемерието на САЩ.

По време на конференция тази седмица президентът AMLO каза, че администрацията на Байдън не трябва да обсъжда картелно насилие в Мексико след доклада на журналиста Сиймор Херш, че Байдън е разрешил атаката през 2022 г. срещу тръбопроводите „Северен поток“.

Той също така каза, че не трябва да говорят за правата на човека със задържания Джулиан Асанж или за демокрацията, докато арестуват водещия кандидат за президент Доналд Тръмп.

БГпреведи: Забележете че АМЛО се обърна на 180 градуса, след като не искаше да допусне Тръмп до изборите…


ЕС каза на холандското правителство да удвои усилията за принудителното затваряне на ферми

Dutch farmers

Европейският съюз каза на холандското правителство да удвои принудителното затваряне на ферми, за да получи „повече гъвкавост“ по отношение на зелените разпоредби

ЕС беше обвинен в „намеса“ във вътрешната нидерландска политика, след като се разкри, че неизбран еврократ е посъветвал правителството на Рюте да прокара планове за въвеждане на принудително изкупуване на фермери в замяна на повече „гъвкавост“ от страна на блока по отношение на регулациите.


Шефът на НАТО предупреждава, че Западът трябва да се подготви за „дългосрочност“ в Украйна

NATO CHIEF


Байдън се олюля, след като апелативният съд блокира мандата за „опасна“ ваксина

Biden left reeling after Appeals court blocks his government vaccine mandate

Президентът Байдън остана замаян в четвъртък, след като федерален апелативен съд блокира заповедта му, която принуди федералните служители да получат опасната ваксина срещу COVID-19.


Демократите ще създадат градове-убежища (държави) за деца, които да правят аборти и да променят пола си без съгласието на родителите

Democrats vow to create sanctuary cities for children to get sex changes and abortions without parental consent

Законодателите демократи се зарекоха да създадат градове-убежища (държави) за непълнолетни, които да променят пола си и да извършват аборти без съгласието на родителите.


Световната атлетика забранява на биологични мъже да се състезават срещу жени

World Athletics bans biological males from competing in female sports

Международният ръководен орган на Световната атлетика обяви, че няма да позволи на биологични мъже да се състезават срещу биологични жени.


Бил Гейтс призовава западните нации да предадат суверенитета на СЗО

In news that should send a chill down the spine of every patriot, Bill Gates is calling on world leaders to surrender the sovereignty of their nations to the World Health Organization’s “global health emergency corps.”


Франция: Протестиращите се надигат с милиони срещу „Марионетката“ на WEF Макрон и глобалисткия елит

Френските протестиращи се надигат с милиони срещу президента Еманюел Макрон и глобалисткия елит, който е решен да отнеме правата им. По улиците на големите френски градове цари анархия и масовите медии продължават да прикриват мащаба на събитията.


Кремъл: Ще атакуваме всяка държава, която се опита да арестува Путин

Има редица нови събития, включително предупреждения и заплахи, след като Международният наказателен съд (МНС) миналия петък издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин.

Най-ярката и тревожна атака срещу базирания в Хага съд тази седмица беше от бившия руски президент и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев, който каза, че всеки опит за действително арестуване на Путин би бил акт на война.

Първо, в понеделник той каза: „Напълно възможно е да си представим хиперзвукова ракета, изстреляна от Северно море от руски кораб към сградата на съда в Хага.“ Той добави като част от предупреждението: „Всички ходят под Бог и под ракети… Погледнете внимателно към небето…“


Швейцария „прилича повече на бананова република“ след „спасяването“ на Credit Suisse (CS)


Европейската банкова криза – жива и хвърля къчове (статията е за абонати само)

teaser image


Питър Шиф: Изглежда предстоят още спасителни програми


Блинкен казва на Конгреса, че Украйна няма да си върне всички територии с военни средства


Национален срам: Саудитска телевизия се подиграва на Байдън в скеч (вж там видеото)


Йелън свиква спешна среща за финансовата стабилност в петък, тъй като банковата криза избухва

teaser image


Това е криза, изградена върху криза, която никога не решихме“ – беснее Рик Сантели „Как може някой да бъде шокиран?“

teaser image


https://bgprevedi.com/alt-news-23-24-03-2023-31722-2/

Споделете:
fb-share-icon
Tweet
Предишна статия

BOCТОК – ДЕЛО ТОНКОЕ!

Следваща статия

Новините от 23 и 24 март 2023 година

Други интересни