Кратки алтернативни новини | По света … | 25-26.03.2023 г.

Автор: Няма коментари Сподели:

Официален портрет на 46-ия президент на САЩ


Преведи сам
Микро-новата
Подозрителни наблюдатели
Татяна Завражина
Новият световен ред
Ренс
Глен Бек
Андрей Фурсов | dzen
Всичко върви
Събуждане с Джей Пи
Д-р Стийв Търли
Апокалиптични продукции
ГейтуейПъндит
Следващите новини
Никой специален финансово
Бунтовнически новини
ХалТърнърРадиоШоу
Нюзпънч
ЗироХедж
Ръсел Бранд
Подготвители
Пълен спектър оцеляване, САЩ
Канадски подготвител
Подготвител от Аляска
Войната
Павел Иванов
Саня от Флорида (спрян) | Телеграм
Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube
Юри Подоляка, Насправдиrutube
Дишайте дълбоко и се отпуснете!

Добавките за деня приключват предимно към 10:30 сутринта на следващия ден БГ-време поради дългия международен информационен ден.


Глен Бек

Джордж Сорос Е свързан с обвинението срещу Тръмп, въпреки ЛЪЖИТЕ на NYT

Какво щяхме да правим без New York Times? Скорошна част от публикацията разяснява защо десните твърдения, че Джордж Сорос е свързан с окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг – който може скоро да придвижи напред с обвинение срещу Тръмп – са глупости. Но за щастие, Глен спасява положението, обяснявайки в този клип защо Ню Йорк Таймс – шокиращо – ЛЪЖЕ. Джордж Сорос е свързан с възможното обвинение срещу Тръмп, с един милион долара вероятно в играта…

Авто-превод

Отделно


Карни от шоуто „Къдлоу“: Джанет Йелън беше по-загрижена за изменението на климата, отколкото за задаващата се банкова криза

Carney on ‘Kudlow’: Janet Yellen Was More Concerned About Climate Change Than Looming Banking Crisis

Министърът на финансите Джанет Йелън беше по-загрижена за изменението на климата, отколкото за надвисналите рискове за нашата банкова система, породени от бързото покачване на лихвените проценти, каза редакторът на Breitbart Economics Джон Карни пред водещия на Fox Business Лари Кудлоу.


Panera Bread ще представи длан-скенери следващия месец, които ще съхраняват биометрични данни на своите клиенти за своята програма за лоялност и безкасово плащане

Panera Bread внедрява скенери за длани, за които компанията твърди, че ще „улеснят“ клиентите, като свържат техните пръстови отпечатъци с техните акаунти за лоялност и им позволяват да използват дланите си като форма на безконтактно плащане.


Унгария предупреждава Обединеното кралство да не изпраща боеприпаси с обеднен уран в Украйна

Zelensky and Sunak


Сорос: Изменението на климата е „най-големият проблем“, пред който е изправен светът

George Soros

„Най-големият проблем“, пред който е изправен светът в момента, не е Третата световна война, а изменението на климата, според Джордж Сорос.

Милиардерът глобалист каза, че поражението на Русия в Украйна е „неизбежно“ и светът трябва да се подготви да премине към основния си проблем, който според Сорос е глобалното затопляне и топенето на арктическите ледници.


Си казва, че е време Китай да поеме „новия световен ред“

Xi says its time for China to take control of the New World Order

Китайският президент Си Дзинпин обяви, че е време Китай да поеме контрола над „Новия световен ред“, след като всички необходими основи са положени.

Комунистическият вестник „The Global Times“ обяснява Глобалната цивилизационна инициатива на Китай като третата голяма глобална инициатива, представена от Китай след Глобалната инициатива за развитие и Глобалната инициатива за сигурност.


Фаучи признава, че е претърпял „ужасни странични ефекти“ от токсична иРНК-инжекция

Fauci admits he suffered horrendous side effects from jab

Бившият директор на NIAID д-р Антъни Фаучи призна, че токсичните иРНК-инжекции са му дали ужасни странични ефекти, които са го накарали да се „чувства като ла*но“.

Признанието беше направено по време на документален филм на PBS и беше подчертано от Тъкър Карлсън по-рано тази седмица след дебюта на документалния филм, в който филмов екип следваше Фаучи през 2021.


Следващата „мегапандемия“ вече е планирана: ХИВ + SARS + H5N1

The next mega-pandemic has already been planned

Глобалисткият елит, заедно с правителствата по целия свят, сега планират следващата пландемия, за която много експерти твърдят, че вече е напълно планирана и просто чака да бъде отприщена срещу човечеството.

Някои от най-големите компании за ваксини подготвят своите чисто нови инжекции за човешки птичи грип H5N1 в подготовка за това, което според д-р Пол Котрел ще бъде пускането на някакъв вид химерично биооръжие, съставено от SARS, ХИВ и птичи грип.


Висш генерал признава, че Пентагонът обучава лидери за преврати в Африка

teaser image

Генерал Майкъл Лангли, ръководителят на командването на САЩ в Африка (AFRICOM), беше разкритикуван от конгресмен Мат Гаец (R-FL) в четвъртък относно африкански войници, които са преминали американско военно обучение и са продължили да извършват преврати.

Лангли настоя, че само „много малък брой“ африканци, които получават обучение в САЩ, по-късно участват в преврати срещу цивилни правителства и каза, че програмите се фокусират върху „основните ценности“.


САЩ подновиха кражбата на сирийски петрол часове след битките през нощта

В събота американската армия е прекарала нелегално най-малко 80 цистерни с гориво, натоварени със стотици тонове откраднат сирийски петрол от богатия на ресурси регион на страната Джазира до своите бази в Ирак, твърдят сирийските държавни медии. Камионите цистерни са били изведени от Сирия като част от конвой от 148 превозни средства, който е пресякъл незаконния граничен пункт Ал-Уалид рано в събота, според местни източници, разговаряли със SANA.

Други превозни средства в американския конвой включват хладилни камиони и бронирани превозни средства, казват източниците. Последната операция на Вашингтон за кражба на петрол се проведе само часове след като окупационните им бази в петролните полета Conoco и Al-Omar в Североизточна Сирия бяха ударени от ракети и удари с дронове в отговор на въздушен удар на САЩ по-рано в петък в губернаторството Дейр Ез Зор, който причини смъртта на няколко сирийци.

…            https://bgprevedi.com/alt-news-25-26-03-2023-31775-2/

Предишна статия

Целият наркотрафик през България преди преминаваше със съдействието на бившия премиер Бойко Борисов, а сега — с това на президента Румен Радев!

Следваща статия

Колегиални новини | …По света И у нас | 25-26.03.2023

Други интересни