Получихме следното съобшение днес и го публикуваме (подразбирайки авторът е съгласен с това)

Автор: Няма коментари Сподели:

23.03.2023

Получихме следното съобшение днес и го публикуваме (подразбирайки авторът е съгласен с това), като редактирахме личната информация, съгласно правилата за публикуване.

Всичко

Добър ден на БГ Преведи!

Първо – искам да изкажа моите големи благодарности, уважение и да ви поздравя за голямата ви работа.

Следя сайта от 2020 година. Виждам че вие се стараете да поддържате Баланс в изваждането на истинските новини и информации. Вероятно имате брояч , който да показва какво е посещението и от там колко хора се интересуват.

Второ. За да не останат само голи думи, мога да ви изпратя известна сума, разбира се ако желаете. Другата седмица, ако искате изпратете съобщение на имейла ***@*****.*** ми за място където да пратя с пощенски запис за малко пари. Предварително казвам , че този имейл ми е алтернативен – т.е анонимен, от гледна точка на сигурността.

Трето. Интересувам се от Екзополитика още от 2000 година. След която година събрах в два тома всички неща въз основа на един доклад на Майкъл Сала за извънземните, плюс допълнения от други източници. Там сложих всички неща , като се започне от експериманта Монтоук до Кухата Земя с послания. Мога веднага да ви пратя безплатно копие на двата тома или мога да ви го пратя по интернет. Ех, ако имаше още десет такива сайта като вашия!

Четвърто. Искам да споделя моите проучвания по отношение на различните Светло посланици или говорители от които черпя информация. Може това да е интересно и полезно за някого. Все пак, трябва да е ясно че никой не трябва да вярва на никого сляпо. Всеки , който няма духовно осъществяване е способен на грешки, което е нещо човешко. Съпоставянето на информацията от всички тези източници с позитивна нагласа предоставя истинското положение на нещата с освобождението на планетата.

1. Кобра. Той е гласът на съпротивата и е свързан с Плеадинците. Астрофизик и практикант на Кундалини йога. В съотвествие с това, съобщенията които изпраща са специфини, защото тази група се занимава с изчистване на тъмните агенти на определени нива, не на всички. Това е подземно командване.

2. Елена Данаан. Тя също има вътрешно осъществяване , заради което може да присътва на етерни или астрални срещи извън земята. Нейната информация е свързано повече с положението в Галактика, тъй като тя е представител на Галактическата Федерация на Световете. Информацията, която дава по отношение на земята е спомагателна в по-голямата си степен.

3. Ким Гогуен. Наземно командване. Има екип който се занимава с ситуацията на повърхността. Има връзка с Вселенският Съвет и акашовите записи – т.е тя може да отива там като влиза навътре в себе си чрез медитация. Информацията от нея разкрива най-добре нещата които ставата на повърхността и тя е едно свързващо звено между подземната и надземната съпротива. Тя трябва да се следи внимателно, като първо се прегледат другите източници. Нейната информация допълва и доказва това, което казва Елена Данаан. Тя като Елена Данаан има карма с Високите Били или Анунаките. Въз основа на тази карма тя получава просветление и след тестове е подчинена на Твореца на Вселената – този когото индийците наричат Брама, а християните Габриел. Защото в тази борба, с този коварен враг, са нужни всички сили, които са налични.

Всичко това научих от вашият линк към нейните послания. Ще ви бъда много благодарен ако пуснете пак такъв линк с български превод – което е голям труд и от сърце пак ви благодаря.

5. Сюзане Уард – ясновидка, която контактува с Матей. Нейните послания потвърждават много от другата информация.

6. Шарон Стюарт. Директно кармично свързана с Ащар и Иво от Вега. Макарла че тя в момента е болна, информацията която тя дава за квантовият компютър на Светлите Сили, за това къде са разположени надземните екипи и други неща е актуална и потвърждава Ким Гоген и Кобра.

7. Кори Гуд. Съпротивитлен Съюз на Тайната Космическа програма. Неговата информация се отнася предимо за ситуацията в галактиката на ниво 4-д. Понастоящем е по-интересна информацията за духовно извисяване и защита, която неговият сайт предлага.

8. Даниел Скрантън. Има връзка по определен начин с Арктуриянците. Техните послания са предимно духовни и са един вид баланс за създаване на опора спрямо другите информации, които са свързани със земната ситуация.

Важно!

Всеки който посещава тези сайтове следва да има добра компютърна защита! В началото посещавах вашият сайта с малка защита – свободна ВПН програма. После бях атакуван от хакери, наети от мафията във България, служеща на тъмните.

Това мога да кажа за сега. Надявам се да не съм ви отегчил. Моята селекция е въз основа на моята интуиция развита с помощта на духовната практика на Сахадаж йога, която упражнява отдавна.

С VOTL поздрави: А. Н. !


Преди да отговорим запознайте се с предишния ни пост „Да вярваме ли на Кори Гуд и други?„. Отваряме тук за коментари…

Първо – Благодарим ви много за отзивите! Накратко нашата история:

Сайтът бе открит малко след Коледа 2019. Той бе представен публично във Фейсбук около 22-23 март 2020 (Честита годишнина!) (и което е малко след началото на ковидната далавера) и оттогава се радва на голяма популярност! Благодарим на посетителите за интереса и поддръжката! Ние служим на истината и на целокупния български народ, включващ и малцинствата, които са интегрална част от нацията ни! Бяхме вдъхновени от Фулфорд, Робърт Морнин’ Стар, Уилям Томпкинс, Кобра, Майкъл Сала и др. Идета ни беше да помагаме с преводи от английски, тъй като БГ-публиката не е запозната много-много с този език. Плюс това компилация и представяне на материали от други източници с подобни, алтернативни мнения. Различно от нещата, които може да намерите в СМИ-тата, и с цел публиката да бъде информирана!

Да, има брояч на посещенията отляво под заглавието. Не го манипулираме, с едно изключение само! Към брояча на „Падането на Кабала“ бе добавен брояча от видеото в ютюб, известно време преди това видео да бъде снето от тях. Така че това е една реална оценка за популярността на отделните постове. Прави ни впечатление че Фулфорд се посещава доста повече от всичко друго, за което засега нямаме обяснение…

Второ – не, ние не приемаме никакви пари или дарения, защото добре знаем какво може да последва след такива неща – да служим на нечии частни интереси. Засега месечната издръжка на сайта е ниска и ние няма да искаме от някого пари или да поставяме реклами, затрудняващи достъпа. Разходите поемаме ние.

Трето. Предполагаме че тези 2 тома че бъдат доста интересни за посетителите, моля пратете ги за публикуване, пращаме ви отделно нашия имейл.

Имейла ни бе върнат – кутията е пълна и не може да се получи!!!

Четвърто – Да, ние ще публикуваме всичко с изключение на Плоската Земя, за която може да се отнесете към Калин и Опус Магнум и техния канал на битчют. Насърчаваме групата на Т.Б. за медитациите. Не искаме никой да се чувства обиден, моля приемете извиненията ни, ако е така! Историята трябва да се оценява, а не да събаряме паметниците. Оценки на историята ще бъдат давани и след нас, така че да не бързаме със заключенията и действията.

Ако някой види нещо или преведе, моля пишете ни за да го публикуваме!
Поради липса на хора нашият приоритет е да доведем до посетителите най-важното!

1. Кобра. Да напомним, че Кобра 2 пъти каза че ваксините не били за убиване. Но нека да търсим положителното у него!

2. Елена Данаан. Добре! Дайте ако имате нещо преведено!

3. Ким Гогуен. Човекът който ни пращаше, нека да ни праща инфо периодично.

Ние получаваме имейли от Отвъд Оградата и следим Ин Ян Страницата за новини. Всичко това е полезно и необходимо! Е, добре, ще направим това като навик да гледаме и у този канал на Одиси за Ким Гоген…

5. Сюзане Уард.

6. Шарон Стюарт. Дайте ги насам!

7. Кори Гуд. При време и възможност ние сами ще се опитаме да превеждаме.

8. Даниел Скрантън. Дайте го насам!

Ако някой има нещо да каже за компютърните вируси, нека да коментира!

Ние следим за това професионално и няма да допуснем вируси и малуеър на нашия сайт.

Сахадаж йога – дайте инфо ако имате!

VOTL – какво е това?

https://bgprevedi.com/letter-to-the-editors-31698-2/

Предишна статия

Банката на Силиконовата долина – Тръмп и Банката на картела за пари от наркотици

Следваща статия

LISTEN CAREFULLY!(ELON MUSK IS HIDING SOMETHING!)

Други интересни