Фулфорд: Първата световна революция е на път да освободи човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Това, което се случва сега, никога не се е случвало в човешката история. Свидетели сме на първата изобщо световна революция. Бунтовете във Франция, военното неподчинение на САЩ на фалшивия президент Джо Байдън, обединението на мюсюлманския народ, крахът на Credit Suisse и много други събития по света са взаимосвързани признаци за това. Всичко това е част от свалянето на скрита управляваща класа, която е управлявала планетата в продължение на хиляди, ако не и десетки хиляди години. Крайният резултат ще бъде както умопомрачителен, така и освобождаващ за човечеството и земния живот като цяло.

Преди да разгледаме всички събития, които се развиват обаче, нека се опитаме да разберем голямата картина. Моят бивш професор Саадула Гауси, който беше посланик на Афганистан в Япония, преди руснаците да нахлуят в страната му, каза, че най-добрият начин да разберем международните отношения е да мислим за държавите като за отделни хора. И така, имайки това предвид, ето голямата картина:

Африканец, китаец, европеец, индиец и хазарин се оказват блокирани на изоставен остров. Хазаринът казва на африканеца: „Отиди и събери храна, дърва за отопление и други ресурси.“ На китаеца той казва: „Вие правите инструменти и строите подслон и мебели за нас.“ На индиеца той казва: „Ти готвиш, чистиш и се грижиш за различните задължения“. На европееца той казва: „Ти биеш африканеца, китаеца и индиеца, ако не се подчиняват“. На всички тях той казва: „След като приключите задачите си, отидете да събирате миди и лъскави камъни за мен.“ След това той казва на групата: „След като сте подготвили всичко, ще взема най-добрата храна и най-удобните мебели и ще ви дам това, което е останало.”

След това една вечер, докато хазаринът спи, другите хора се събират и казват: „Хазаринът не прави нищо, така че защо трябва да работим за него?“ На европееца другите казват: „Той те държи дрогиран и отровен, за да му се подчиняваш; ако работите с нас, ние ще ви помогнем да се детоксикирате, ще ви дадем неговата колекция от морски раковини и ще се погрижим да получите по-голям дял от храната.“

И така, на следващата сутрин другите казват на хазарина, че ще трябва да работи, ако иска да продължи да яде и да дели острова с останалите. Когато той казва на европееца да отиде да бие другите, той е отхвърлен. След това той заплашва да отрови всички, да взриви острова и др., но това е блъф и общо взето той или ще трябва да работи, или ще бъде хвърлен на акулите.

По същество това е, което се случва в света сега.

В Близкия изток, например, различните страни от региона, включително Египет, Турция, Иран и Саудитска Арабия, решиха да спрат да предават петрола си на хазарската мафия в замяна на номера в банкови компютри. Ето защо фалшивият президент Джо Байдън беше принуден да източи стратегическия петролен резерв.

Нищо чудно, че Муса Ибрахим, бивш говорител на Муамар Кадафи (каза):

„Това, което се случва между Саудитска Арабия и Иран под китайски контрол, не е малко нещо, това е промяна на международната власт.“

(Вж приложеното добре направено кратко видео с интервю)

[Video1] (Муса Ибрахим, Либия: Аз писах преди 2-3 години че говорим за строежа на Нов световен ред, при който глобалният юг е взет предвид и има място. Което става между Иран и Саудитска арабия не е малко нещо, това е преместване на международната сила, не е „пожелателно мислене“. Мисля че Изтокът и Югът ще се обединят постепенно. Русия играе голяма роля в този позитивен ход. Китай също е важен, той работи бавно и постепенно, без да се опитва да антагонизира със Запада, доколкото е възможно. През следващите няколко години ще видим Бразилия, ЮАР, Нигерия, възможно Египет и много други страни включвайки се вътре. И този ход на преместване на силовата структура ще позволи на глобалния Юг да се само-освободи от оковите на глобалния капитализъм, да си помогне и да се саморазвие, да намери място за маневриране на разстояние от Запада.)

Същото се случва с Китай и други азиатски страни, които сега изискват плащане в реални неща като злато и физически продукти от Съединените щати и други западни страни.

В Африка голяма група страни поискаха руска помощ, за да спрат френските Ротшилдови и др. да крадат ресурсите им.

Този съюз между глобалния юг, глобалния изток и западните бели шапки води до имплозия (рязко свиване навътре) на западната финансова система и смяна на режима в различни страни.

Колапсът на Credit Suisse е отражение на това. Забележете как нито една от така наречените мейнстрийм новинарски статии за Credit Suisse не говори за истинската причина, поради която тя се срива и защо поглъщането от UBS и опитът за спасяването на швейцарското правителство ще се провалят. Нека няма съмнение, той ще се провали и ще срине със себе си Борда на Федералния резерв, BIS, МВФ, Световната банка, ООН и др.

Прессъобщение на SNB, Швейцарската национална банка: Изявление за пазарната нестабилност

[Video2] (Credit Suisse в беда: Големият им проблем е че много хора теглят парите си от банката)

Истинската история може да бъде събрана на части от новинарски статии, появяващи се

тук и там във финансовата преса. Например, както отбелязахме в предишен доклад, монетният двор на Пърт беше хванат да продава 100 тона нечисто злато на китайците.

Сега Лондонската борса за метали откри торби с камъни вместо никела, който е в основата на нейните договори, в склад в Ротердам. Това е само последното разкритие, което унищожава доверието в закъсалата борса.

[mining] (LME (лондонската метална борса) се разтърси от нов никелов скандал след намирането на торби с камъни)

В Швейцария базираният в Женева търговец на суровини Trafigura Group ще трябва да плати почти половин милиард долара през първата половина на 2023 г., след като бе установено, че някои купени от него товари с никел не съдържат метала, който трябваше да съдържат.

[mining] (Trafigura е изправена пред загуба от 577 милиона долара поради предполагаеми измами с никел)

Неотдавнашното откритие от LME и Швейцария на камъни вместо никел трябва само да послужи като още един сигнал за събуждане, че предлагането на физически метал е изключително ограничено. Ако инвеститорите трябваше да направят същата надлежна проверка на Comex, те биха открили още по-лоша система с частичен резерв на пазара на метали. Имайте предвид, че почти половината от цялото регистрирано сребро сега се намира в трезорите на JP Morgan… най-вероятно за оптиката.

Така че не вярвайте, когато Фед казва, че ще създаде още 2 трилиона долара, за да помогне на стотиците банки, които седят на огромни нереализирани загуби.

Изглежда че за да предотврати фалита на тези банки, Федералният резерв изобрети нов механизъм, който наричат „Програма за срочно финансиране на банките“ или BTFP. „BTFP всъщност е просто изключителна лъжа, предназначена да ви накара да мислите, че банковата система е безопасна. Можеше също така да го нарекат: ‘Повярвайте на тази измислица, хора’.“, казва източник от Мосад.

„Федералният резерв е технически фалирал. През 2023 г. Фед ще отчете първата си годишна оперативна загуба от 80 милиарда долара от 1915 г. насам. Той ще има отрицателен капитал от 38 милиарда долара. Тази загуба не включва нереализираната загуба от $1,3 трилиона в нейното портфолио“, казват източници от ЦРУ.

Имплозията на ФЕД
Федералният Резерв е фалирал

Сега централните банки на Канада, Англия, Швейцария и ЕС обявиха, че „доларовите суапове (размени) ще се увеличат от седмични на ежедневни“.

[finance.yahoo] (Фед и глобалните централни банки се насочват към увеличаване на доларовото финансиране)

Това означава, че големите централни банки на хазарската мафия ще изпомпват долари ежедневно. С други думи, КОРПОРАЦИЯТА САЩ и техният FRB възнамеряват да завлекат със себе си централните банки на ЕС, Швейцария, Канада и Англия.

Както отбелязва авторът на „Съществото от остров Jekyll (Джекил)“ за FRB:

„Това е картел. Това не е правителствена агенция, а има вид на правителствена агенция.

[Video3] (Едуард Грифин за ФЕД: Те отидоха в голямо осветление да му дадат фасада. Има властта на правителството, защото конгресът гласува да му се даде правото за правоприлагане. Но всъщност отдолу е картел. Нищо по-различно от бананов картел или нефтен картел или захарен картел. Случва се да е банков картел. Те се събраха заедно, те начертаха правилата и регулировките на тяхната собствена индустрия. За да само-регулират собствената си индустрия, както картелите правят. И те ги изпратиха на конгреса. Те махнаха етикета отгоре „Банков картел“ и поставиха „Акт на Федералния Резерв“. Конгресът го одобри като закон. И затова ние мислим че те са държавно правителство. Защото ако не се подчинявате на правилата, които те самите начертаха за тяхната индустрия, отивате в затвора. Затова изглежда като държавна агенция. Но, накратко, отговорът на вашия въпрос е „банков картел“)

Спасяването чрез UBS (глобалистка инвеститорска и финансова компания, базирана в Швейцария) е не само опит да се спре падането на домината, докато цялата система се срине, но и да се прикрият и други престъпления, казва шефът на MI6. „ХМ на Ротшилд в Цуг канибализира Credit Suisse не толкова за стабилност, а по-скоро за да поеме сметките за пране на пари от Европейския съюз (DVD Dachau, немското разузнаване) – това е свързано с подкупите, свързани с всички британски министър-председатели, които аз уволних заради кралицата.” Подкупите обхващат и повечето други така наречени западни лидери.

О, и между другото, ръководителят на Credit Suisse е джендър-флуиден (сменящ се), разделяйки времето си „петдесет на петдесет“ между Пипа и Филип, докато е (са) на работа. Банковият директор като Филип (вдясно) и като Пипа (вляво).

[dailymail] („Намирам това за обида“: Звездата от Loose Women, Индия Уилоубай, осъди шефа на Credit Suisse, който понякога носи перука и рокля на работа, след като беше обявен сред 100-те най-добри жени в бизнеса)

Късметът Филип или Пипа

Високопоставен източник от алианса на белите шапки казва, че тази финансова криза е това, което е имал предвид с Мартенските иди. „Това е и се разпространява по света. Федералният резерв вече трябва да бъде затворен до юни-юли и нов щатски долар, емитиран от Министерството на финансите, ще бъде заместникът. Той ще бъде обезпечен със злато, сребро, петрол и природни ресурси… Очаквайте хиперинфлацията да започне много скоро.“

Финансовата криза води до политическа криза в много страни, водени от французите и следвана отблизо от холандците и израелците.

Във Франция президентът Еманюел Макрон избегна парламента за да увеличи възрастта за пенсиониране от 62 на 64, въпреки че проучванията на общественото мнение сочат, че някъде между две трети и три четвърти от френската общественост са против това.

[aljazeera] (Френската полиция използва палки и сълзотворен газ в Париж на фона на пенсионни протести)

Това, което не се казва, е, че Макрон е принуден да изтръгне пари от френския народ, за да предпази своите господари Ротшилд от банкрут.

Французите обаче разбраха това. Париж е в пламъци в момента, като подобни демонстрации се провеждат в цялата страна.

[Video4] (Френската революция започва поради пенсионната реформа)

[Video5] (Пожари в Париж)

[Video6] (Париж в пламъци)

[Video7] (Милиони протестират във Франция)

[Video8] (Барикади в пламъци в Бордо, Франция)

Френската революция

Освен това парижките сметосъбирачи стачкуват от две седмици, тъй като всеки ден във френската столица растат купища зловонни отпадъци.

В знак, че французите започват да осъзнават, национално телевизионно предаване започна да говори за неща като елитът, използващ адренохром. Авторът Gérard Fauré (Джерард Форе) писа за масова употреба на наркотици (главно кокаин), сексуално насилие, изнасилване, педофилия, малтретиране на деца, трафик на деца, убийства и покушения от елита. По телевизията Форе заяви, че няколко знаменитости консумират адренохром редовно и посочи Селин Дион като отличен пример. Когато Форе спомена името на президента на Франция Еманюел Макрон, телевизионното интервю беше прекъснато.

[newspunch] (Разобличени: Адренохромните ритуали на холивудския елит, разкрити по френската телевизия – медийно затъмнение)

Сега обаче френските протестиращи скандират „Ние обезглавихме крал Луи XVI, можем да го направим с Макрон“. Няма съмнение, че е в ход друга френска революция.

[Video9] (Навън с главата на Макрон)

В Холандия протестната партия на фермерите смая холандската политика, като спечели места в провинциалните избори и се превърна в най-голямата партия в горната камара на парламента.

Това е огромно поражение за Марк Рюте и неговите кукловоди от Световния икономически форум.

[Video10] (Холандските фермери протестират, партията печели)

[Video11] (Голяма победа за холандските фермери)

Подобни неща могат да се видят и при други марионетни лидери на WEF. В Канада предателят Джъстин Кастрюдо не може да се появи публично, без да привлече гневна тълпа. (Това е много добро видео).

[Video12] (Канадците обичат Кастрюдо)

В Израел служители на Мосад и елитни офицери и войници, които са доброволци в отдела за специални операции на военното разузнаване и звената за кибервойна, се борят срещу опита на Бенямин Нетаняху да превърне страната в сатанинска теокрация.

[timesofisrael] (Съобщава се, че работниците на Мосад са получили разрешение да участват в протести срещу реформата)

[timesofisrael] (Стотици елитни резервисти на IDF спират да се явяват на служба поради съдебната реформа)

Дан Халуц, бивш началник на щаба на IDF (Израелските отбранителни сили), е сред мнозина, които призовават за „освободителна война за държавата Израел“. Опозиционният лидер Яир Лапид написа в Туитър: „Подбуждането против протестите от страна на правителството причини това. Яростни бандити се държаха диво из цялата страна.” Еврейският народ е на път да бъде освободен от хилядолетното вавилонско робство.

Междувременно в САЩ фалшивият Джо Байдън също не може да се появи публично без викове „Да вървим, Брандън“ (перифразирано псуване на БайДъньо).

Легендарният инвеститор Карл Икан отразява възгледите на много експерти, когато каза в скорошно телевизионно интервю „нашата система се разпада, мисля, че цялата – цялата икономика… се разпада… Нетната стойност на средното домакинство е по същество нищо. ”

[news.grabien] (КАРЛ ИКАН: „НАШАТА СИСТЕМА СЕ РАЗПАДА“, „НИЕ АБСОЛЮТНО ИМАМЕ ГЛАВЕН ПРОБЛЕМ В НАШАТА ИКОНОМИКА ДНЕС“)

В последния признак на обществен колапс, репортер на CNN стана жертва на обир от тип „разбиване и грабване“, докато правеше репортаж за „необузданата улична престъпност“ в Сан Франциско.

[zerohedge] (Репортер на CNN беше ограбен, докато отразяваше „яростната улична престъпност“ в Сан Франциско)

Видеото по-долу за Бил Гейтс – с над милион гледания – показва накъде се е запътило американското обществено мнение.

[Video13] (Видео за Бил Гейтс: Playing God, Fake Meat Farm, Jets 4 Climate Change, Beyond Gross, Event 201, 2030 World Population, Nobody’s Safe, Busting Bill, Big Brother Billy Is Watching You, Jab! Jab! Jab!, Gates Knows Best, Thank you Lord Gates, All Hail Gates, Fecal Sludge Factory, Full of Shit, The Money I Make – ‘Pandemic’ Lenght, Boost now or die, I’m no doctor, Зад решетките, Случайности, Движи се напред, Нищо не се вижда тук, СЛУЧАЙНОСТИ, Ние тествахме в Африка, Напълно безопасни и ефективни инжекции, Вярвайте ми!, Вярвай в науката, Слушай този експерт, Аз съм герой, Маскирай се или умри!, Отдадени на подобряването на заробването на света, ТВ на фондацията Гейтс, Никой не е в безопасност, Гейтс в затвора, Гейтс зад решетките, албум Тиха Война)

Ситуацията е такава, че високоуважаваният полковник Дъг Магрегър казва, че би се изненадал, ако Байдън все още е в Белия дом след 90 дни.

[twitter] (Leading Report: полковник Дъг Магрегър казва, че би се изненадал, ако Байдън все още е в Белия дом след 90 дни)

Архиепископ Карло Вигано, бившият посланик на Ватикана във Вашингтон, отразява християнския бунт срещу западната управляваща класа с последните си коментари:

Настоящата криза ни показва колапса на корумпирания Запад… Руската федерация безспорно стои като последния бастион на цивилизацията срещу варварството и събира около себе си всички онези нации, които не възнамеряват да се подчинят на колонизацията на НАТО, ООН, Световната здравна организация, Световната банка, Международният валутен фонд и онази купчина фондации, които имат за цел индоктринирането на масите, манипулирането на информацията, създаването на „цветни пролети“ за дестабилизиране на законно избрани правителства и сеене на хаос, войни и мизерията като instrumentum regni (буквално „инструмент на монархията“, т.е. „инструмент за управление“).

Теоретиците на този преврат имат имена и лица, като се започне от Джордж Сорос, Клаус Шваб и Бил Гейтс. Това е царството на Антихриста.

Белите шапки в армията и агенциите наистина предприемат действия сега.

ФБР, Департаментът на отдела за криминални разследвания на армията (CID) и Службата на маршалите на САЩ

работят за повдигане на обвинения срещу Ралф Барик, Антъни Фаучи и Питър Дашак, които си сътрудничиха, за да донесат глобалната пандемия, геноцида и биологичното оръжие „Covid19“ срещу цялото човечество. Над 14 милиона мъртви от ваксините-биооръжия. Въоръжен коронавирус на обикновена настинка, който съществува от хиляди години. Те го снаждат с HIV-ген, което го прави много силно вирулентен, силно токсичен и силно увреждащ.

Напълно ваксинираните представляват над 9 на всеки 10 смъртни случая, свързани с вируса, а нивата на смъртност на 100 000 са най-ниски сред неваксинираните и най-високи сред ваксинираните във всяка възрастова група.

[henrymakow]

[expose-news] (Имейли от 2020 г. издухват измамата с PCR-теста за covid на пух и прах)

Причината, поради която Китай внезапно прекрати политиката си за „нулев Covid“, е, че те откриха, че PCR-тестването е измама и гигантска схема за подкупване, целяща дестабилизиране на правителството. Това, което е вярно за Китай, е вярно и за останалия свят.

Притиснатите в ъгъла ХМ-плъхове се борят отчаяно, за да избегнат затвора или още по-лошото, бълвайки заплахи и опитвайки се да правят покушения във всички посоки.

[decode39] (Москва определи награда от 15 милиона долара за главата на италианския министър на отбраната)

Например, ръководителят на MI6 съобщава:

„Стаята, в която обикновено четях, беше взривена, цялото място на парчета. Трябваше да премахна целия срутен таван. Беше бомбено място. MI6 ще отговори съответно с пълна термоядрена енергия. Ще се включат всички краища на страната.”

Сега Пентагонът заплашва с терористични атаки срещу Европа и Азия, както показва този доклад:

Генерал от армията Майкъл Курила (Кърила), който ръководи Централното командване на САЩ, каза пред Комитета по въоръжените сили на Сената, че провинция Хорасан на Ислямска държава, обикновено наричана ISIS-K, бързо развива способността си да провежда „външни операции“ в Европа и Азия.

[stripes] (ISIS в Афганистан ще е способен за чуждестранни атаки след 6 месеца, казва командирът на CENTCOM)

Тъй като всеки, който е дори малко наясно, знае, че ISIS е творение на ХМ, е ясно, че генерал Курила трябва да бъде арестуван.

ISIS в Афганистан ще е способен за атаки в чужди страни

В допълнение към заплахите с терористични атаки ХМ и техните фалшиви правоприлагащи агенции като Международния наказателен съд (МНС) повдигат обвинения във военни престъпления срещу руския президент Владимир Путин, заплашват да арестуват президента на САЩ Доналд Тръмп и др.

[Video14] (Тъмен ден в историята на Америка: (Дан Бонджино) Това излиза че е истина. Политически опонент на човек в Белия дом, Джозеф Байдън, чийто син е записан на камера извършващ сексуални актове, с които е обвиняван Долналд Тръмп)

Говорителят Макарти за Тръмп: възмутителна злоупотреба с власт от радикален гл. прокурор
Тръмп говори на хората: ние сме нация в стръмно падане в Трета световна война заради мошенници-политици
Тръмп. Протестирайте, върнете си нашата нация; политическият офис на прокурора в Манхатън не може да докаже престъпление

[twitter] (Арестуването на Тръмп във вторник може да не стане сега)

Сега ХМ също излизат от килера за Украйна. Йенс Столтенберг, ръководителят на НАТО, сега казва, че „войната е започнала през 2014 г“.

[Video15] (Йенс Солтенберг сега говори истината: … не започна през февруари миналата година. Войната започна в 2014, и от 2014 съюзниците на НАТО осигуриха подкрепата на Украйна с обучение и оборудване, така че украинските сили бяха много по-силни през 2022 … и това направи разлика за Путин)

[Video16] (Фалшивия украински разказ: Конфликтът започна през 2014. Минските съглашения бяха между НАТО и Русия за даване на автономия на Крим и на Донбас, но тези съглашения останаха неизпълнени. Решимът на Порошенко-Зеленски бомбардира и обстрелва със снаряди руснаците в Донбас 8 години, като 14 хиляди вероятно са убити. Путин прави СВО с цел да защити живота на руснаците в Донбас, понеже западните страни и НАТО активно въоръжават украинското правителство, което актуално е изградено от реални нацистки батальони като Азов, Десния сектор. Не е точно така както го казвате във въпроса си. Аз мисля че хората в тази страна им е дошло до гуша,защото няма нищо общо с нормалния живот на хората в Обединеното кралство. На тях им е дошло до гуша от правителството)

[Video17] (И двамата засилваме подкрепата си за Украйна, включващо и военна подкрепа, защото украинците имат целия дух и воля, ни им трябват оръжия. ЕС вече достави такива за 12 милиарда. Продължаваме обучениетона украински войници, което вие (Канада) правите от 2015. Нашата цел от страна на ЕС е до края на годината да обучим 30 хиляди войници)

„Всички те предпочитат да игнорират бруталното насилие срещу невинно цивилно население и невъоръжени и ранени военнопленници, използването на забранени методи за водене на война“, казва Генадий Гатилов, представител на Русия в офиса на ООН в Женева.

[tass] (Правозащитни механизми, западните медии мълчат за зверствата на украинската армия — дипломат)

Руснаците предприемат свои собствени действия. Например Москва определи награда от 15 милиона долара за главата на италианския министър на отбраната. Това е само върхът на айсберга, тъй като руските специални части засилват преследването на ХМ-нацистки военнопрестъпници по целия свят.

{повтаря се} [decode39] (Москва определи награда от 15 милиона долара за главата на италианския министър на отбраната)

Говорейки за преследвани военнопрестъпници, миналата седмица Тристранната комисия, създадена от Дейвид Рокфелер и сега оглавявана от неговия син младши, имаше среща в Ню Делхи, Индия, където се опитаха, но не успяха да получат подкрепата на министър-председателя Нарендра Моди за техния потъващ, „основан на правила световен ред.“

Един от представените лектори на тази среща беше Меган О’Съливан, северноамериканският председател на Тристранната комисия. Тя не успя да отговори на публичните обвинения, че е замесена в убийството на бившия японски премиер Шиндзо Абе. Ако тя е все още е в Индия, бихме искали индийските власти да я арестуват.

[asia.nikkei] (Тристранната комисия нарича 2023 г. „Първата година“ на новия световен ред)

Също така бихме искали Лорънс Спелман Рокфелер да докаже, че сега е с белите шапки и да оповести публично това, което знае за фалшивия план за инвазия със извънземни от проекта Blue Beam (Синият Лъч).

С това, ето последните появи на НЛО по целия свят.

1. [Video18] Много бързо движещо се НЛО-кълбо

2. [Video19] От проекта Blue Beam след обратно инженерство

3. [Video20] UAP (възд. феномен) над Мичиган, САЩ

4. [Video21] НЛО, кръжащо над водата

5. [Video22] 3 мигащи кълба над Лос Анжелис, Калифорния 2023

6. [Video23] НЛО над Салвадор

7. Древни петроглифи на НЛО

Петро-глиф
Петро-глиф 2
Петро-глиф 3

Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


Преведи сам

Общи забележки. По принцип неговите неща са верни, в това число анализите на икономиката и политическите събития. Проблемите почват когато разузнавателните агенции от различни страни започват да „говорят“. Най-големият лъжец засега си остава МИ-6. Много пъти ще прочетете за повтарящи се фантастични изявления, изхвърляния, явни несъобразености с реалността. Те не идват от Бен. В 10-20% от случаите те се издават с гръмкостта си и с желанието да доминират и накажат. Например срещу Турция имаше няколко изказвания че земетресението е било наказанието срещу Ердоган! Практически никога те не се поправят или извиняват, и дори звучат доста грубо! Другият аспект на разузнавачите е че говорят за Белите шапки, или неща които ние така силно искаме да чуем. Вече от Дейвид Айк разбрахме че няма бели шапки, такива изявления ни алармират че те явно лъжат за да обяснят и да дадат оправдания за някакво действие. Не бива да се хващаме на въдицата им. Един пример е как с месеци ни сапунисваха главите за Бразилия, а през това време подмолно организираха преврата на Лула. Стойте спокойно и вижте какво друго ще избърборят следващата седмица. Разбира се тук не можем да изчерпим всичко, но това ни дава основа как да подхождаме при четенето на Фулфорд. Урок по четене между редовете. Той поднася материала си в доста занимателен характер и затова го четат в много страни.

„Стаята, в която обикновено четях, беше взривена, цялото място на парчета“ – прилича силно на фалшив флаг.

https://bgprevedi.com/first-ever-world-revolution-about-to-liberate-humanity-31582-2/

Предишна статия

“Вие мислите, че сте будни. Не, не сте будни. Вие още спите, но време е вече да се събудите. Само аз не казвам, че спите, и вие сами казвате това.”

Следваща статия

Осъзнаване: 7 нелечими болести, които конете лекуват

Други интересни