Доклад от 1966 разкрива всичко случващо се днес | Част 3

Автор: Няма коментари Сподели:

Филмът от 1993 г. трае над 3.5 часа. Подбрахме само най-важните моменти от него, които описват различните планове и цитати от доклада “Желязната Планина“ от 1966 г.

Успяхме да съберем всичката информация в едночасово видео, което разделихме на различните теми/части от филма. Всяка седмица ще публикуваме всяка следваща част. Запишете се към канала ни, за да не пропуснете следващия епизод.

ЧАСТ 3 – Втори заместител на системата, базирана на война: Фалшиво нападение от НЛО. План за създаване на технологии, които ще са в състояние да пресъздадат правдоподобна и реалистична атака от извънземни. Индоктринация на човечеството по темата още от години чрез книги, филми и “конспирации“, които в един момент да бъдат разкрити като истина.

БЕЛЕЖКИ:
„Rich men of the Earth“ – може да се преведе като “богатите хора на Земята“, или като “богатите мъже на Земята“. Ние избрахме втората версия, тъй като тя е най-близко до фактическата истина – повечето членове на тайните общества и тези, които прокарват новия световен ред са бели западни мъже.
Линк към видеото за едномислещото човечество: [обработва се]

Отделно

https://bgprevedi.com/1996-report-part-3-31540-2/

Предишна статия

Древни дихателни практики за цялостно излекуване на тялото – 5 техники от цял ​​свят

Следваща статия

Новините от 18 и 19 март 2023 година

Други интересни