Доклад от 1966 разкрива всичко случващо се днес | Част 2

Автор: Няма коментари Сподели:

Филмът от 1993 г. и трае над 3.5 часа. Подбрахме само най-важните моменти от него, които описват различните планове и цитати от доклада “Желязната Планина“ от 1966г. Успяхме да съберем всичката информация в едночасово видео, което разделихме на различните теми/части от филма. Всяка седмица ще публикуваме всяка следваща част. Запишете се към канала ни, за да не пропуснете следващия епизод.

ЧАСТ 2 – Как да се наложи изкуствена и от части фалшива климатична криза, какви са елементите на една такава криза и как да се генерират достоверни случки, които да играят ролята на факти, доказващи тази изкуствено създадена ситуация. Как тази криза има силата да обедини човечеството в една цел – спасяването на планетата. Как да се вмени отговорност за всичко свързано с околната среда на човечеството. Колко поколения ще отнеме на тази “криза“ да влезне в подсъзнанието на хората и всеки да знае или говори за нея.

БЕЛЕЖКИ:
„Rich men of the Earth“ – може да се преведе като “богатите хора на Земята“, или като “богатите мъже на Земята“. Ние избрахме втората версия, тъй като тя е най-близко до фактическата истина – повечето членове на тайните общества и тези, които прокарват новия световен ред са бели западни мъже.
Линк към видеото за едномислещото човечество: [обработва се]

Отделно

https://bgprevedi.com/1966-report-about-today-part-2-31289-2/

Предишна статия

Новините от 13 и 14 март 2023 година

Следваща статия

Новините на 12 март 2023 година

Други интересни