Промени, които се случват тихомълком в закони, училищни програми и учебници

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Навръх Осми март – празникът на жената и майката – в предаването в сряда LIVE в 8 със Списание 8 ще разговаряме с Рада Коджабашева, доктор по политология, автор в Списание 8, една смела жена, майка и борец за отстояване на свободата и семейните ценности.

Ще разговаряме за промени, които се случват тихомълком в закони, училищни програми и учебници. За политики, които сляпо следват „евроатлантически ценности“, като погазват вековните добродетели, в които сме възпитавали рожбите си и затриват народната ни памет. Ще потърсим отговори на въпросите:

– Трябва ли да има военно обучение в училищата и реална ли е заплахата от изпращане на децата на България на фронта в Украйна?
– Защо обществото не знае какви промени, свързани с обучението и възпитанието на децата, са в ход и до какво ще доведат?
– В социалните мрежи се появи текст от Ръководство за обучители на психично-здравна тематика, според който децата до 4-годишна възраст трябва да бъдат сексуално обучавани на „ранна детска мастурбация“ и др. До какво ще доведе такова обучение?
– Ще ни защити ли от джендър политиките на Запада решението на Конституционния съд за обособяване на само два пола (мъжки и женски)?
– Каква е целта на това налагане на чужди за нас ценности?
Изкуствените утроби и бебетата по поръчка ли са пътят за справяне с демографския срив?
– Защо все повече жени не желаят да раждат естествено, раждат по-рано, за да не напълнеят, не знаят как да кърмят или въобще не искат семейство и деца?
– Има ли умишлена атака срещу ценностите и душевността на народа ни: род, дом, семейство, деца, език, родина?
– Какво е влиянието върху детската психика на ограниченията срещу Ковид в училищата (задължителни тестове, маски)?
– Както обичайно, може да зададете своите въпроси в коментарите под предаването на живо във фейсбук страницата ни. Очакваме ви!

Д-р Рада Коджабашева е доктор по политология, бизнес анализатор и автор на книгите „Хаосът не е за всеки“, „Времето ми отива“, „Рискът Демокрация“, „Мартеницата“, „Политическият риск за обществото“.

Предишна статия

ГРАДЕЖ, ИЗПИСАН С БУКВИ

Следваща статия

Никога не забравяйте, че в дигиталния свят, в който сме потопени, наблюдаваме илюзии и измислени светове и събития…

Други интересни