Не съм забравила третата годишнина от първият опит за тотален наднационален контрол и глобално управление, който се планира върху хората от нашите „приятели“ глобалистите на Сорос и Шваб и проведен в България от всички техни марионетки във властта, платените от тях медии и платените „учени“ и „специалисти“.

Не съм забравила какво се говореше от тяхна страна и какво от наша. Мина време и все повече се разбира, че се извърши глобален експеримент чрез страх за попадане в зависимост.

Доказва се всеки следващ ден, че пандемията е била изкуствено създадена, маските и локдауните, с които ни тормозиха цели 2 години, бяха вредни, ненужни и грозни. Доказва се и най-накрая, че целта е била ваксинирането с течности, които убиват човека. Разкри се управлението на британски министър на здравеопазването, как са измисляли варианти на вируса, за да държат в страх и ужас населението подчинено.

Мина време и се доказва, че натискът за насилствено ваксиниране е бил масиран нарочен план за подчинение чрез страх.

Вирус имаше, но проблемът не беше, че го има, а как го „лекуваха“, „спираха“ и „спасяваха“ хората от него.

Всичко това не съм го забравила.

Пиша го днес, защото сме изправени пред следващото, едно от трите следващи, още по-уродливо намерение, България да бъде вкарана във война да воюва.

Методите са обработване са абсолютно същите като преди 3 години!!!

Медиите, дежурните в тях „специалисти“, „учени“, „експерти“, едни и същи хора, само че от друга група от онези преди 3 години, които се заплащат от едно и също място, главно двете американски финансови централи у нас – Америка за България и Отворено общество, и чрез техните български подразделения и НПО.

Механизмът за обработване на общественото мнение е същия, механизмът за обработване и насилване на политиците е същия.

Целите са същите – поставяне на България, както и всички други европейски държави – под тоталния контрол на глобалистите.

Другите две намерения на западната диктатура са вкарване на България в еврозоната и унищожаване до корен на българската енергийна независимост.

Като знаем това, правя следните изводи.

Онези се разгърнаха максимално за тези 3 години, всички конспирации станаха реалност и бяха въведени в живота ни. Но и ние пораснахме много, разгърнахме огромна информационна платформа за осветяване на тъмния световен елит и като казвам ние, аз говоря за всички нормални, разумни, достойни хора в целия свят, които не се отрекоха от Бога и не се уплашиха от натиск и репресии. Има и такива политици, малко са, но ги има.

Първият извод, който правя е, че българското общество трябва да подходи по същия начин като с ваксините. Да окаже съпротива на тежкото налагане, което ни предстои по отношение на новите намерения, вкарване във война срещу Русия или срещу когото и да било. Същото се отнася и за другите две теми, еврото и енергетиката.

Трите теми сливам в една обща и централна за България тема, която касае не само суверенитетът ни, но и съдбата ни. С локдауните и ваксините беше също въпрос на държавен суверенитет, който беше предаден на наднационалните глобални центрове за управление, в случая СЗО. Сега става дума за НАТО и ЕС.

По този извод аз отново ще покажа истината.

И тя е, че малка България оказа отпор и не се поддаде на ваксаджийството, издържа локдауните геройски, за разлика от ВСИЧКИ големи и силни европейски държави.

Повтарям, всички големи и силни европейски държави не се справиха с опита да бъдат подчинени и те са вече напълно подчинени в умовете и сърцата си. И в телата. Германия (много тежък случай на поробване!), Англия, Франция, Испания и Италия, Дания и Скандинавия (тези доброволно се набиха с ваксините с радост и песни). България е пример за антиглобалистки отпор! И то на зло, което е толкова могъщо, че най-великите сили не се борят дори с него.

Вторият извод, който правя е, че война на България с Русия е върхова ценност за античовешкия порядък, който ни мрази. Мразят ни, нека никой не се съмнява в това.

Ако глобалистите успеят да накарат българи официално да се бият с руснаци, това ще бъде най-сладкото нещо, което са преживявали демоните от векове и изобщо не се шегувам, нито преувеличавам.

В този пост аз стъпвам здраво и уверено върху случилото се в последните 3 години, моята позиция в тях и моят глас.

Това, което пишех, се доказа и показа до последната буква!

И сега е така. От всички русифобии в ЕС най-ценната е българската и за нея е платено най-много.

Затова предупреждавам отново както и тогава, опасността за България е огнено червена. В същото време знам, че отпорът ще бъде още по-голям. Имайте предвид този мой извод!

И третият извод, който правя за тези 3 години е, че абсолютно ясна е обществената групировка у нас, която е център на чужда власт над нас и в която влизат медии, политици и политически субекти, общественици и за съжаление цялата българска културна интелигенция.

Сега, когато предстои да ни вкарат във война, цялата тази категория хора у нас, са изправени до стената, напълно ясни, осветени и известни. Никой не може да се скрие.

Накрая, но не на последно място, искам изрично да кажа, че тези двама души са лично персонално отговорни за настоящата тежест, с която се измъчва българския народ, изнасилването му да воюва с Русия. Тези двама души са политическите трасета, по които това се извърши чрез променяне на законите така, че България да бъде задължена да участва във войните на НАТО срещу Русия и в България да се провежда военна мобилизация. Тези двама души са Кирил Петков и Румен Радев.

Сега ще опиша плана. Понеже тази война в Украйна няма никакъв шанс да бъде спечелена от Украйна и Запада, никога не е имало такъв шанс, но не могат да го кажат, защото ще означава да се признаят за победени от Русия, глобалистите ще се опитат да разширят военните действия извън Украйна като използват русофобията.

Имат 2 плана, А и Б.

План А представлява хвърлянето на Европа и Азия срещу Русия. Първо Източна Европа и Западна Азия, Кавказието и Прикаспието. Тук влиза и България. Понеже не могат да започнат първи, защото ще се разкрият като агресори, те ще инсценират провокации на Русия, за да се оправдаят. Стар като света метод. Конкретната случка е без значение каква ще бъде. Това им е план, главният план за оцеляване!

План Б представлява информационно подготвяне на прихванатия свят за „поражение“ на Украйна и отказ от територии. Този план им е изходния път за отстъпление, ако план А се обърка. България и българите имат решаваща и решителна роля да сложат прът в това безумие! Никога не забравяйте, че в дигиталния свят, в който сме потопени, наблюдаваме илюзии и измислени светове и събития.

                                                                                            Анастасия Гешева

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nikoga-ne-zabravyayte-che-v-digitalniya-svyat-v-koyto-sme-potopeni-nablyudavame-ilyuzii-i-izmisleni-svetove-i-sabitiya/53376