Хората, които се научат да се обединяват, ще влязат в Златния век!

Автор: Няма коментари Сподели:

Хората, които се научат да се обединяват, ще влязат в Златния век.

И обединението също има свой собствен закон: две аури се укрепват взаимно 7 пъти, ако хората са съмишленици, вълната е една и съща, насочена към една и съща цел.

Истинското лечение на всяка една болест (биологични симптоми) е в нас самите, но дори не си даваме сметка за това и търсим лечения основно чрез лекарства, които само отстраняват временно симптомите, но не и истинската причина (корена) за появата на болестта.

Абсолютно всички заболявания и трудни ситуации в живота си ги създаваме ние сами, чрез негативни мисли и емоции, породени от грешни вярвания, възприятия и убеждения.

А главната причинна се корени в патологичния микро биом който сме натрупали от нашето раждане и грешно създадени хранителни навици и който влияе и пряко контролира процеса на линията:
стомах(втори мозък)-невротрансмитери(сигнали)-хормонална система(допамин, серотонин, окситоцин)-мозък-реакция(мисли, емоции, състояния, страх,еуфория, депресия)

Ние можем да се справим с тях, стига да Осъзнаем кои са причините за негативните емоции, които са ни довели до това състояние и съответно да направим нужната промяна, за да се излекуваме.

Хората сме единствените същества на Земята, способни да трансформираме нашата Биология и цялостен живот, чрез това, което мислим и чувстваме.

Нашите клетки постоянно наблюдават и приемат, чрез мембраната си информация, която им даваме (нашите мисли и емоции) като съответно се променят на базата на тази подадена информация.

Така сме устроени всички хора – ние сме приемници и излъчватели на информация и това, което приемаме и излъчваме зависи от чистотата и честотата, на която вибрираме. Разликата между клетката и човешкото същество е, че човешкото същество има ум, който прави повечето пъти фалшиви интерпретации, а клетките четат директно командите му.

Депресията например срива имунната ни система, а спокойствието, радостта и хармоничната дейност ни поддържат здрави и удължават живота ни.
Споменът за негативна или тъжна ситуация освобождава в нас същите разрушителни хормони и биологични вещества, както при стреса.

Нашите клетки постоянно обработват всички наши преживявания и ги метаболизират според нашите възприятия.
Производството на невротрансмитери в тялото се изменя, нивата на производство на хормони също се променя, цикъла ни на сън се прекъсва, дори сълзите ни съдържат химически следи, различни от сълзите на щастие.

Целият този биохимичен профил ще бъде драстично променен, когато се почувстваме сПокоЙни и дори процеса на нашето стареене ще се неутрализира всеки ден.

Искате ли да знаете как е тялото ви ДНЕС?
Тогава си спомнете какво сте мислили и чувствали ВЧЕРА.

Искате ли да знаете как ще бъде тялото ви УТРЕ?
Наблюдавайте мислите и чувствата си ДНЕС!

Когато изчистите тялото си (Храма) ще се отвори сърцето и ума ви, ще достигнете връзка с Източника на всичко което Е!

Запомнете – ние сме това, в което вярваме, чистотата и честотата на която вибрираме, това което мислиме и чувстваме, без ни най-малко да го Осъзнаваме! Нега го разбереме и превърнеме Живота си в чисто Осъзнаване!

https://t.me/ZhivoRodnaBulgAria

Предишна статия

Десетки камиони с бойна техника минават през България за Украйна (снимки)

Следваща статия

DR. VERNON COLEMAN – URGENT WARNING TO EVERYONE

Други интересни