Ако ще има война, нека всички подпалвачи изгорят в нея!(Николай Марков)

Автор: Няма коментари Сподели:

Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното. След 20 годишен грабеж и тенденциозно стопяване на спестяваниията на българите запяха нова песен – еврозоната и шенген. Бързо забравиха изминалите години и не искат да говорят за тях.

Този път вече сме щели да станем богати, само да ни сложат в задния си джоб и готово. Ясно е, че и това е поредната лъжа, но тъжното е, че милион българи загубиха живота си през това смъртно време. Без никаква милост от страна на окупаторите както, врочем, винаги са го правили! Безсъвестно.

————————————————————————————————

Така минаха цели 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност.

————————————————————————————————

Днес вече всички наши политически лидери са мултимилионери. Кажете поне едно име на политик, който не е милионер от политиката на предателство, което върши – скрито или явно? Няма такъв, мили мои. Може да има само във вашите малки и празни главички, но в реалността няма! И няма как да има. Нещо повече, предстои най-лошото в цялата тази игра на смърт.

Освен да ви ограбят под евроатлантическо ръководство, нашите хаджипенчовци ще изпратят и децата и внуците ви на война. Не техните деца, а вашите! Те ще избягат в първия удобен случай и ще си харчат откраднатите милиони, а за вас ще остане гробищата. Това е края на хилядолетната ни държава.

Има само един изход – да направим неочакван избор. Фатален за всички тях и толкова внезапен, че да не могат да реагират.

Нещо такова, което заличава престъпниците! Завинаги и безвъзвратно.

                                                                                Николай Марков

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-shte-ima-voyna-neka-vsichki-podpalvachi-izgoryat-v-neya/53032

Предишна статия

Новините от 05 март 2023 година

Следваща статия

Купонът свърши: Кой ще пропее пръв от борисовите министри за откраднатите милиарди?

Други интересни