Новините от 02 март 2023 година(Във Филипините е издадена заповед за ареста на Бил Гейтс за „предумишлено убийство“)

Автор: Няма коментари Сподели:

Кратки алтернативни новини | 02.03.2023

Новините, които масмедиите не съобщават

не. е. същият. човек.


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Ренс

Глен Бек

Андрей Фурсов | dzen

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

ГейтуейПъндит

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

ХалТърнърРадиоШоу

Нюзпънч

ЗироХедж

Ръсел Бранд

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян) | Телеграм

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Генералният инспектор на Пентагона: Джо Байдън крие секретни документи, описващи страничните сделки, които е сключил с талибаните и срещу американските войски


Световната здравна организация продължава да настоява за глобални паспорти за ваксините

vaccine passports

Докато правителствата по света започват да свиват своите паспортни програми за ваксини, Световната здравна организация (СЗО) продължава опитите си да направи технологиите за наблюдение от ерата на covid постоянни и глобални.


Сенатът гласува единодушно за разсекретяване на разузнавателната информация за изтичането на COVID-19 от лабораторията в Ухан

Двама републикански сенатори в сряда вечерта обявиха, че Сенатът на САЩ единодушно е приел техния законопроект, изискващ от администрацията на Байдън да разсекрети разузнавателната информация, свързана с произхода на COVID-19.


Репортер на NBC отива в Крим, шокира зрителите, като казва истината

Кореспондентите на водещите медии за големи американски мрежи рядко, ако изобщо, правят репортажи от вътрешността на Крим и със сигурност не са близо до контролираната от Русия територия в Източна Украйна. Тази седмица обаче главният международен кореспондент на NBC News Кийр Симънс отиде в Севастопол, заобиколен от значително руско военно присъствие, като се има предвид, че е домът на Черноморския руски флот, и в сегмент на живо призна, че Зеленски и украинските сили изобщо не са реалистични че може някога да се надяват да превземат Крим.

Това е така особено след като „хората там… се смятат за руснаци“. Симънс отбеляза, че „това е най-близкото до руския черноморски флот, което някой американски новинарски екип е достигал от много години насам“. Той обясни, че „Владимир Путин ще бъде решен да защити това пристанище – да не му го отнеме – той може да направи почти всичко, за да се опита да постигне това.“


Време е да сложим край на тази шарада (абсурдни претенции)“: Тим Робинс подкрепя Уди Харелсън в противопоставянето на мандатите за Covid

Докато по-голямата част от Холивуд продължава да настоява за налагане на Covid мандати и принудителна ваксинация, има някои смели гласове на разума, излизащи от развлекателната индустрия. Холивудската звезда Тим Робинс подкрепи съпротивата на Уди Харелсън срещу мандатите за ваксини и други протоколи за COVID, заявявайки, че е „време да сложим край на тази шарада“.


Нов законопроект забранява на ваксинираните да даряват кръв поради „висок брой шипови протеини“

New will will ban unvaccinated from giving blood due to dangerous spike proteins

Нов законопроект, предложен в Монтана, ще забрани на хората, инжектирани с Covid-19 иРНК-инжекции, да даряват в кръвна банка.


Във Филипините е издадена заповед за ареста на Бил Гейтс за „предумишлено убийство“, свързано с разпространението на ваксината

 

Съд във Филипините издаде международна заповед за арест на Бил Гейтс като част от разследване на въвеждането на ваксинация срещу Covid-19 на територията им.

Излишните смъртни случаи се увеличиха след кампанията за ваксиниране във Филипините, като стотици хиляди граждани умират ненужно и много други са увредени и осакатени, според прокурорите.

Съдията каза, че Гейтс, като основател на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, е „издирван във връзка със стотици хиляди смъртни случаи, брой, който не може да бъде оценен в момента и със сигурност ще нараства експоненциално с времето“.

Филипините вече бяха забранили на Гейтс да влиза в страната през 2016 г. и поискаха от Интерпол да предаде заповедта за арест като „червено известие“ на други полицейски сили по света, искане, което досега не е изпълнено.

…                                                https://bgprevedi.com/alt-news-02-03-2023-30903-2/

Предишна статия

Новините днес 03 март 2023 година

Следваща статия

ANOTHER FIRE IN NEW YORK NOW

Други интересни