Китай призовава за края на Третата световна война

Автор: Няма коментари Сподели:

Миналата седмица Китай реагира на масивен дуел с оръжия с насочена енергия (DEW – Directed Energy Weapons), като предложи мирни преговори за прекратяване на необявената, но продължаваща хибридна Трета световна война.

Призивът дойде, след като опустошително цунами и земетресение удариха военна база на ООН в западна страна като очевидна реакция на неотдавнашното атака-земетресение в Турция.

Унищожаването на западния град е обект на пълно затъмнение на новините (вижте по-долу за подробности и доказателства), но почти сигурно е причинено от DEW-та наравно с всичко, което Съединените щати могат да имат.

Китайците се опитват да деескалират ситуацията, като казват, че Изтокът и Западът сега трябва да избират между взаимно гарантирано унищожение или взаимно гарантирана любов.

Нека си припомним какво се случи току-що:

На 28 януари западните посолства изпратиха предупреждения до своите граждани за възможна терористична атака.

1-2 февруари – в Истанбул затварят посолствата си САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Дания, Холандия, Швейцария, Швеция и Белгия.

3 февруари – USS Nitze, оборудван със системи HAARP, влиза в пристанището на Истанбул.

На 3 февруари турският вътрешен министър Сюлейман Сойлу атакува американския посланик в Турция, казвайки: „Долу мръсните ръце от Турция. Аз го казах ясно. Много добре знам как искате да създадете раздори в Турция. Махнете зловещо-ухиленото си лице от Турция.”

От 5 февруари до 6 февруари се случва земетресение с епицентър в същия тектоничен разлом като Истанбул.

[V1] (USS Nitze с HAARP на борда си)

За да разберем колко мощни са тези оръжия, бреговата линия в повечето страни в Източното Средиземноморие се увеличи със 7 или повече метра и каналите на Венеция пресъхнаха. Корпоративните медии се опитват да прикрият това с приказки за суши и отливи, но тези истории не задържат водата (извинете за играта на думи).

[mashable] (Защо каналите на Венеция пресъхват)

Сега турското земетресение е последвано от опустошителна контраатака и заплахи за унищожаване на Швейцария и Израел. Изправени пред перспективата за пълно унищожение, семейство Ротшилд вече се е съгласило да преговаря за мир.

[bbc] (Войната в Украйна: Зеленски иска среща със Си Дзинпин след мирния план на Китай)

Обаче контролираната от Рокфелер фалшива администрация на Байдън и централата на хазарската мафия в Швейцария все още се стремят да започнат тотален ядрен Армагедон до 2025 г. Това означава, че те са последните бариери пред световния мир.

[kyivindependent] (ABC News: Байдън отхвърля предложения мирен план на Китай)

Тези събития, между другото, бяха представени в корпоративните пропагандни медии като китайско мирно предложение за Украйна, подкрепено от френския и украинския президент (роби на Ротшилд) Макрон и Зеленски и опонирано от фалшивия президент на Рокфелер Джо Байдън.

Вече трябва да е ясно на всички мислещи хора, че така нареченото правителство на САЩ трябва да бъде закрито и сменено, ако искаме да имаме световен мир. Както посочва официалната китайска информационна агенция Синхуа:

Откакто получиха независимост през 1776 г., Съединените щати непрекъснато се стремят към насилствена експанзия: избиха индианци, нахлуха в Канада, водеха война срещу Мексико, подклаждаха Американо-испанската война и анексираха Хаваите. След Втората световна война войните, провокирани или започнати от Съединените щати, включват Корейската война, войната във Виетнам, войната в Персийския залив, войната в Косово, войната в Афганистан, войната в Ирак, войната в Либия и войната в Сирия, злоупотребявайки с своята военна хегемония, за да проправи пътя за експанзионистични цели. През последните години средният годишен военен бюджет на САЩ надхвърли 700 милиарда щатски долара, което представлява 40 процента от общия бюджет на света, повече от 15-те държави зад него взети заедно. Съединените щати имат около 800 задгранични военни бази, със 173 000 войници, разположени в 159 страни.

По време на Корейската война, войната във Виетнам, войната в Персийския залив, войната в Косово, войната в Афганистан и войната в Ирак, Съединените щати използваха огромни количества химически и биологични оръжия, както и касетъчни бомби, бомби с гориво и въздух, графитни бомби и бомби с обеднен уран, причинявайки огромни щети на цивилните съоръжения, безброй цивилни жертви и трайно замърсяване на околната среда.

Съединените щати също установиха институционална хегемония в международния икономически и финансов сектор чрез манипулиране на балансираните системи за гласуване, правилата и договореностите на международните организации… струва само около 17 цента, за да се произведе 100-доларова банкнота, но други страни трябваше да натрупат 100 долара действителни стоки, за да получат такава.

По време на пандемията от COVID-19 Съединените щати злоупотребиха със своята глобална финансова хегемония и инжектираха трилиони долари на световния пазар, оставяйки други страни, особено нововъзникващите икономики, да плащат цената.

Санкциите на САЩ срещу чуждестранни лица се увеличиха с 933 процента от 2000 до 2021 г.

Съединените щати трябва да проведат сериозно душевно проучване. Те трябва да разгледат критично какво са направили, да се откажат от своята арогантност и предразсъдъци и да се откажат от своите хегемонистични, доминиращи и тормозещи практики.

[news.cn] (Хегемонията на САЩ и нейните рискове)

Китайците излязоха с това силно обвинение, докато САЩ – балансиращи на ръба на фалита – заплашиха Китай с DEW, твърдят източници от азиатското тайно общество.

Китайците, за да покажат, че този път те няма да отстъпят, изглежда са били свързани с огромното цунами и земетресение, които напълно унищожиха град

Напиър, Нова Зеландия. Снимките по-долу са доказателство за тази атака, изпратени ни от източници, свързани с Китай.

Нова Зеландия – Напиър изглежда като ударен с бомба
Новозеландско устройство (само с малка разрешителна способност)
НЗ-графика. Нивото на водата в Порт Напиър (спрямо 3.896 м)

Свидетели от Залива Хоук в Нова Зеландия казват, че там има стотици мъртви.

„Никой не може да получи час за зъболекар, защото всички зъболекари са заети да идентифицират телата. Там също има затворен военен обект със стотици загинали. По време на блокирането на Covid имаше стотици полиция и пакети с храна, сега няма полиция и помощ по време на истинска спешност… Адреналинът спря, но сълзите започват“, казва местен свидетел.

Освен това изглежда има безпрецедентно информационно затъмнение за тази атака. Повечето от нашите западни източници бяха мълчаливи, но източници от австралийското разузнаване признаха, че са използвани DEW.

Източник от Нова Зеландия казва, че атакуваното място е било тайна база на ООН, „откъдето дойдоха всички рента-ченгета по време на конфронтацията в последния ден от окупацията на парламента. Те също така използваха Антифа, за да проникнат и да започнат насилието, а ченгетата тренираха с противопожарни маркучи, водещи до това.

MI6 посочва доказателствата:

„Изглежда неравномерно с датите, които не съвпадат с това, което знам, че се е случило на заден план… министър-председателят на Нова Зеландия беше изритан за участието си в драконовските мерки от последните години, така че има различни начини да се види това.“

Освен това Рикардо Боси, бивш подполковник от специалните сили на австралийската армия, ни казва, че войната всъщност се води срещу хазарската мафия.

[V2] (Рикардо Боси, режещ главата на змията: Руснаците се бият с хазарската мафия на тяхна земя. Те режат главата на змията на групата, която унищожава тази планета с поколения. Какво от това се отнася до Австралия днес, чуйте го сега. Защото те контролират тази страна, така както те контролират навсякъде другаде. Руснаците заедно с много други нации и много други военни в действителност се бият в подземна война да премахнат паразитите от планетата.)

Знаем също така, че ХМ изгради широка мрежа от бази в Южното полукълбо в подготовка за планирания от тях ядрен Армагедон. С други думи, това може да е била операция на западните бели шапки срещу база на ХМ в Нова Зеландия, а не китайска операция.

Във всеки случай не може да има съмнение, че Рокфелер и контролираната от ХМ ООН трябва да бъдат третирани и техните планове да бъдат спрени. СЗО все още прокарва фалшивата пандемия като извинение за пълно тоталитарно управление.

Има също „планове за блокиране на хранителните доставки и замяната им с продукти от насекоми. Построени са фабрики за насекоми, които се хранят с изпражнения, отпадъци и вредни плесени. Те ще бъдат смлени или добавени живи към храната без етикетиране… всичко е за обезлюдяването“, предупреждават източници от полското разузнаване. Дейвид Рокфелер-младши публично каза, че рекламира храни с насекоми и прави фабрики за такива храни във Филипините.

Освен това сега се оказва, че лабораторно отгледаното месо на Бил Гейтс причинява рак при хората, които го консумират, според смущаващо ново проучване. „Проблемът е, че материалите, използвани за направата на продукта – „обезсмъртени клетъчни линии“ – се възпроизвеждат завинаги, точно като рака.

[newspunch] (Проучване: Месото, отгледано в лабораторията на Бил Гейтс, причинява рак при хората)

Сега откриваме също, че фразата „няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи“ на Клаус Шваб идва като наследство от Карл Маркс. Маркс от своя страна я е взел от древна сатанистка кръвна линия.

[V3] (Карл Маркс и неговата кръвна линия: Днешният Клаус Шваб е от кръвната линия на Карл Маркс. Но има и още. Предците им идват от фамилията Бъкарок по времето на Христос. През 1577 Бъкарок смениха името си на Ротшилд. Таке че те всички са роднини)

Сатанизмът вече напълно излезе от килера. Тук можете да видите Сатана, който е празнуван публично на карнавала в Бразилия на сатаниста Лула например.

Сатаната в Рио (само тази разрешителна способност)

Както наскоро отбеляза архиепископ Карло Вигано:

В името на глобалистката религия не е позволено да се оспорва психопандемията, да се критикува ваксинационната кампания, да се аргументира неоснователността на климатичните аларми, да се противопоставя на доказателствата за провокацията на НАТО срещу Руската федерация с украинската криза, да се искат разследвания на лаптопа на Хънтър Байдън, или изборната измама, която попречи на президента Тръмп да остане в Белия дом, или да откажат да стоят настрана, докато децата биват корумпирани с LGBTQ-непристойностите… Поклонниците на Сатаната да издигнат богохулен паметник на Бафомет пред Капитолия на щата Арканзас в Литъл Рок или статуя на демон на фасадата на Съдебната палата в Ню Йорк в чест на про-абортния съдия от Върховния съд; докато в Ню Мексико Сатанинският храм открива клиника, която извършва ритуални аборти и се възползва от държавно признание.

Междувременно Тайните служби на администрацията на Байдън нямат нищо по-добро от това да профилират традиционните католици, сякаш те представляват заплаха за установения ред.

Вигано също така казва в протокола, че Джон Подеста, син на Лорънс Рокфелер, „самият той ръководи координираните действия, довели до оставката на Бенедикт XVI и избирането на Берголио“.

Първоначалният папа Франциск обаче излезе в резерва и сега е заменен от лакей на Рокфелер с гумена маска.

Друг лакей е всеобщо презираният Джъстин Кастрюдо. Трюдо иска депутатите да положат клетва за тайна, преди да видят договорите за ваксина срещу COVID с контролираните от Рокфелер производители на ваксини AstraZeneca, Johnson & Johnson, Medicago, Moderna, Novavax, Pfizer и Sanofi.

Трюдо е престъпен педофил, предател на Канада, който печели от смъртоносните удари на голямата фармация и иска да пороби всеки един от нас чрез цифрова идентификация.

Кастрюдо е посетил о-ва на Епщайн. Виждаме и Софи Трюдо. Също така Джим Кери, който яростно отрича да е бил там!

[lifesitenews] (Правителството на Трюдо иска депутатите да положат клетва за тайна, преди да видят договорите за ваксина срещу COVID)

Тук можете да видите какво мислят канадците за него.

[V4] (Аватарът на Кастрюдо за Украйна: Апострофиран през цялото време с „Прецакай Трюдо!“)

Може би тези депутати също биха могли да попитат Трюдо за всички изчезнали деца в Канада и връзката им с производството на адренохром, докато са там. Ако все още не вярвате в адренохрома, вижте този патент от 1982 г. от Minnesota Mining and Manufacturing Corporation (3M) за производството му.

[archive] (Процес за получаване на адренохром)

Във вероятно свързан ход американският съдия Джули Снийд постанови, че лидерът на сциентологията Дейвид Мискевидж „активно крие местонахождението си“, докато е изправен пред обвинения в трафик на хора:

[thepostmillennial] (Лидерът на сциентологията Дейвид Мискевидж е изправен пред обвинения в трафик на хора)

„Това ще отвори кутията на Пандора“, казва източник от ЦРУ.

Във всеки случай, след провала на своята ваксина и схемата за пране на пари от пандемия на места като Канада, Американската Корпорация (САЩ) сега краде руски пари.

Източник от NSA казва, че

„САЩ използваха конфискувани руски активи на стойност 1,14 трилиона долара като обезпечение, за да се възползват 1000 пъти повече, за да заемат 1300 трилиона долара от Швейцарската федерално-резервна банка. На швейцарците беше наредено да заемат тези пари от Системата на Федералния резерв, на която на свой ред беше наредено да направи това от администрацията на Байдън… Те изземват активи и вземат заеми срещу тези активи, за да поддържат в ход американската корпорация … и нейните войни …“

… пауза, елате после …


 


Преведи сам


Предишна статия

Актуализации с Кимбърли Гоген | 30.12.2022 – 22.02.2023

Следваща статия

Технология на смъртта

Други интересни