Новините от 24 февруари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Великото Пробуждане!


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Поглед

Глен Бек

Андрей Фурсов | dzen

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Russell Brand

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян) | Телеграм

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Една година от началото на СВО в Украйна

Почти няма споменаване на тази дата в руските източници. Виждаме едно унило споменаване. Липсва споменаване от българските про-руски медии. Кой можеше да допусне, че войната ще продължи повече от 2-3 месеца! Няма го духът на Отечествената война от 1941-1945! Русия днес е нещо друго!

И ДОСЕГА руските олигарси не разрешават на военните да разрушат ж.п. линиите, превозващи боеприпаси, което би довело до един руски блицкриг и да спре безсмисленото унищожаване на човешки животи!

Може ли някой да повярва че един бивш уличен гангстер, банда крадци-олигарси и военно-чиновническата прослойка от роби на ЕдРосите могат да водят една справедлива война. Разбира се че НЕ! Те са загрижени само за печалбите си и какво още могат да откраднат от руския народ! Животът на руския човек е нула за тях, противно на официалните заявления.

Взгляд ни казва че Донбас и други региони трябваше да започнат въстанието срещу украинските националисти не през 2014 г., а десет години по-рано – по времето на „оранжевата революция“.

Топкор ни казва че отлагането на мащабната офанзива на ВС на РФ може да се превърне в катастрофа.

Руският бизнесмен (олигарх-русофил) Евгений Пригожин съобщи, че руското министерство на отбраната е възобновило издаването на боеприпаси за ЧВК Вагнер. Оказа се че както Вагнер така и ВСУ приключват снарядите, а такива има достатъчно в Приднестровието. Разгоря се скандал между Пригожин и Шойгу, виждате колко са корумпирани военните от най-висшите ешелони!

От друга страна глобалисткият педераслък в руския Олигархат продължава. Този път източникът ни е „честното“ Чеченско ръководство относно климатичните промени. Силно са ги омотали в паяжината на западната пропаганда! Руските научни институции ще наблюдават климатично активните вещества.

Главната геофизична обсерватория „А. И. Воейков“ ще работи за разширяване на системата за мониторинг и прогнозиране на климата и околната среда в Русия. Той ще стане основа за вземане на управленски решения за ограничаване на емисиите на парникови газове.

Руската номенклатура не се отличава коренно от тази в Б-я! Пращаме ги да отидат на трите букви…


Фиатните (Смешните) пари спечелиха битката срещу криптовалутите, казва шефът на BIS

Агустин Карстенс, ръководител на Банката за международни разплащания (BIS), вярва, че битката между криптовалутата и фиатните валути е приключила, като последната излиза като победител. Фиатната валута се отнася до пари, които са законно платежно средство с правителствен указ.


Проектозаконът на конгресмена Гец би изтеглил американските войски от „войната на Обама в Сирия“

Конгресменът Мат Гетц (R-FL) представи Резолюция за военни правомощия, която ще нареди на президента Байдън да изтегли всички американски войски от Сирия, ход, който дойде, след като четирима американски войници бяха съобщени за ранени при нападение срещу ISIS в страната.

„Конгресът никога не е разрешавал използването на военна сила в Сирия. Съединените щати в момента не са във война със или срещу Сирия, така че защо провеждаме опасни военни операции там?“ Гец каза в изявление относно резолюцията.

БГпреведи: Добре ни е известно че ЦРУ съвместно с Израел провеждат „Операция Ъй“ в Сирия, т.е. кражбата на сирийския нефт!


Естественият имунитет е по-добър от COVID-ваксинацията срещу Omicron: признава проучване на CDC

Пробуждане!

                                     

Постинфекционният имунитет е по-добър от защитата от ваксини срещу COVID-19, според ново проучване на изследователи от Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC).


Изтекли бележки на ФБР разкриват сексуално неправомерно поведение, шофиране в нетрезво състояние, кражба на имущество и други

Вътрешни дисциплинарни досиета на ФБР, датиращи от 2017 г., разкриват, че „десетки“ служители на ФБР са били арестувани през последните пет години, участвайки в различни незаконни и неетични действия, включително сексуално неправомерно поведение, шофиране в нетрезво състояние, кражба на имущество, загуба на служебното им оръжие и нападение над дете, съобщават Just the News (Само Новините).

БГ преведи: Един американец ни каза какво мисли за ФБР – те са Федерални инспектори на бикини (Federal Bikini Inspectors), бански.


Основната асоциация на американските лекари прави официално изявление относно транссексуалните процедури за непълнолетни

Асоциацията на американските лекари и хирурзи (AAPS) на 20 февруари направи официално изявление, в което очертава своята позиция относно „грижите, потвърждаващи пола“ за непълнолетни деца.

В изявлението си асоциацията с нестопанска цел предупреди за „неизвестни и непознати дългосрочни рискове“, които според нея са присъщи на „грижата за потвърждаване на пола“ при непълнолетни, добавяйки, че последствията от операцията за промяна на пола са необратими.

Процедурите за „утвърждаване на пола“ включват така наречените блокери на пубертета, полови хормони и хирургия, като кастрация, пенектомия и мастектомия, отбелязва групата.


Марк Уолбърг: „Сатанинските холивудски елити искат да ме накарат да мълча“

Mark Wahlberg says Hollywood is inherently satanic

Актьорът Марк Уолбърг разкритикува „сатанинския холивудски елит“ за опитите му да го накарат да млъкне заради християнските му вярвания.


Канада: Хиляди напълно набодени здрави деца умират „внезапно и неочаквано“

Thousands of kids in Canada are dying suddenly and unexpectedly

Хиляди напълно ваксинирани здрави деца в Канада умират „внезапно и неочаквано“ според наскоро публикувани данни.


WEF нарежда на световните правителства да започнат „да въведат строг рацион (порции) на месото и горивата“

WEF orders governments worldwide to begin severely rationing meat and fuel

Глобалистите от Световния икономически форум инструктираха правителствата по света да започнат строго да ограничават месото и горивата в ускоряване на тяхната програма за Голямото рестартиране.


Белият дом на Байдън се хвали, че мнозинството от служителите са чернокожи, жени или транссексуални

Прессекретарят на Белия дом на Байдън Карин Жан-Пиер твърди в четвъртък, че работата на персонала на Белия дом на Байдън трябва да се оценява по расата, пола и сексуалните предпочитания.

„Кабинетът е мнозинство от цветнокожи хора за първи път в историята“, каза Жан-Пиер и добави: „Кабинетът е мнозинство от жени за първи път в историята. Мнозинството от висшите служители на Белия дом се идентифицират като жени.”


Интервю на проф. Флорин Курта за богомилите и първите ми впечатления

23.02.2023, Иван Стаменов

Кратки бележки върху нещо като лекция на все по-популярния румънско-американски историк

1. Той отрича богомилството да е „дуалистична ерес“. Аргументира се, като сравнява с истински дуалистични мирогледи (например зороастризма) и отчита разликите.

2. Отрича произход на богомилството от павликяните. Не отрича, че все пак павликяните може да са привнесли определени идеи и да са спомогнали за оформяне на богомилския мироглед.

3. Отрича доста аргументирано, че богомилството е на основа на славянски езически вярвания. Загатва нещо, което знаем и от по-ранните му трудове, че за него балканските славяни нямат много общо със северните към Балтийско море.

–>После.

БГ преведи:

Пак да кажем, ние вярваме че богомилството не е вяра, а философия само, идваща от древния златен (нетехнологичен) ведически век. Дори само няколко цитата дадени от враговете му говорят явно за философската същност на материята!

Ние не сме се занимавали доста с този проблем. Въпросът е че тук не става дума за обявената от враговете ни „ерес“, а за една философия. Доколко това е свързано с Веда е наше умозаключение поради липса на по-добра теория и поради целенасочената западна кампания да ни лиши от историята ни.

Добре са ни известни усилията на Запада да унищожи всичко българско и родно!

Ние трябва да се гордеем с богомилството като наследник на ведичеството, а не да целуваме задника на запада!


Глобалистката война срещу елементите на живота

Отделно


Глен Бек

Не вярвам на НИКОГО, който ни води към война

Авто-превод

Отделно


Татяна Завражина

Рецепта за здравословни зелени коктейли!

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/alt-news-24-02-2023-30714-2/

Предишна статия

Светъл ден, потомци на Бай Ганьо и Андрешко

Следваща статия

ЗЕМЛЯТРЕСЕНИЯ В ТАДЖИКИСТАНЕ И КИТАЕ

Други интересни