Новините от 22 февруари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

„В същото време петдесет еврейски семейства притежават 80% от цялото богатство. Къде виждате украинския олигарх? Не знам такъв. Всички те са евреи. Богатството им издава собствените им хвалби: ролс-ройси, самолети, замъци, хотели, казина, притежавани в Монте Карло. Самолети и яхти под чужд флаг. И, разбира се, те не плащат данъци. И заводите и фабриките са закупени от тях не на реална цена, а откраднати от целия украински народ.“

Сергей Ратушняк, бивш кмет на Ужгород


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Поглед

Глен Бек

Андрей Фурсов | dzen

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Russell Brand

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян) | Телеграм

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Валентин Кардамски

Нищо не зависело от нас, дали?

Отделно


Събуждане с Джей Пи

Тези са доста незаконни

Авто-превод

Отделно


Бил Гейтс и Джеф Безос подкрепят изследователската компания за контрол на ума

Bill Gates Jeff Bezos

Американски стартъп за мозъчни импланти, подкрепен от Джеф Безос и Бил Гейтс, тества умствено контролирани компютри върху хора.

Synchron е част от нововъзникващата група компании, тестващи технологии в индустрията за интерфейса мозък-компютър, предназначени да помогнат на хора с парализа.

Имплантиран през кръвоносните съдове, синхронният превключвател позволява на пациентите да работят с технология, използвайки само ума си.

В края на миналата година компанията обяви кръг от финансиране от 75 милиона долара с участието на инвестиционните компании на Гейтс и Безос.


Американският „годен за служба“ президент пада по стълбите на ВВС Едно… отново

Biden air force one

Докато президентът на САЩ излиташе от Варшава, Полша в сряда, той претърпя лек инцидент, докато се качваше на Airf Force One.

Докато вървеше бавно нагоре по стълбите, Джо Байдън, който току-що беше обявен за годен за работа от лекаря на Белия дом, почти падна по лице.


Д-р Стийв Търли

Илон Мъск срещу Клаус Шваб и предстоящата ИИ-революция!!!

Авто-превод

Отделно


Глен Бек

ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ на Глен относно речта на Путин от тип „примамка и смяна*“

* – хитростта да се предложи на човек нещо желано, за да спечели благоволение (като политическа подкрепа), след което да се осуетят очакванията с нещо по-малко желано

Авто-превод

Отделно


Гислейн Максуел е единствената осъдена и опандизена за секс-трафик, къде са другите. Явно кабалът смята че ние сме деца и сме склонни да забравим…

Джо Роган за Гислейн Максуел

… означава. Вижте нещата с Ghislaine Maxwell. Ghislaine Maxwell … това … Казвал съм го преди, ще го кажа отново, тя е единственият човек, който някога е бил съден, арестуван и хвърлен в затвора за сексуален трафик за никого. Не, няма списък. Къде е списъкът с хората, за които тя прави секс-трафика. Ами проблемът е, че знаем, че те са държавни милиардери, богати хора, известни хора, добре … брат … Чакай, да, братът на краля. Къде е този списък? Пак няма да хвърлят кости. Трябва да има голяма група хора, които са участвали в това и никой не е разобличен, знаете ли, което е доста очарователно. Защото предполагам, че ако се изложиш, ако някой каже хей, знаеш ли, дрън дрън дрън, шеф на тази банка, имаме доказателства, че сте правили секс с непълнолетни момичета, този човек може да каже добре, ами Бил Клинтън, ами този човек, какво да кажем за онзи човек, той също беше там и тогава Къщата от карти пада. Така че не мога да повярвам, че хората все още вярват на медиите след това.

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/alt-news-22-02-2023-30690-2/

Предишна статия

Тежестта на оковите | Независимо – зависимите | Роби на дълга

Следваща статия

Новините от 21 февруари 2023 година

Други интересни