„До последния украинец“: Унгарският Magyar Nemzet безмилостно описва посещението на Байдън в Киев и самата политика на САЩ

Автор: Няма коментари Сподели:

Вчера Джо Байдън беше на посещение в Киев. Толкова неочаквано, че самият той трябва да е бил изненадан от пристигането си кой знае къде. Но тогава, вероятно, му е било обяснено, че тук живеят хората, които той понякога бърка с иранците. Както обикновено показаха на горкия къде да намери микрофона, изхода, къде да се опита да заобиколи препятствието. Трябва да е вълнуващ начин на живот. Всяка минута от всеки ден е пълна с изненади, неочаквани срещи. „Боже, кои са те? И къде съм изобщо?”

Разбира се, можете да се смеете, но това е лидер на световна империя, въоръжена до зъби, с войници, разположени във всяко кътче на земното кълбо.

Това са войнолюбците, които бомбардираха Сърбия, Афганистан, Ирак, Либия и Сирия, а сега блъскат по масата за още оръжия и по-дълга война и не искат и да чуят за мир.

Ето защо миналата пролет беше отхвърлен готов мирен план. Защото те решиха да се бият до последния украинец. Те не могат да бъдат спрени, призовават еднокраки, триухи и ги изпращат на фронта. Въпреки че знаят, че обричат тази държава на гибел. И защо? Не е тайна, те са говорили за това много пъти, Марк Еспър, бившият министър на отбраната на САЩ каза: Украинците ще свършат „мръсната работа“ да отслабят Русия вместо нас. Това им е целта, на нея са подчинили всичко. Няма значение колко хора умират. Те нарушиха статуквото, нарушиха обещанието, че НАТО няма да се разширява и проникнаха в сферата на интересите на Русия. Всички провокации от последните десетилетия – оранжевите “революции”, превратът на Нуланд, култът към Бандера, заплахата за присъединяване към НАТО – бяха насочени към това.

Тези, които сега са най-загрижени за границите на Украйна, прекроиха половината свят през миналия век без никакви забрани и приличие. Съединените щати са против това: как някой се осмелява да прекрачва границите без тяхно разрешение? Това е нашият начин – поне така си го представят “.

Източник: “Информационна Защита на България”

Предишна статия

КОГАТО НЕЩАТА НЕ СЕ КАЗВАТ ДОКРАЙ

Следваща статия

Явор Дачков: Хората не знаят колко безскрупулно американците казват на политиците ни какво да правят

Други интересни