Скот Ритър (бишв офицер на САЩ) при Карбовски: “България е КОЛОНИЯ на САЩ. Путин изправи Русия на крака!”

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Днешният ми гост е американец. Името му е Скот Ритър. Той е бивш офицер от разузнаването на американската морска пехота. Служил е повече от 20 години. Автор на книгата „Кралят на скорпионите – самоубийствената прегръдка на ядрените оръжия и Америка от ФДР до Тръмп”. Написал е още 9 книги.

Ритър е служил в Съвествкия съюз като инспектор по прилагането на Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег. Служил е и по време на войната в Залива. А от 1991 до 1998 е главен инспектор по оръжията към ООН в Ирак. Оттам подава оставка в знак на протест, тъй като Ирак отказват да сътрудничат с инспекторите на ООН, а САЩ дават заповед инспекторите да напуснат страната. По-късно той става критик на войната в Ирак и външната политика на Съединените щати в Близкия изток.
Днес Ритър е считан за защитник и пропагандатор на Русия , тъй като по време на инвазията в Украйна през 2022 г., тъй като написва поредица от мнения за руската държавна медия RT и публикува видеа, в които заявава открито несъгласието си с Американската външна военна политика.

НО ВСЪЩНОСТ ВСИЧКО, КОЕТО ПРОПАГАНДИРА Е СВЪРЗАНО СЪС СВЕТОВЕН МИР!
ТОЙ Е ПРОТИВ ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ.
И ПРОТИВ ВОЙНАТА.

Специално за канала на @MartinKarbowski Скот Ритър от дома му в Ню Йорк.

Предишна статия

ЕДИН ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ХИМИЧЕСКИ ЗАВОДИ В ЕВРОПА ГОРИ ВЪВ ВЕРОНА, ИТАЛИЯ!

Следваща статия

Точно преди една година украинският режим започна артилеристската подготовка преди атаката на Донбас

Други интересни