Новините от 17 февруари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Опожаряван винилхлорид в Охайо – EPA казва че е безопасен за дишане, …

Използваният при фотосинтезата въглероден двуокис – … но също така и че това е опасен токсичен замърсител, който трябва да бъде елиминиран на всяка цена


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Поглед

Глен Бек

Андрей Фурсов | dzen

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Russell Brand

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян) | Телеграм

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Russell Brand

Това е УЖАСЯВАЩО – Глобалният план на СЗО

14:23 – Вашата лична свобода е престъпление

Авто-превод

Отделно


Основните медии продължават да прокарват фалшиви разкази за „COVID-ното сърце“, за да обяснят прекомерните смъртни случаи

CBS се присъединява към хора на масовите медии, популяризиращи фалшивия разказ, че covid е причината за рязкото увеличаване на смъртните случаи от сърдечна недостатъчност по света. Концепцията за „covid-ното сърце“ беше напълно развенчана от множество проучвания, но въпреки това лъжата продължава да съществува поради медийната дезинформация.


Световната правителствена среща на върха предполага, че кризисните събития са полезен път към глобализма

teaser image

Една от водещите конференции за глобалната централизация зад Давос е годишната среща на върха на световното правителство в Дубай; място, където елитите на истаблишмънта могат да говорят на глас по дневен ред, който са пазели в голяма тайна само преди десетилетие. Конференцията през 2023 г. предоставя вълна от разкриващи речи, включително лекция на Иън Бремър, президент и основател на Eurasia Group. Организацията е „консултантска фирма за политически риск“, която разглежда глобалното управление като решение на повечето световни проблеми.

Следващият клип от речта на Бремер е още един пример за глобалист, който изрича тихата част на глас – Те разглеждат кризисните събития като полезни за по-нататъшна централизация, а Бремер включва пандемията от covid в списъка си с ценни бедствия. Защо? Той не дава подробности, но това е вероятно, защото бедствията предизвикват обществен страх, а страхът е лесен за използване. Докато Бремер изглежда предупреждава за засиления „протекционизъм“ и национализъм през последните години, ясно е, че той разглежда националното напрежение като ценен инструмент за евентуалния край на играта: Глобалното правителство.


Хоби-клуб в Илинойс вярва, че Пентагонът е свалил техния $12-балон Пико

teaser image

След като Пентагонът изпрати бойни самолети да свалят неидентифицирани обекти на 10, 11 и 12 февруари, използвайки ракети AIM-9X Sidewinder с топлинно насочване струващи над 400 000 долара за изстрел, президентът Байдън със закъснение призна, че те може да са просто безвредни метеорологични балони.

„Текущата оценка на разузнавателната общност е, че тези три обекта най-вероятно са били балони, свързани с частни компании, развлечения или изследователски институции, изучаващи времето или провеждащи други научни изследвания“, каза Байдън в четвъртък. Но сега базираната в Илинойс хоби-група, която използва балони за 12 долара с радиолюбители за евтино хоби на голяма надморска височина, казва, че обектът, свален над територията Юкон на 11 февруари, вероятно принадлежи на тях. Информаторът на NSA Едуард Сноудън също вижда това като вероятен сценарий…


Лекарят от Белия дом казва, че Джо Байдън остава „годен за служба“

Joe Biden

Президентът Джо Байдън беше обявен за здрав и „годен за служба“ след физически преглед тази седмица.

Не, това не е сатира…


На фона на химическата воня, шефът на EPA казва на жителите на Източна Палестина „да вярват на правителството“

EPA chief

Посещавайки мястото на дерайлирането на товарен влак в Източна Палестина, Охайо в четвъртък, ръководителят на Агенцията за опазване на околната среда на САЩ (EPA) каза на жителите, че той е от правителството и е там, за да помогне.

Администраторът на EPA Майкъл Регън се разходи по рекичка, която все още миришеше на канцерогенни химикали, след дерайлирането на токсичния влак на 3 февруари.

Въпреки това той все пак се опита да увери скептично настроените местни жители, че водата е годна за пиене. Той също така твърди, че въздухът в околните райони е безопасен за дишане.


Следващите новини

Изключително: Безпрецедентна слънчева буря с „директен удар“ се насочи право към нас!

Авто-превод

Отделно


Шефът на НАТО: „Войната не започна миналата година, тя започна през 2014 г.“

NATO chief admits war started in 2014

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг призна, че войната срещу Русия е започнала през 2014 г. и няма нищо общо с атаката на Русия срещу Украйна миналата година.


Учените предупреждават, че „неносенето на маски“ причинява „внезапно“ повишаване на сърдечните удари

Scientists warn that not wearing masks is causing sudden rise in heart problems

Учените сега предупреждават обществеността, че „неносенето на маски“ причинява „внезапно“ нарастване на инфарктите и инсултите в цялата страна.

Според CBS News, ново проучване от болница Cedars Sinai установи, че 30% повече хора са починали от инфаркт, отколкото се очакваше през първите две години от пандемията на COVID.

Причината?

„По-ниски нива на маскиране и ваксинации при младите хора“

Тези хора са социопати с това колко много лъжат, за да защитят Big Pharma.


Жители на Охайо са подложени на „ДНК-мутации“ след „химическа атака“ – съдебни искове


NBC признава, че „теоретиците на конспирацията са били прави“, че естественият имунитет е по-ефективен от иРНК-ваксините

Установено е, че имунитетът, генериран от инфекция, е „поне толкова висок, ако не и по-висок“ от този, осигурен от две дози иРНК-ваксина, според NBC News, който цитира ново проучване, като същевременно признава, че теоретиците на конспирацията са прави за „естествения имунитет” през цялото време.


Байдън изпрати 196 милиарда долара на Украйна, но отказва да даде и стотинка на Охайо

Администрацията на Байдън отхвърли искането за федерална помощ при бедствия от губернатора на Охайо Майк Деуайн след бедствието с дерайлирането на влака в Източна Палестина, което доведе до безпрецедентно изпускане на силно токсични химикали, само дни след като CDC редактира токсикологичния профил за винил хлорид, увеличавайки масово нивото на смъртоносна експозиция и премахване на информация за това как химикалът засяга децата.


НАСА потвърждава, че метеороид от 1000 фунта (454 кг) е навлязъл над Южен Тексас

teaser image

Най-малко двама пилоти информираха ръководителите на полети в Хюстън, на около 350 мили, че метеор е навлязъл в атмосферата западно от Макалън, според туит на шерифа на окръг Хидалго Еди Гуера.

След като проучи множество доклади, НАСА публикува изявление в четвъртък, което потвърждава, че метеороид е навлязъл близо до Макалън около 1800 ET.


Тези, които „овладеят“ изкуствения интелект и синтетичната биология ще бъдат „господари на света“: Клаус Шваб

Клаус Шваб, председател на Световния икономически форум (WEF), по време на събитие в Дубай, призова световните правителства да работят заедно и да контролират новите технологии като изкуствения интелект (AI), за да решават съдбата на човечеството, в противоречие с неотдавнашното предупреждение на Мъск на същото това събитие.

През 2015 г. Шваб написа книга, наречена „Четвъртата индустриална революция“, в която спомена повече от 20 технологии, които ще променят света.

Всички тези технологии станаха реалност“, каза той на Световната правителствена среща на върха в Дубай тази седмица, като добави, че човечеството преминава в „експоненциалната фаза“ на технологичната трансформация.

Шваб цитира технологии като AI, метавселена, криптовалути, космически технологии и синтетична биология, които ще променят света.

Нашият живот след 10 години ще бъде напълно различен, много повлиян. И който владее тези технологии по някакъв начин, ще бъде господарят на света“, каза Шваб.


Подозрителни наблюдатели

Слънчево изригване от клас X – CME идва към Земята – Сценарий за множество въздействия

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/alt-news-17-02-2023-30547-2/

Предишна статия

Новините от 18 февруари 2023 година

Следваща статия

OVERNIGHT VACCINES, SOUNDS SAFE AND EFFECTIVE….

Други интересни