Новините на 14 февруари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Неваксинираните не са заплаха за обществото. Те са заплаха за властите.


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Поглед

Глен Бек

Андрей Фурсов | dzen

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян) | Телеграм

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Топ доктор: „Графенът се предава от ваксинирани към неваксинирани, причинявайки странни кръвни съсиреци“

Graphene-like substance being shed from vaccinated to unvaccinated, doctor warns

Части от графен се предават от ваксинирани хора на неваксинирани хора, унищожавайки техните червени кръвни клетки и причинявайки кръвни съсиреци при неваксинираните, според ново изследване, проведено от д-р Филип ван Велберген.


Сорос и Обама финансираха биолаборатория в Украйна, която представлява риск за биовойна

Obama and Soros funded Ukraine biolab

Биологична лаборатория в Украйна разкри, че е получила голяма част от финансирането си директно от Джордж Сорос и Барак Обама, според наскоро изтекли документи.


Лула да Силва налага мандат за ваксина срещу COVID за ВСИЧКИ деца

Lula da Silva imposes vaccine mandate for all children in Brazil

Новоиздигналият се авторитарен президент на Бразилия Лула да Силва обяви миналата седмица, че опасната ваксина срещу COVID-19 ще бъде задължителна за всички деца в Бразилия, ако родителите желаят да продължат да получават държавна помощ.


Разказът за „птичия грип“ бива създаван от управляващата класа

Bird flu

Управляващата класа, с помощта на основните медии, вече започна да създава официален разказ за „птичия грип“.


Румънска сенаторка твърди, че земетресението в Турция е било произведена от човека атака

HAARP

По време на речта си пред румънския парламент миналата седмица сенатор Диана Ловановичи обвини Запада, че използва „геоложки оръжия“, за да предизвика опустошителното земетресение в Турция.


Бил Гейтс казва, че AI (ИИ) има силата да „превърне всички в либерали“ и „да сложи край на конспиративните теории“

AI има потенциала да изкорени „дигиталната дезинформация“ от интернета, според глобалиста Бил Гейтс, който също се похвали, че изкуственият интелект ще се бори с „политическата поляризация“ и ще превърне всички в либерали в рамките на едно поколение.


Рон ДеСантис ЗАБРАНЯВА на банките във Флорида да използват социалната кредитна система (СКС – Social Credit System, SCS)

DeSantis bans banks from using social credit system in Florida

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис забрани на банките да използват социални кредитни рейтинги за околната среда, социалните отношения и управлението (ESG) при отпускането на заеми.

В понеделник ДеСантис предупреди, че ESG се е превърнал в „механизъм за инжектиране на политическа идеология в инвестиционни решения, корпоративно управление и всъщност дори в ежедневната икономика“.

„Това в крайна сметка не е нещо, което ще работи добре за нас тук във Флорида“, каза ДеСантис.


Бил Гейтс: „ИИ ще ми помогне да изкореня алтернативните възгледи“

Bill Gates boasts that AI will help him eradicate conspiracy theorists online

Милиардерът, основател на Microsoft, Бил Гейтс се похвали, че изкуственият интелект (AI) ще бъде използван, за да помогне на глобалистите да изкоренят неосновните възгледи от интернета.

В интервю, публикувано в четвъртък с германското издание Handelsblatt, Гейтс каза на главния редактор Себастиан Матес, че вярва, че изкуственият интелект ще помогне на елитите да разгърнат своята глобалистка програма.


САЩ започват да тестват първата ваксина срещу птичи грип върху домашни птици

AVIAN FLU VACCINE

Здравните служители в САЩ се готвят да тестват ваксина за домашни птици, за да се борят с това, което според тях е най-тежката криза с птичи грип в историята.


Бил Гейтс казва, че AI трябва да се използва за борба с „цифровата дезинформация“

Bill Gates

Милиардерът Бил Гейтс каза, че изкуственият интелект трябва да се използва като инструмент за решаване на проблема с „цифровата дезинформация“.


Бунтовнически новини

Експлозията в Охайо: Ние сме в Източна Палестина и се опитваме да разкрием истината

Авто-превод

Отделно


ВИДЕО: Дерайлиралият влак в Охайо гореше поне 40 минути ПРЕДИ дерайлирането

Вижда се, че влак на Норфолк-Южна железопътна линия, който дерайлира и изгоря в Източна Палестина, Охайо, има един вагон с запалени оси най-малко 40 минути ПРЕДИ влакът да дерайлира.

Видеозаписът, получен от вестник Pittsburgh Post Gazette, показан по-долу, показва ярко горящите оси на един вагон. Според вестника местоположението на този влак спрямо дерайлирането доказва, че вагонът е горял цели 40 минути преди влакът да дерайлира и да изгори.

Според вестника релсите имат устройства, наречени „горещи кутии“, които следят температурата на колелата и/или осите на вагоните и предупреждават железопътната линия, ако вагонът прегрява… за да се избегне точно този тип по-късно дерайлиране. Ако такъв сигнал беше генериран, екипажът на влака трябваше незабавно да спре влака.


Професор по комуникации реагира на интервюто на Бил Гейтс в PBS

Авто-превод

Отделно


Обединеното кралство става първата страна, която използва иРНК-ваксина срещу рак за лечение на внезапно нарастване на раковите заболявания

UK becomes first country to use mRNA vaccines to treat sudden surge in cancers among population

Обединеното кралство стана първата нация в света, която използва иРНК-ваксината срещу рак на BioNTech за лечение на внезапното нарастване на „турбо-раковите заболявания“ в цялата страна.

През януари правителството на Обединеното кралство обяви ново партньорство за насърчаване на изследванията на иРНК-инжекции за рак. Още от септември пациентите от Обединеното кралство ще бъдат сред първите в света, които ще участват в изпитанията на новите иРНК-ваксини срещу рак.


Професор от Йейл: Време е да поговорим за „принуждаването“ на възрастните хора да извършат „масово самоубийство“

Японският колега на Ювал Харари

В света има твърде много безполезни хора според Юсуке Нарита, 37-годишен професор по икономика в Йейл, чието решение на така наречения проблем е принудителното „масово самоубийство“ на възрастните хора.


Йейл е от Бръшляновата лига, дето произвеждат тезисите на БКП за американците.


Клаус Шваб казва на срещата на върха на световното правителство да „овладее“ ИИ или човечеството ще „избяга от нашата власт“

Известният глобалист Клаус Шваб призова елитите, събрани на Световната среща на върха на правителствата, да се съберат в световен мащаб, за да „овладеят“ напредналите AI-технологии, предупреждавайки ги, че ако не действат бързо, човечеството ще „избяга от нашата власт“.

Основателят на Световния икономически форум говори на срещата на върха на Световното правителство през 2023 г. в Дубай, която тази година е на тема „Оформяне на бъдещи правителства“.

Запомнете „Дубай“!

https://bgprevedi.com/alt-news-14-02-2023-30463-2/

Предишна статия

Новините от 15 февруари 2023 година

Следваща статия

Я РУССКИЙ!!!

Други интересни