Краят на играта наближава, докато хазарската мафия изтегля картата за фалшивото нашествие!

Автор: Няма коментари Сподели:

Изглежда, че хазарската мафия най-накрая стартира техния проект „синият лъч“ за фалшива инвазия на извънземни с всички тези публични „сваляния на НЛО“. Това е само част от продължаващата космическа опера в медиите, контролирани от ХМ. Можете да видите 10 видеоклипа, които са част от това шоу на линка по-долу.

[themostimportantnews] (10 видеоклипа, които доказват, че нещата просто станаха доста по-странни)

Би било смешно, освен освен ако изпълнението на ХМ не означава, че те вероятно планират да обвинят „извънземните“ за масовите убийства на цивилните.

Единствените извънземни, с които трябва да се борим, са обладаните от демони „лидери“ като фалшивият Джо Байдън (дори внучката му Ашли Байдън сега казва, че е мъртъв), Джъстин Кастрюдо, Бенямин Нетаняху и Еманюел Макрон. Ето защо арестуването на тези престъпници е необходимо, за да се предотвратят нови масови убийства.

[V1] (Ашли Байдън пее песен: Дядо ми има близнак и този близнак сега претендира че е Джо Байдън в Белия дом. За нещастие моя дядо почина преди около 4 години. Той изгради политическа кариера и нашето семейство искаше да има власт в правителството на САЩ. Така че ние просто сменихме Джо с неговия близнак, Бо.)

Да напомня на читателите, че първо започнах да се боря с хазарската мафия, защото те убиха много мои колеги и се опитаха да убият мен, за да ни попречат да кажем истината. Сега те се опитват да убият вас и вашите семейства с ваксините и т.н. Разбирате ли сега? Или ние тях, или те нас. Напълно законно е да арестувате на място някой като Джъстин Кастрюдо, защото той е доказан масов убиец, който активно се опитва да убие вас и семейството ви. Неутрализирането на тези хора е оправдана самоотбрана.

Ако все още не сте убедени, вижте всички тези патенти за болести, с които те се опитват да ни убият.

Патенти за вируси. Естествени или направени от човека

Тези престъпници са особено опасни сега, защото са изправени пред фалита на техния основен инструмент за правоприлагане, Корпорацията Съединени американски щати.

Това вече излиза публично. Брайън Мойнихан, председател на Bank of America, каза пред CNN: „Трябва да сме подготвени за [неизпълнението на дълга на САЩ]“

[cnn] (Главният изпълнителен директор на втората по големина банка в Америка се готви за възможен фалит на дълга на САЩ)

BOA е един от най-големите акционери на борда на Федералния резерв и дъщерното му дружество на Корпорацията САЩ, така че той има вътрешни познания.

Друга група от вътрешни хора, семейството Ротшилд, също направи ход, като извади Rothschild & Co. (от стоковата борса).

„Това беше компромис, за да запазим това, което се случва в семейството, като частен въпрос. Извършва се сериозна реконструкция и тя се наблюдава от алианса на белите шапки. Изглежда, че е постигнато взаимно споразумение“, казва източник от Мосад. Той отбелязва, че „Ротшилдови казаха в прессъобщението си, че Макрон е ‘тяхното момче’.“

[nypost] (Семейство Ротшилд ще стане частна инвестиционна банка, регистрирана в Париж)

Един обективен поглед върху фактите обаче показва, че това, което наистина се случва е, че Ротшилд са фалирали и са изправени пред тълпи от линчуващи. Цялата нация на Франция е в открит бунт с демонстрации на над 300 места, след като тяхната марионетка Макрон обяви, че той краде пенсиите на хората.

Огромна демонстрация на французите

Само в Париж 500 хиляди демонстранти излязоха на шествие срещу Макрон.

[V2] (Протестиращи в Париж днес)

Ротшилдови също са изправени пред ежедневни демонстрации на стотици хиляди хора в тяхната колония Израел, докато евреите се бунтуват срещу сатанинските си ХМ-господари.

[V3] (Демонстрация в Израел – 200 хиляди души)

Те също така биват систематично изгонвани от Африка, което означава, че вече не могат да плячкосват този континент. Министърът на външните работи на Мали Абдулайе Диоп, говорейки от името на много африкански страни, каза, че страната му е заменила френските войски с руска частна охрана, защото: „Що се отнася до Франция, ние стигнахме до всички заключения“, каза той. „Това сътрудничество не успя да отговори на стремежите на малийския народ“, добави той.

[tass] (Сътрудничеството на Мали с Франция никога не отговари на стремежите на нейния народ, каза висш дипломат)

Ротшилд и техните партньори в престъпността Рокфелер също биват изгонвани от Близкия изток и другаде.

В Близкия изток руският външен министър Сергей Лавров създава огромен съюз срещу ХМ, който сега включва Турция, Иран, Ирак, Сирия, Египет и Саудитска Арабия.

Миналата неделя, 12 февруари, руският посланик в Саудитска Арабия Сергей Козлов обяви, че „Русия и Саудитска Арабия засилиха усилията си за разширяване на военно-техническото сътрудничество“.

[theinteldrop] (Русия и Саудитска Арабия ще подпишат Пакт за отбрана)

Бившият съперник на Саудитска Арабия Иран, чиято страна току-що беше едновременно нападната от Азербайджан, Израел и Украйна, сега е част от планетарния освободителен съюз. Техният президент току-що отиде в Китай. „Генералният управител на Централната банка ще го придружава с цел засилване на сътрудничеството между двете страни в банковата сфера и преговорите в съответствие с отварянето на офис за чуждестранна валута“, казва ирански източник.

Робският шофьор на ХМ Нетаняху „всъщност сравни темата за руско-украинския конфликт и настоящото влошаване на израелско-иранските отношения“, казват руски правителствени източници.

Можете да сте сигурни, че той знае за атаката на ХМ срещу Турция със скаларни земетръсни оръжия, която уби над 50 хиляди невинни цивилни. Това беше част от неуспешния опит Турция да бъде върната в подчинение на ХМ.

[V4] (Странни светлини в небето над Турция)

[V5] (Странен феномен преди земетресението в Турция)

Русия също има такива оръжия, но за разлика от контролираните от ХМ държави, те не извършват масови убийства на цивилни. Въпреки това, всякакви следващи подобни атаки вероятно ще ги принудят да отмъстят, като едновременно с това унищожат Тел Авив и Женева, предупреждават източници от ФСБ.

Целият този смут се случва, защото американската корпорация пропусна крайния срок за плащане от 31 януари и получи срок до тази седмица да осигури средствата или ще бъде прекратена. Какво означава това за финансовите пазари е

че е вероятно да има някакво мега-събитие с черен лебед. Това може да включва пълно спиране на пазарите на акции и облигации, както и на правителството на САЩ. Това ще бъде последвано от фалитна реорганизация на Съединените щати съгласно глава 11 (от закона за фалитите). Фалитът обикновено води до смяна на ръководството. Освен това САЩ може да се слеят с Канада и Латинска Америка в резултат на тази реорганизация.

Различните източници обаче имаха различни виждания за това какво ще се случи. Източник от Тайната космическа програма казва: „Ще разберете по мартенските иди“. Азиатското кралско семейство и източници от полското разузнаване също очакват някакво важно съобщение през март. Източник от канадската тайна разузнавателна служба очаква нещо радикално да се случи на 17 февруари. Междувременно шефът на MI6 пази радиомълчание.

Въпреки това можем да сме сигурни, че Китай определено не планира повече да финансира САЩ. Тяхното правителство току-що публикува списък от 20 държави, в които САЩ нахлуха след края на Втората световна война. Китай призовава всички страни „никога да не забравят кой е истинската заплаха за света. Имаше ли възмущение в западната общност от Съединените щати? Имаше ли силни викове на обвинения? Налагали ли са поне веднъж санкции на САЩ?“

Китайците отказаха посещенията за просия на пари от министъра на финансите на САЩ Джанет Йелън и държавния секретар Антъни Блинкен. Те също така не приемат телефонни обаждания от министъра на отбраната Лойд Остин.

Въпреки това, дори и без китайските пари, трябва да имаме предвид, че ХМ също бяха много добри в постоянното отлагане на важни неща в миналото. Може би са успели да получат достъп до някои средства от Червения кръст за „помощ при бедствие за земетресението в Турция“. Помните ли Хаити? Семейство Клинтън събра 500 милиона и построи само 6 къщи.

[propublica] (Как Червеният кръст събра половин милиард долара за Хаити и построи шест къщи)

Освен това тези клоуни отдавна фалшифицират нещата. Разгледайте 2-те приложени снимки на Камала Харис, нейната маска и фалшивия CGI-Байдън от речта на Състоянието на Съюза миналата седмица. Чудя се къде тя наистина се проведе? Сградата на Капитолия е изцяло оградена с 3-метрова ограда.

Камала Харис с гумена маска
Добра маска, Камала

Предполагам във всеки случай ние просто ще трябва да изчакаме и да видим как и кога финансовата система на САЩ ще се разпадне. Все пак ще имплодира; това е математическа сигурност.

Въпреки това, ние не трябва да чакаме продължаващото и много видимо сваляне на силовите структури на ХМ по целия свят.

Тук например можете да гледате как конгресменът от Републиканската партия Клей Хигинс предупреждава ръководителите на Twitter, че могат да бъдат арестувани за намеса в изборите през 2020.

[V6] (Конгресменът Хигинс говори истината)

В Дания над 50 хиляди души излязоха да протестират срещу увеличаването на бюджета за отбрана на правителството, за да могат да помпат повече оръжия в Украйна.

В Холандия офисът на националната телевизия NOS беше облепен със стикери с имената на починалите от ваксините срещу коронавируса.

В Швейцария активисти принудиха правителството да проведе национален референдум, за да защити използването на пари в брой. „Отърваването от пари в брой… също носи огромна опасност от тоталитарно наблюдение“, каза президентът на FBS (Движение за свободна Швейцария) Ричард Колер.

[lbcgroup] (Швейцарците ще гласуват за предотвратяване на обществото без пари в брой)

Подобни масови демонстрации се провеждат в Испания, Перу, Англия и т.н. Това е напълно оформен бунт на робите.

… пауза, елате после …

Разбира се, ХМ няма да си отиде тихо през нощта. Те все още се опитват да започнат Трета световна война. Те използваха носителя на наградата „Пулицър“ журналиста Сеймур Хърш, за да предоставят подробно доказателство, че водолази от ВМС на САЩ са поставили бомби, които унищожиха газопровода „Северен поток 2“ под Балтийско море миналия септември.

Тръбопроводите Нордстрийм

[nypost] (Носителят на Пулицър Сеймур Херш обвини американския флот зад експлозията на газопровода „Северен поток 2“)

Това беше очевиден опит да се даде повод на Русия да започне Трета световна война. Той обаче ще се провали, защото руските, американските и китайските военни се съгласиха да не започват тотална термоядрена война, каквито и провокации да измисли ХМ.

По-ограничената война обаче е сигурна. На този фронт полският премиер Моравецки казва, че „Полша е готова да поеме съвместна отговорност за формирането на Нов световен ред. Полша е готова да се превърне в една от ключовите връзки на пост-имперска Европа.”

[V7] (Полският премиер Моравецки – новият световен ред)

Източници от полското разузнаване твърдят, че страната е затворила границата си с Беларус и че полските войски се бият с украинските войски в Украйна. Това означава, че разделянето на Украйна е започнало сериозно.

В Австралия също назрява война. Източник там съобщава:

„Сега ситуацията в Австралия е много лоша. Цените на храните, бензина и битовите консумативи се покачват всяка седмица. Гражданите губят ума си. Всички ваксани хора са загубили контрола си. Те предизвикват сбивания в супермаркетите без видима причина. Полицията стои и гледа. Всеки ден в Мелбърн има автомобилни катастрофи.“ Той нарича тези инциденти „ваксиденти“.

Той вярва, че скоро ще има революция, тъй като гражданите не могат да търпят много повече от „завъртането на винтовете срещу хората“.

Той добавя: „Австралия може да е катализаторът, който започва световната революция. Жилищата са в застой, тъй като лихвените проценти скочиха от 3% на 6% и хората вече не могат да свързват двата края. Така че банките не отпускат жилищни заеми.

За да разберете с какъв вид правителство си имат работа австралийците, вижте това видео от контролираното от ХМ австралийско правителство, както обикновено. Това истински човек ли е? Изглежда и звучи като демонично обладан човешки робот.

[V8] (Австралийската посланичка за полово единство (Много дълго не мига))

Обладаните от демони хора са и в други западни правителства. Мария Лептин, президент на Европейския съвет за научни изследвания, каза пред WEF, че усилията за ваксиниране на цялото население не трябва да се разглеждат като научно усилие, а като война. Следователно робът на WEF Кастрюдо все още се опитва да наложи ваксините на канадците.

Кастрюдо има специалне план. Гражданите не могат да бъдат въоръжени за това което сме планирали.

Техният сатанински слуга Лула от своя страна казва, че бразилските граждани могат да получат финансова помощ от правителството само ако са ваксинирани.

Това се случва дори когато доказателствата, че ваксините са вредни, станаха неоспорими. Ето защо трябва да свалим тези хора.

Ако сте религиозно настроени, изглежда, че ХМ в Бразилия провокира божествена намеса, тъй като статуята на Христос Спасителя в Рио де Жанейро е била ударена от мълния няколко пъти, след обявяването на ваксината на Лула.

Светкавица удря Христос в Рио
Светкавица удря в Рио

Добре, с това споменаване на неземните неща, нека завършим с още един поглед към проекта Синият лъч. Отбелязваме тази стара статия за мисията на Gemini IV от 1965 г., която заснема мистериозен бял обект с цилиндрична форма. Точно навреме за всички доклади за свалени НЛО с цилиндрична форма.

[knowledge-time] (Това е известният запис на Gemini IV: Това е най-ясният запис на извънземно НЛО в историята)

Сега Китай участва в пропагандата на Синия лъч. Според китайския държавен рупор The Global Times, тяхното правителство бе на път да свали НЛО в източната провинция Шандонг в неделя.

… пауза 2, елате после …

 


 


‘Bank of America’ беше ‘Банка на Италия’ преди да стане такава.

„унищожат Тел Авив и Женева“ – ФСБ бълнува.

Критични английски коментари

Внучката на президента Джо Байдън никога не е казвала, че той е мъртъв и е заменен от близнак. Видеото всъщност показва Kass Theaz, TikToker, известна със създаването на сатирични видеоклипове. Проверих сайта лично и във видеото е същата жена.

https://www.tiktok.com/@isatandstared

Бо е негов син, а не близнак. Ашли е негова дъщеря, а не внучка.

Видях какво е публикувал Бенджамин, но знам по-добре. Трима актьори играят ролята на Байдън, без участие на близнаци. Това е дезинформация и осъзнавам, че Бенджамин прави всичко възможно, за да ни даде точна информация. Отсега нататък ще го хваля за неговата смелост и упоритост за неумолимите му доклади, които продължават да идват. Благодаря Ви, господине!

Всички вие трябва да отидете да разгледате тези патенти в Патентите на САЩ, след което да потърсите търсенето за „Основно публично търсене на патенти“. След като сте на тази страница, можете да въведете номера на патента, който Бен изброява. Погледнах една двойка. Например резюмето за Ебола, дешифрирам, че издателите са работили върху търсенето на методи и лечения за „Ебола“ в патента №, даден в тази статия. Моля, споделете какво мислите. (Т.е., тези патенти са за лекарствени средства)

Има нещо странно в клипа на Бен за земетресението в Турция, той е исторически, но все пак е интересно да се види, че има замесен HAARP. На видеозаписа ясно се казва 23 ноември 2022 г. Ето препратка на Ройтерс към „естественото“ земетресение на този ден.

[reuters] (Земетресение разтърси северозападна Турция, 50 души са ранени)

Списък на страните които изтеглиха посланиците си от Турция 24 часа преди земетресението. Нищо подозрително тук.

Предишна статия

DR. VERNON COLEMAN – URGENT WARNING TO EVERYONE

Следваща статия

Делото на Васил Левски: нови потресаващи сведения от Османските архиви

Други интересни