Новините от 11 февруари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Банкнотата е обезпечена със злато и всички активи на банката
Един отруден лев против корумпираното евро!


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Глен Бек

Андрей Фурсов

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян)

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Д-р Стийв Търли

Италианският популистки лидер СМАЯ европейския елит!!!

Авто-превод

Отделно


Целият свят се смее на Байдън. Как американците свалиха китайския балон? Подробности за инцидента

Авто-превод

Отделно


Кризата принуждава европейците да ядат хлебарки, личинки, щурци и да се откажат от месото

Авто-превод

Отделно


Отвратителен“ отчет за осакатяванията и стерилизациите кара сенаторът Джош Хоули да разследва транссексуална клиника

След като прочете „отвратителните“ разкрития на подател на сигнал за педиатрична клиника за смяна на пола, сенатор Джош Хоули (R-Mo.) каза, че службата му започва незабавно разследване на нейните практики.

„Това е отвратителен разказ за принудителна стерилизация и малтретиране на деца“, каза Хоули в туит на 9 февруари, като прикачи дългия разказ на бивш служител на Центъра за трансджендър във Вашингтонския университет в Детската болница в Сейнт Луис.


Таен руски сателит се разпадна в орбита, създавайки облак от отломки

teaser image

Таен руски сателит, изстрелян преди близо десетилетие, е претърпял „разпадane“ в открития космос, според туит, публикуван от 18-та ескадрила за космическа отбрана на космическите сили на САЩ.

Космическите сили съобщиха, че космическият кораб Космос 2499 се е разпаднал на 4 януари и е създал опасен облак от отломки в орбита около планетата.


Много обезпокоителна възможност“: Американско производство помогна за изграждането на китайски шпионски балон, казва сенаторът Хоули

Републиканските сенатори изразиха опасения, че американското производство може да е помогнало за изграждането на китайския шпионски балон, който прелетя над континенталните Съединени щати дни наред, преди да бъде свален.


Това беше още една голяма седмица за цифровите валути на централната банка (CBDC)

Друга икономика от Г-7 направи голяма крачка към приемането на цифровата валута на централната банка (CBDC). В същото време първата голяма икономика, която стартира CBDC, Нигерия, потъва още повече във финансов хаос.

Тази седмица две големи неща се случиха на арената на CBDC. Една от най-старите централни банки в света, Bank of England, и британското правителство съвместно потвърдиха, че дигитален паунд вероятно ще бъде необходим в някакъв момент в недалечното бъдеще. Докато те казваха това, дълги опашки се образуваха пред банкоматите в Нигерия, първата голяма икономика, която пусна цифрова валута на централната банка (CBDC), тъй като повечето нигерийци се борят за достъп до физически пари след катастрофалната кампания на правителството за демонетизация.


Какво се знае досега за „цилиндричния и сребристосив“ обект, свален над Аляска

Усилията за възстановяване с използване на военни самолети и хеликоптери в далечния североизточен арктически регион на Аляска продължават, където в петък неидентифициран обект беше свален от изтребители F-22.

Все пак се знае малко окончателно, включително кой притежава обекта или откъде идва; обаче в медиите и в официалните доклади на САЩ обектът на „голяма надморска височина“ все повече се споменава като друг балон.


Въпреки известните вреди, CDC добавя ковидния иРНК-удар към графика за детството

childhood vaccine shcedule

Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) вече добавиха иРНК-Covid ваксинации към своя рутинен имунизационен график за деца и възрастни.


Пентагонът свали НЛО над Аляска

Pentagon F 22

Пентагонът съобщи, че американски изтребител F-22 е свалил неидентифициран обект, летящ над Аляска в петък.

Обектът беше открит и проследен за първи път от Северноамериканското командване за аерокосмическа отбрана (NORAD) на 9 февруари.


Джо Байдън пита околните „Къде, по дяволите, е президентът?“

Biden asks where the hell the president is

В друга проява на намаляващите си когнитивни способности, Джо Байдън призна в петък, че често се чуди къде е президентът на Съединените щати.

Байдън говореше в Белия дом по време на зимната среща на Националната асоциация на управителите, когато внезапно заяви: „Всеки път, когато чуя „президентът на Съединените щати“, се оглеждам и казвам „Къде, по дяволите, е той?“

Изглежда неуместна шега


Розан Бар: „Моите местоимения са целуни задника ми“

Roseanne Barr declares that her pronounce are 'kiss my ass'

Розан Бар стартира завръщане с нов телевизионен специален стендъп (шоу), озаглавен „Розан Бар: Отмени това!“

В шоуто Бар се прицелва в дневния ред на събуждането (уокването) и отменянето на културата, увековечана от крайната левица.


Официално проучване заключава, че „ваксините причиняват синдром на внезапна детска смърт“

Study concludes vaccines cause Sudden Infant Death Syndrome

Ново официално проучване, публикувано в рецензираното списание Cureus, заключава, че ваксините значително увеличават риска от „Синдром на внезапна детска смърт“ (SIDS).

Авторите Гари С. Голдман, д-р, независим компютърен учен, и Нийл З. Милър, медицински изследовател, потвърдиха, че има положителна статистическа корелация между нивата на детска смъртност (IMR) и броя на дозите ваксини, които се дават на бебето.


Бомбастично от правителството на Обединеното кралство: „Стотици хиляди смъртни случаи са свързани с ковидните удари“

UK government admits hundreds of thousands dead due to COVID jabs

Правителството на Обединеното кралство обяви, че ваксините срещу Covid са пряко свързани с приливната вълна от свръхсмъртни случаи, настъпили от средата на 2021 г.


На 13-годишно момиче й е казано да не казва на родителите, че училищният съветник тайно й е дал „платно за гърди“

chest binder

Училищен съветник тайно предостави „платно за гърди“ на 13-годишно момиче и я насърчи да скрие факта че носи устройството от родителите си.

Яростната майка на момичето, Амбър Лавин от Мейн, каза на National Review, че е намерила изравняващата гърдите дреха на дъщеря си през декември, и е конфронтирала тийнейджърката, която първоначално е излъгала, че приятелката й я е дала.


Всичко върви

Най-голямата история на годината

Авто-превод

Отделно


Сенатът на Южна Дакота приема забрана за блокери на пубертета, трансхирургия

Сенатът на Южна Дакота одобри в четвъртък законопроект, който ще забрани предоставянето на хормонално лечение, блокери на пубертета и генитална хирургия за транс-младежи.

Законопроектът, който беше гласуван с 30 срещу 4, също така ще принуди здравните специалисти, които го нарушават, да загубят лицензите си и да бъдат съдени. Сега мярката ще отиде на бюрото на губернатора Кристи Ноем, републиканка, която посочи, че ще подпише законопроекта.

Проектозаконът №1080 има за цел да ограничи медицинските специалисти да предоставят определени медицински интервенции на непълнолетни, ако целта е да се промени външният вид или да се потвърди възприятието за полова идентичност на непълнолетните, когато тя е в противоречие с техния биологичен пол.

Законопроектът определя „пола“ като биологичните показатели на мъжа и жената, определени от хромозоми, хормони, гонади и гениталии, присъстващи при раждането.

Законопроектът забранява на медицинските специалисти да предписват или прилагат лекарства за забавяне на нормалния пубертет, да предписват хормони (тестостерон, естроген или прогестерон) в количества, по-големи от нормално произвежданите, да извършват операции за промяна на външния вид на гениталиите или да премахват здрави части или тъкани от тялото.

…    https://bgprevedi.com/alt-news-11-02-2023-30377-2/

Предишна статия

„Този, който не знае истината е глупав, но този, който я нарича лъжа, е престъпник.“

Следваща статия

Новините от 10 февруари 2023 година

Други интересни