Новините от 10 февруари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

 


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Глен Бек

Андрей Фурсов

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян)

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


ДОКЛАД: Зеленски ЧЕТИРИ ПЪТИ избягна набора през 2014 / 2015

Доклади, идващи от вътрешното министерство на отбраната на Украйна, твърдят, че президентът Володимир Зеленски е бил призован да служи в украинската армия четири пъти през 2014 г. и 2015 г., но никога не се е явявал, както му е било наредено.

Днес той е президент на Украйна, изпращайки десетки хиляди войници на смърт срещу Русия.

От източници в Министерството на отбраната на Украйна (дословно):

„Информираме, че гражданинът Зеленски В.А. е регистриран във военния регистър на наборниците в Териториалния център за набиране и социална подкрепа на Обединения металургично-Долгинцевски район на Криви Рог от 22.12.2008 г. и до днес, военно звание – войник, военнорегистрационна специалност – деловодител“, – отбелязват в МнО.

„За свикването по време на мобилизацията са изпратени призовки на гражданина Зеленски В.А.: 15.04.2014 г., 23.06.2014 г., 15.08.2014 г., 10.05.2015 г. на адреса, посочен в документите му за регистрация. Гражданинът Зеленски В.А. не се е явил в службата, когато е бил призован.“


Доц. Валентин Вацев: Свръхамбицията на Лавров е да изгради блок от страни, условно наречен „Незапад“

Отделно


Доц. Валентин Вацев: Във 2023 г. трябва да приключи СВО, защото през 2024 г. ще се строи нова съюзна държава

Отделно


Без насекоми в храната! | с адв. Нина Ламбова и Киро Скалата

Отделно

Киро се държи като простак, без като!


Холандски граждани покриват прозорците на водещите новинарски агенции със стикери, представящи смъртни случаи, причинени от ковидните удари

stickers at Dutch news agency

Централата на най-голямата новинарска агенция в Холандия е покрита с хиляди самозалепящи се бележки, всяка от които представлява прекомерна смърт, свързана с ваксината за Covid.


Нечестиво“ изпълнение в Грами, спонсорирано от големия фармацевтичен гигант Pfizer

Satanic Grammy awards

Тази година годишните награди Грами се проведоха в Лос Анджелис в неделя вечерта.

Спектакълът беше излъчен по CBS и включваше обичайния сатанински трибют на Грами, който този път очевидно беше спонсориран не от някой друг, а от Pfizer.


Регулатор от Обединеното кралство казва, че главният изпълнителен директор на Pfizer е направил „подвеждащи и неквалифицирани“ коментари относно ковидните удари за деца

Pfizer CEO

Регулаторна агенция на Обединеното кралство призна Pfizer за виновен в нарушаване на три раздела от Кодекса на британските фармацевтични продукти.


НАСА: „Глобално затопляне не съществува“

NASA declares global warming no longer exists

От 8 години и 5 месеца не е имало глобално затопляне, според официални данни, публикувани от НАСА тази седмица.


Масов педофилски кръг е разбит в Калифорния, 131 жертви са спасени

Massive pedophile ring busted in California

Полицията разби огромен педофилски кръг в Калифорния, като арестува 368 души и спаси 131 жертви.

Шефът на полицията в Лос Анджелис Мишел Моор каза пред репортери: „Ние знаем, че секс-търговията е плодотворна, която съществува в целия щат и в цялата ни нация.“


WEF обещава да ЗАБРАНИ „опасните“ яйца, след като проучване установи, че те лекуват COVID по естествен път

Eggs are suddenly more dangerous than crack or heroin, according to the global elite who say they want to ban people from consuming them for their own good.

Яйцата изведнъж стават по-опасни от крек (дрога) или хероин, според глобалния елит, който казва, че иска да забрани на хората да ги консумират за тяхно добро.

Може да се надрусате с уличен хероин и да прекарате деня си без проблем в повечето случаи, но ако консумирате яйце, може да откриете, че мозъкът ви образува кръвоизливи, сърцето ви внезапно спира да бие или лицето ви се парализира, според издадено зашеметяващо предупреждение от учени, работещи от името на световния елит.


Калифорния се отказва от плана за мандата за ковидните удари за децата

California gov. vaccine mandate

Лидерите на щата Калифорния тихо се отказаха от плановете си да наложат мандати за ваксина срещу Covid на учениците.

Решението отменя държавна политика, обявена за първи път от губернатора Гавин Нюсъм през 2021 г. Политиката беше отменена сега, след като Нюсъм реши да позволи на тригодишното „извънредно положение“ да изтече в края на февруари.


Скрито на видно място: Значението на Pfizer на иврит става вирусно след спонсорството на Грами

Pfizer meaning in Hebrew goes viral following satanic Grammys sponsorship

Тъй като тазгодишното спонсорирано от Pfizer представяне на Грами продължава да доминира в онлайн-разговорите, интернет-детективите откриха, че името „Pfizer“ изглежда означава нещо сатанинско на иврит.

„Знаете ли, че Pfizer, изписан наобратно, е Rezifp, и е от еврейски произход означава Resheph или изгарящ, Бог на чумата и на подземния свят. Не всичко е случайно“, посочи един потребител на Twitter.


CBS изтрива туит за Грами, обявявайки, че са „готови да се покланят“ на Сатаната

CBS изтри туита си за наградите Грами, който обявяваше, че „ние сме готови да се поклоним“ на Сатана, след като публикацията провокира широки подигравки и обвинения, че лявата мрежа върши дяволска работа.


Индустрията за фалшиво месо на Бил Гейтс е на ръба на финансов колапс, тъй като потребителите отхвърлят неговото виждане

Bill Gates left reeling after McDonald's ditches fake meat

Индустрията за синтетично месо на Бил Гейтс се люлее на ръба на финансовия колапс, тъй като потребителите продължават да отхвърлят фалшивото месо, като големите компании обявяват масови съкращения след рязък спад на продажбите. Хората се изказаха и искат истинско месо.


WEF обявява, че човешките същества вече не са суверенни

The World Economic Forum has recently launched a controversial new initiative that should have the entire human race up in arms.

Световният икономически форум наскоро стартира противоречива нова инициатива, която трябва да въоръжи цялата човешка раса.

Сега Световният икономически форум настоява хората да предадат суверенитета на собствените си мозъци на глобалния елит. Според WEF мозъчните вълни не са нищо повече от данни и трябва да сме щастливи да позволим на AI (ИИ) да се намеси в мозъците ни „за наше добро“.


Бил Гейтс признава, че ваксините са били закупени на пазара толкова бързо, че безопасността е била компрометирана

Бил Гейтс призна по телевизията на живо, че ваксините срещу Covid-19 са били закупени на пазара толкова бързо, че нормалните мерки за безопасност и разпоредби са били компрометирани.

„Е, разбира се“, съгласи се Гейтс, преди да се усмихне и да каже: „Ако искате да изчакате две години, за да видите дали страничните ефекти ще се появят, това отнема две години.“


Бил Гейтс заявява, че е добре за него да използва частни самолети, защото „спасява планетата“

Bill Gates says its ok for him to fly private jets because he is busy saving the planet

Бил Гейтс заяви, че е напълно добре за него да използва частни самолети, защото е зает да „спасява планетата“ в името на човечеството.


Проучване: Ваксините срещу COVID причиняват „хипер-ускорено стареене“ при хората

COVID jabs are causing humans to age quickly, new study finds

Ваксините срещу COVID карат реципиентите да остаряват бързо, което води до сериозни здравословни проблеми и смърт, според ново бомбастично проучване.

Според изследователите шиповите протеини от ваксините срещу COVID се настаняват във всеки орган на тялото и веднъж там трансформират човек от млад в стар или от стар в много стар.


Бил Гейтс казва, че е добре за него да използва частни самолети, защото той самият е „решението“ за изменението на климата

Bill Gates

Бил Гейтс вярва, че за него е напълно нормално да лети по света с частни самолети, защото той прави много повече от всеки друг за справяне с изменението на климата.

Милиардерът-филантроп твърди, че е „част от решението“ по време на интервю за BBC в Кения, където беше словесно конфронтиран от онези, които се съмняваха в неговия въглероден отпечатък.

..


Доклад на Сеймур Хърш: „САЩ бомбардира газопровода „Северен поток“

Nord stream pipeline

„Ню Йорк Таймс го нарече „мистерия“, но Съединените щати изпълниха тайна морска операция, която се пазеше в тайна – досега“

Според взривоопасен репортаж на носителя на наградата „Пулицър“ журналистът Сеймур Хърш, САЩ са планирали унищожаването на тръбопроводите „Северен поток“ много преди нахлуването на Русия в Украйна и са извършили бомбардировката с най-голяма секретност, за да избегнат разкриването им в извършване на „акт на война” срещу Русия.


Мадона казва, че е жертва на ейджизъм, мизогиния и на камера с дълги обективи

Мадона отправи осъдителен отговор срещу онези, които критикуваха външния й вид на наградите Грами през 2023 г., като нарече атаките възрастови и женомразки.

Тя твърди, че коментарите за външния й вид са признаци на „свят, който отказва да празнува жени над 45-годишна възраст“.

64-годишната певица, която наскоро беше обвинена в трафик на деца и сексуална експлоатация на деца от Африка, също обвини използването на „камера с дълги обективи“, която според нея „би изкривила лицето на всеки“.


Неваксинирани жени съобщават за „агонизираща болка, менструални спазми“, след като са спали с ваксирани мъже

Неваксинираните жени съобщават за „агонизираща болка и менструални спазми след полов акт с ваксинираните си съпрузи“, според д-р Наоми Уолф, която е изследвала ефектите от набождането с Pfizer.


Документ от Антъни Фаучи разкрива, че служителите са знаели, че ваксините срещу COVID са „опасни за хората“

U.S. health official knew Covid vaccines were lethal to humans, Fauci papers reveal

Антъни Фаучи знаеше, че ваксините срещу COVID-19 са опасни за хората и безполезни за предотвратяване на инфекция, според нов документ, публикуван от правителството на САЩ.

Медицинското списание „Cell Host and Microbe“ публикува „гледна точка“, водена от кабинета на Фаучи в правителството, показваща, че NIAID има „основателна причина“ да смята, че експерименталните удари „ще се провалят“.


Главният изпълнителен директор на Moderna беше хванат да признава, че „Covid е бил вътрешна работа“ пред вътрешен кръг

Moderna CEO Stéphane Bancel has been caught admitting to his friends at the World Economic Forum that his company produced 100,000 doses of Covid-19 vaccine doses in 2019 - before the pandemic started.

Главният изпълнителен директор на Moderna Стефан Бансел беше хванат да признава на свои приятели на Световния икономически форум, че неговата компания е произвела 100 000 дози дози ваксина срещу Covid-19 през 2019 г. – преди да започне пандемията.


Световната здравна организация: „НОВА смъртоносна пандемия идва тази година“

WHO says new deadly pandemic is coming

Директорът на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус прогнозира, че нова смъртоносна „пандемия от човешки птичи грип“ ще удари по-късно тази година.

Според Тедорос СЗО ангажира производителите, „за да се увери, че при необходимост доставките на ваксини и антивирусни средства ще бъдат налични за глобална употреба“.


БГпреведи: Това значи че вирусът се изработва в някоя лаборатория, докато производителите вече са започнали производството на ваксините!


CDC предупреждава, че множество инжекции срещу COVID „намаляват продължителността на живота с 24 години“

CDC warns covid jabs lowers lifespan by 24 years

Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) предупредиха, че множество инжекции срещу Covid намаляват продължителността на живота на човек с до 24 години.

Според данните на CDC за смъртността от всякакви причини, ваксинациите срещу covid унищожават имунната система със скорост, която непрекъснато нараства с всяка изминала година.


СЗО казва да се подготвим за „пандемия от птичи грип“ след изследването на Гейтс и Фаучи за „придобиване на функция“

WHO chief Tedros

Човешката раса трябва да се подготви за пандемия от човешки птичи грип H5N1, според съобщение на генералния директор Тедрос Гебрейесус от Световната здравна организация (СЗО) в петък.

СЗО ангажира производителите, „за да се увери, че при необходимост доставките на ваксини и антивирусни средства ще бъдат налични за глобална употреба“, добави Тедрос в коментарите си.


Тайланд ще стане първата страна, която ще съди Pfizer за милиарди заради „смъртоносните“ инжекции срещу Covid

Говорител на тайландското правителство обяви тази седмица, че страната му скоро ще стане първата в света, която ще анулира и направи невалидни договорите си с големия фармацевтичен гигант Pfizer. Правителството на Тайланд също ще търси милиарди долари обезщетение от Pfizer като компенсация за „човешките развалини“, причинени от него под формата на смърт и увреждания в Кралството.

Според професор Сухарит Бхакди, говорителят казал, че „ще се погрижим Тайланд да бъде първата страна в света, която ще обяви този договор (с Pfizer) за невалиден.“


Вътрешен човек на WEF: Програмата за ядене на буболечки прави хората податливи към изкуствено създадени вируси

Bug eating agenda is about making humans more susceptible to engineered viruses

Хората са готови да се превърнат в ходещи паразити, ако световният елит постигне своето и всички се откажат от месото и започнат да ядат буболечки и щурци. Научните изследвания разкриват, че тези насекоми съдържат перфектната „броня“, която паразитите и патогените използват, за да заразяват хора и животни и да разпространяват болести вътре в тях.

Ако започнете редовно да ядете насекоми, защото вярвате, че това ще спаси земята от глобалното затопляне или „промяната на климата“, може да излагате себе си (и всички деца, които имате) директно на опасност, подпомагайки злия дневен ред на глобалистите, които искат да обезлюдят планетата.

Ако разгледате научните изследвания, публикувани през последните няколко десетилетия, преди елитите и медиите да започнат да рекламират буболечките и насекомите като храна, някои тревожни факти бързо излизат наяве. Основният: насекомите са токсични за хората.

…                                     https://bgprevedi.com/alt-news-10-02-2023-30362-2/

Предишна статия

Новините от 11 февруари 2023 година

Следваща статия

Земеделие и качествена храна

Други интересни