Фулфорд: Хазарската мафия е основно победена, почистването продължава!

Автор: Няма коментари Сподели:

Събитията през следващите седмици ще направят очевидно дори и за най-промитите мозъци на Запад, че се е случило нещо фундаментално и историческо. Няма никакво съмнение, че хазарската мафия е победена и изчистването на последните им водачи е започнало.

Арестът на облечения в женски дрехи новозеландски министър-председател Джак Ардърн, криминалните обвинения срещу президента на Швейцария Ален Берсет и Pfizer, масовите арести на украински правителствени служители и много други събития сочат това.

Друг знак, че ХМ губи, е, че сега започва масово да се говори за участието на Мосад и израелския премиер Дейвид Бен Гурион в убийството на президента Джон Кенеди.

[V1] (Мартин Сандлер за покушението срещу Джон Ф. Кенеди)

Междувременно Израел се опитва да договори капитулацията си пред руснаците чрез Франция. Банкрутиралото корпоративно правителство на САЩ, от своя страна, се превърна в посмешище на света, използвайки извинението „балонът ми изяде домашното“, след като на държавният секретар, робът на Рокфелер, Антъни Блинкен му беше казано да не си прави труда да идва в Китай с просеща мисия.

Войната в Украйна също приключва с последните сатанисти, които сега са обкръжени в Бахмут, където се очаква да се бият до смърт през следващите седмици.

[V2] (Полковникът казва довиждане, Украйна)

Карта на Украйна

Най-важното от всичко е, че ХМ загуби контрола над световната финансова система на 31 януари и квантовата финансова система вече работи (повече за това по-късно).

Въпреки това то не е свършило, докато не свърши, и има голяма вероятност отчаяната и притисната в ъгъла ХМ да опита някакво мегатерористично събитие с черен лебед, най-вероятно или ЕМП, или ядрена атака.

Турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу каза на американския посланик да махне „мръсните си ръце от Турция“, след като Вашингтон и осем европейски страни издадоха предупреждения за пътуване относно възможни терористични атаки там. Подобни предупреждения бяха отправени и за Иран.

[V3] (Махнете мръсните си ръце от Турция)

Заповедта на западните правителства да евакуират своите граждани означава, че е вероятно притиснатият в ъгъла израелски режим да започне масирана атака там. Земетресение с магнитуд 7,8 по Рихтер, последвано от десетки други, докато този доклад се пишеше, показва, че то вече е започнало. „Това е оръжие за промяна на времето, което се използва, за да покаже на Ердоган кой все още командва“, казва източник от ЦРУ.

[V4] (Последствия от земетресението в Турция, 2)

[V5] (Последствия от земетресението в Турция)

[V6] (Въздушен изглед, последствия от земетресението в Турция)

Атаката е извършена, когато руският външен министър Сергей Лавров кацна в Ирак, за да започне „военнотехническо“ сътрудничество с Турция, Иран, Сирия и Ирак заедно с държавите от Персийския залив. Тъй като Египет също е де факто руски съюзник, това представлява екзистенциална заплаха за режима на ХМ в Израел (но не и за евреите).

Сега иранското правителство предупреди съседите на Израел, че за да „запазят сигурността си“, трябва „да стоят далеч от режима, който умира всеки ден“.

ХМ отчаяно се опитва да взриви цялата планета (използвайки агенти както в Иран, така и в Израел), защото контролираният от ХМ Ватикан и тяхното корпоративно дъщерно дружество в САЩ загубиха контрола над финансовата система на 31 януари. Ето защо целият италиански интернет спря на 1 февруари, твърдят източници от MI6. Ватиканската банка, която беше използвана за подкупване на повечето така наречени световни лидери, беше откъсната. Сега ХМ има срок до 13 февруари, преди тяхната американска корпорация да бъде напълно откъсната.

Източници на MI6 казват, че квантовата финансова система (QFS) е поела системата на ХМ за междубанков сетълмент (уреждания) SWIFT на 1 февруари. Авторът усети това в неделя, когато паричен превод пристигна незабавно вместо следващия понеделник за подобен превод, направен миналия месец. Създателят на QFS казва „напредъкът в инфраструктурата на ИТ (информационните технологии),

включително DLT или технологията на разпределената счетоводна книга (Distributed Ledger Technology), известна като blockchain (блокчейн), просто означава, че всички национални банкови системи в света са синхронизирани. Досега преводът за същия ден беше ръчен и тромав, защото двама банкови служители трябваше да седят пред екраните от двата края на телефона и да управляват превода през различни клирингови къщи като SWIFT. Досадно нещо; скъпо, когато се обърка и много стресиращо за работа. Замяната на световната банкова ИТ е предназначена да анулира всички дългове.“

Въпреки това, източникът казва, че всяко официално юбилейно съобщение вероятно ще трябва да изчака до юни, тъй като първо трябва да се извърши премахването на останалата част от контролната мрежа на ХМ.

На този фронт не може да има съмнение, че мрежата се затваря около ХМ. По-специално, неуспешният им опит да убият 90% от човечеството с електромагнитни атаки и токсични ваксини събуди доста влиятелни хора, които сега търсят справедливост.

Банкерът Паскал Наджади – лицето, повдигнало наказателни обвинения срещу швейцарския президент – казва: „Имаме научни доказателства, че ваксината причинява вреда. Това е най-големият медицински технически провал в човешката история.“ Наджади, чийто баща беше един от основателите на WEF, беше тройно ваксиниран, защото вярваше на правителството. Сега той предприема сериозни правни действия.

[V7] (Наджади подава за криминални обвинения срещу президента на Швейцария)

В Тайланд изпадането в кома на трикратно обвинената принцеса накара тази страна да влезе във войната. Професор Сухарит Бхакди казва, че „фармакологични проучвания за безопасността никога не са били извършвани… Pfizer BioNTech ще трябва да изплати тези милиарди на Тайланд.“

[V8] (Ковид 19 е фалшив, д-р Бакди)

[V9] (Д-р Бакди, тайландската принцеса е в кома поради удара)

В Япония също е широко отразена пресконференция на лекари, съдещи министерството на здравеопазването там, също предоставяйки доказателства, че ваксините убиват хората.

[V10] (Японски доктори съдят правителството поради ваксиналната измама)

[doctors4covidethics] (Съдово и органно увреждане, предизвикано от иРНК-ваксините: неопровержимо доказателство за причинно-следствена връзка)

Ситуацията достигна точката, в която дори статистиката на CDC показва, че 84,5% от американците са против ваксините. Това ще има дълбоки политически последици.

Статистика на CDC
Индуцирани от иРНК-ваксините съдови и органни увреждания

[V11] (Как започна мрежата за оздравяване)

Освен това руснаците и китайците вече разбраха, че „Covid 19“ е електромагнитна атака, а не вирус. Руснаците казват, че СЗО (Световната организация за вредите) нарушава правната им харта, като отказва да предостави проби от действителните вируси. Те също така казват, че СЗО крие много други, също в нарушение на своя устав.

[tass] (Някои страни не са готови да се включат в диалог на платформата на СЗО – Министерството на здравеопазването на Русия)

Очаква се властите в правителствата по света да последват примера на Швейцария и да повдигнат наказателни обвинения срещу държавни служители.

В Нова Зеландия военният съюз с белите шапки вече предприе действия, като арестува бившия премиер Джак Ардърн. COVID-диктатурата на Ардърн предизвика 3203% увеличение на свръхсмъртните случаи след нейните закони за задължителна ваксинация срещу COVID.

[expose-news] (COVID-диктатурата на Ардърн предизвика 3203% увеличение на свръхсмъртните случаи след нейните закони за задължителна ваксинация срещу COVID)

Също така получаваме съобщения от местни жители, че министърът на престъпността Джъстин Кастрюдо от Канада и канцлерът Олаф Шолц от Германия са избягали в подземен бункерен комплекс в Стивънвил, Нюфаундленд. Тези мъже обаче няма къде да се скрият. Кастрюдо не може да се появи публично сега, без да не се събере гневна тълпа, която иска арестуването му.

Стивънсвил

Паричната следа зад военните престъпления с Covid също вече се разкрива. Едновременните обиски на различни имоти, свързани с Джо Байдън и шефа на украинския президент Володимир Зеленски Игор Коломойски, осигуряват криминалистична следа, водеща право до ръководството на ХМ. Зеленски е пътувал 14 пъти през последните две години до Женева и Тел Авив, където се крият Коломойски и неговите шефове Рокфелер и Ротшилд, твърдят източници на Мосад. Прането на пари през Украйна финансира атаките с Covid, както и масовото подкупване на политици и държавни служители в целия Запад.

[V12] (Швейцарски банкер – няма информирано съгласие за удара)

Това сега се прекъсва.

Това ще засегне не само фалшивия режим на Байдън, но и СЗО, ЕС, ООН и Световния икономически форум. Частната организация на Клаус Шваб Ротшилд подписа меморандум с ООН през юни 2019 г., за да ускори прилагането на Програмата за устойчиво развитие до 2030 г. Това беше планът на ХМ да превърне планетата в гигантска животинска ферма, като убие 90% от човечеството и пороби останалите.

Сега се оказва, че освен че ни убиват с електромагнитни атаки и ваксини, тези престъпници се опитват да ни отровят, като ни принуждават да ядем насекоми.

Насекомите са пълни с хитин. Хитинът е силно алергичен при бозайниците, стимулира имунната система и следователно участва в развитието на много хронични заболявания. Насекомите също съдържат безброй микроби и паразити, които са патогенни за хората. Преработването му в храна е не само небрежност, но е и умишлено.

Ако хората можеха да ядат насекоми, не мислите ли, че гладуващите хора щяха да опитат това в миналото? Има причина хората да не ядат насекоми: те са отровни за хората.

Прекъсването ще унищожи способността на ХМ да промие мозъците на огромна част от световното население, особено на Запад, да си навредят, като правят неща като ядене на буболечки.

По-голямата част от съдържанието в интернета, независимо дали блогове, видеоклипове или снимки, е създадено от потребители, но то беше ефективно притежавано и контролирано от шепа „Web 2.0 олигополи“ като Facebook (сега Meta), Amazon, Apple, Netflix, и Google (сега Alphabet), наричани заедно акциите „FAANG“. Грандиозният ръст на американския пазар през последните години се дължи почти изцяло на смешните пари на ХМ, които се насочват през тези компании.

Както авторът и много други изследователи, базирани на истината, установиха, FAANG са създали мрежа за контрол на мисълта, далеч надхвърляща всичко, което Джордж Оруел е могъл да си представи. Авторът и много, много колеги бяха баннати например от You Tube за съобщаване на истината за Covid и ваксините. Това вече приключва.

… пауза, елате после …


 


„Това е оръжие за промяна на времето, което се използва, за да покаже на Ердоган кой все още командва“ – е, тук виждате че ЦРУ-то пр_дна и си показа истинското лице!

„Джъстин Кастрюдо от Канада и канцлерът Олаф Шолц от Германия са избягали в подземен бункерен комплекс“ – звучи като явна лъжа!


Споделете:
fb-share-icon
Tweet
Предишна статия

Жан Рено /на руски език/

Следваща статия

ДВЕ МИНУТИ И ХИЛЯДИ ЖИВОТИ ГИ НЯМА

Други интересни