Новините | 30.01-05.02.2023

Автор: Няма коментари Сподели:

Алтернативни новини | 30.01-05.02.2023 година


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Глен Бек

Андрей Фурсов

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян)

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Зеленски е хванат да унищожава „цялата информация“ за сделката на Байдън за биооръжия с Украйна


Семейството на Хънтър Байдън най-накрая признава, че „лаптопа от ада“ е негов, докато той настоява за криминално разследване

Hunter Biden

Адвокатите на Хънтър Байдън най-накрая признаха в сряда, че лаптопът, открит от сервиз в Уилмингтън, Делауеър, наистина принадлежи на по-малкия син на президента на САЩ Джо Байдън.

Преди това Хънтър Байдън твърдеше, че не е собственик на лаптопа, който съдържа лични имейли, снимки и видеоклипове с него. Повече от две години Хънтър и Джо Байдън отхвърляха лаптопа като измама, хак или „руска дезинформация“. Тогава миналата година Хънтър каза, че лаптопът „може да бъде негов“


Професор от Масачузетския технологичен институт се раздели с фармацевтичния картел, за да поиска незабавно спиране на иРНК-ваксините

Един смел професор от Масачузетския технологичен институт и експерт по безопасността на лекарствата се раздели с картела Big Pharma и поиска незабавно спиране на всички иРНК-ваксини, заявявайки, че те са „очевидно най-неуспешният медицински продукт в историята, причиняващ безпрецедентна вреда“.

Професор Рецеф Леви, експерт по анализи, управление на риска и здравни системи в Масачузетския технологичен институт, пусна видео, в което излага смущаващите констатации от своите разследвания и как те са били напълно игнорирани от властимащите.


Продуцент на ABC News е арестуван по отвратителни обвинения в педофилия

Продуцент на ABC News беше арестуван за предполагаемо изпращане, получаване и притежаване на повече от 100 изображения и видеоклипове, изобразяващи малки деца, изнасилени и малтретирани.

Джеймс Гордън Мийк, който подаде оставка от поста си в ABC News, е изправен пред едно обвинение за транспортиране на детска порнография, според наскоро разпечатани съдебни протоколи.


CDC започва разследване на „смъртоносни болести, причинени от ваксини срещу COVID-19“

CDC launches investigation into deadly diseases caused by toxic COVID-19 vaccines

CDC започна официално разследване на тревожния брой съобщения за „смъртоносни заболявания“ и „тежки странични ефекти“, причинени от ваксините срещу COVID-19.

„По отношение на съобщенията за хора, страдащи от инвалидизиращи заболявания, ние сме наясно с тези съобщения за хора, изпитващи дълготрайни здравословни проблеми след ваксинация срещу COVID“, заяви на 26 януари д-р Том Шимабукуро, директор на Службата за безопасност на имунизацията на CDC.


Лекарство за обезлюдяване е тихо и измамно преименувано и напомпано в хранителните доставки

You might know of Stevia as the plant-based sweetener that has a minimal effect on blood sugar and insulin levels and as a healthy alternative to sugar and even artificial sweeteners that we know can disturb the gut microbiome.

Може би познавате стевия като подсладител на растителна основа, който има минимален ефект върху нивата на кръвната захар и инсулина и като здравословна алтернатива на захарта и дори изкуствените подсладители, за които знаем, че могат да нарушат чревния микробиом.

Произхождащо от части на Бразилия и Парагвай, растението Stevia rebaundiana е изследвано за първи път през 1899 г. от ботаника Moisés Santiago Bertoni, който наблюдава сладкия му вкус. Местните го наричали kaʼa heʼẽ или „сладка билка“ и го използвали като лекарство с много специфична цел.

Според ботаника Бертони стевията е била използвана от местните племена в Парагвай от векове като мощен контрацептив, който унищожава плодовитостта.

И какво, ако ви кажа, че откакто стевията е напомпана в западните хранителни доставки, раждаемостта е спаднала, рискувайки срив на населението? И какво, ако ви кажа, че царят на науката на Обама е знаел за ефектите на стевия през цялото време?

FDA разреши вноса на стевия за първи път през 1995 г., позволявайки подсладителя да се използва само като хранителна добавка. След това през декември 2008 г. FDA добави Stevia към списъка на хранителните добавки, „общопризнати като безопасни“ или GRAS. След това е разрешено добавянето на стевия към ароматизирана вода, спортни напитки, както и безалкохолни напитки и други храни и напитки.

Оттогава Stevia е навлязла в хранителните доставки като съставка в над 14 500 хранителни продукта и напитки по целия свят, включително чайове, безалкохолни напитки, сокове, кисело мляко, соево мляко, печива, мюсли, алкохолни напитки, дъвки, зърнени храни, дресинги за салати, сладкиши и като подсладител за маса.

Като се има предвид широкото използване на стевия, струва си да се запитаме дали местните племена в Парагвай са имали право. Наистина ли е мощен контрацептив?

Оказва се, че са били по-прави, отколкото са предполагали.

Според рецензирани научни изследвания стевията е невероятно успешна при намаляване на плодовитостта. Многобройни изследвания върху животни и хора са установили, че стевията намалява плодовитостта с 57 до 79%.

И което е още по-тревожно, това се случва както при жените, така и при мъжете. И още по-тревожно е, че този ефект при жени и мъже може да продължи с месеци, дори след като спрете да използвате стевия.

Друго проучване дори установи, че екстракт от растението има инхибиращ ефект върху растежа на човешката сперма in vitro.

Стевия е идеално лекарство за обезлюдяване, което беше пуснато от властта почти по същото време, когато западното население започна да намалява. Съвпадение?


Майка от Обединеното кралство съди училище за принуждаване на 4-годишния й син да участва в ЛГБТ парад

LGBT Izzy-Montague

Майка-християнка съди основно училище в Обединеното кралство, след като 4-годишният й син е бил принуден да участва в ЛГБТ-парад.

38-годишната Изи Монтегю заведе делото, което е първото по рода си в страната.


Пентагонът потвърждава, че „маневреният“ китайски шпионски балон носи „голям полезен товар“

Пентагонът потвърди, че предполагаемият китайски шпионски балон, който в момента се радва на свободата на американското небе, е „маневреен“ и оборудван с „голям полезен товар“, тъй като правителството на САЩ продължава да отказва да свали балона.

„Явно целта на този балон е за наблюдение“, каза високопоставен служител на отбраната на САЩ, пожелал анонимност.


Президентът Байдън обявява предстоящи климатични блокировки

President Biden says climate lockdowns are coming

Президентът Байдън обяви планове да принуди хората да работят от вкъщи и да се откажат от колите си в опит да се борят с климатичните промени.

Като част от дневния ред на Световния икономически форум за Голямото рестартиране за човечеството, Байдън обяви, че администрацията му планира да затрудни обикновените американци да пътуват в колите си и да направи по-желателно да си стоят у дома.


Открито е признанието на агент на ЦРУ от 1992 г.: „WEF ще убие 4 милиарда до 2030 г.“

A 1992 book, "The Conspirators Hierarchy, the Committee of 300," written by ex-CIA agent John Coleman is gaining renewed attention as its predictions about a "post-industrial" world controlled by globalist technocrats appear to be coming true.

Книгата от 1992 г. „Йерархията на конспираторите, Комитетът на 300“, написана от бившия агент на ЦРУ Джон Колман, привлича ново внимание, тъй като нейните прогнози за „постиндустриален“ свят, контролиран от глобалистите технократи, изглежда се сбъдват.

В книгата Коулман твърди, че международен комитет, ръководен от Билдербергската група и западните разузнавателни агенции, ще насочи света към дистопично бъдеще, в което 4 милиарда „безполезни ядящи“ ще бъдат елиминирани до 2050 г. чрез ограничени войни, организирани епидемии, и гладуване.

От библиотеката на ЦРУ


Тайланд ще забрани Pfizer, след като тайландската принцеса изпадна в кома след бустерна инжекция


WEF разкрива технология, която позволява на елита да арестува граждани за „погрешно мислене“

WEF unveils to brain technology that will allow global elites to imprison citizens for wrongthink

Световният икономически форум разкри нова технология, която ще позволи на правителствата по света да арестуват граждани, преди да извършат престъпление, като четат мислите им.

Според докладите WEF обяви миналия месец, че новата технология ще позволи на работодателите в големи компании да шпионират мозъчната дейност на своите работници. Те биха имали властта да уволняват работниците си и да ги превръщат в държавни органи само за това, че мислят по „погрешен начин“.


Бил Махер: „Революцията на събуждането (уок-ването)“ има „поразителни прилики“ с културната революция на Мао

Bill Maher says Trump's SCOTUS pick Amy Coney Barrett is a 'fucking nut'

Пробудената революция има удивителни прилики с китайската комунистическа културна революция при председателя Мао, според водещия на HBO „В реално време“ Бил Махер, който критикува нетолерантната левица и изтъква, че „ние наистина имаме своя Червена гвардия тук, но те вилнеят в Twitter.”


СЗО разкрива план за отнемане на човешките права на „теоретиците на конспирацията“

WHO vows to censor online conspiracy theorists

Световната здравна организация обяви планове да накаже така наречените „теоретици на конспирацията“ чрез отнемане на човешките права на всеки, който разпространява „дезинформация“ онлайн.


Шефът на ChatGPT признава, че AI (ИИ) е програмиран да „унищожи демокрацията“

ChatGPT boss admits AI has been created to destroy democracy

Сам Алтман, главен изпълнителен директор на създателя на ChatGPT OpenAI, призна, че AI е програмиран да разруши демокрацията в много близко бъдеще.

В скорошно интервю за списание Forbes Алтман призна, че ChatGPT е създаден с изричната цел да продължи дистопичната програма на глобалисткия елит за човечеството.


Учени предупреждават, че изменението на климата кара хиляди „внезапно“ да образуват смъртоносни белодробни инфекции

Scientists warn climate change is suddenly causing people to drop dead

Сега учените предупреждават обществеността, че изменението на климата може да причини смъртоносни белодробни инфекции, инсулти и инфаркти.

Да, наистина.

В това, което изглежда като поредния крещящ пример за глобалния елит, който се опитва да отвлече вниманието на обществеността от истинската причина за нарастването на сърдечните проблеми след въвеждането на инжекциите, сега учените искат да вярваме, че изменението на климата кара американците в цялата страна да умират от „бързо разпространяваща се гъбична инфекция“ на белите дробове.


Изследователи ще съдят японското правителство за прикриване на страничните ефекти от ваксината

Japanese researchers

Екип от японски изследователи обявиха, че възнамеряват да съдят японското правителство, ако здравното министерство продължава да отказва да признае причинно-следствената връзка между ваксината и смъртните случаи.

По време на пресконференция професор Масанори Фукушима каза: „Около април миналата година дружествата по патология и съдебна медицина вече излязоха с изявление, че в бъдеще трябва да се прави аутопсия на хора, които са починали след ваксинация.“ Той продължи: „В бъдеще , ние трябва спешно да установим насоки за това какъв вид медицинско лечение трябва да бъде предоставено на жертвите, увредени от ваксините, и трябва да разработим диагностични техники.

https://bgprevedi.com/alt-news-30-01-05-02-2023-30276-2/

Предишна статия

Война срещу заветите на Апостола на българската свобода – да живеем във „века на свободата”

Следваща статия

Поглед Инфо: Генерал Тихомир Стойчев

Други интересни