Фулфорд: Украйна падна, следват Израел и Швейцария!

Автор: Няма коментари Сподели:

Вече не могат да бъдат отречени големите победи на алианса за планетарно освобождение.

Англосаксонците, руснаците и китайците постигнаха сделка за Украйна и сега са готови да довършат останалите крепости на хазарската мафия в Швейцария и Израел.

След като тези контролни центрове бъдат неутрализирани, ще стане окончателното освобождение на Съединените щати, което ще направи световния мир възможен.

[V1] (Взривове над Техеран от Израел)

Това вирусно видео с над 20 милиона гледания на крайно възбудения изпълнителен директор на Pfizer е добро доказателство за това колко контрол Рокфелер / Ротшилд вече са загубили:

Директор на Pfizer напада Джеймс О’Кифи и персонала на Veritas; Унищожава iPad, показващ тайно направени записи

Авто-превод

Отделно

Тъй като предполагаме, че повечето от нашите читатели вече са го гледали, ще се концентрираме върху важните факти, които то разкрива. Те са, че Pfizer публично призна, че създават вируси, за да продават ваксини. Другото е, че Google и Twitter вече не цензурират истината за престъпленията с Covid и с ваксините.

[V2] (БиБиСи открито признава че ударът може да бъде смъртоносен)

В резултат на това информация като тази достига сега до овцехората:

Проучване на 700 000 души от Израел показа, че двойно ваксинираните са 27 пъти по-склонни да се заразят отново с COVID, а данните от Англия, Шотландия и северните страни в Европа показват, че тройно ваксинираните са по-склонни да умрат. – Д-р Ричард Урсо

[twitter] (повтаря горното)

Също така бомбастични нови рецензирани научни изследвания разкриха това, което много от нас знаеха от самото начало: 5G-радиацията не е свързана само с пандемията Covid-19, тя всъщност подтиква тялото да създава нови вируси и заболявания, включително коронавируси.

И преди основните медии да се сдобият с това изследване и да убедят масите, че то е маловажно, трябва да знаете, че това са рецензирани научни изследвания, публикувани на уебсайта на Националния институт по здравеопазване.

[rumble] (Правителството на САЩ признава, че „5G-радиацията причинява COVID-19“ – зашеметяващо признание)

Това означава, че не само фармацевтичните компании, но и ИТ-компаниите (Информационни Технологии) са били замесени в опита за убийство на голям процент от световното население.

Този вид информация излиза в основните медии сега, защото ХМ губят контрола върху компаниите от Форчън 500.

Историята обаче е много по-дълбока. Причината, поради която западните фармацевтични компании са принудени да създават болести и след това да продават лекарствата, е, че им е забранено да произвеждат лекарства, които ни правят по-умни, по-щастливи, по-силни и др. Един изпълнителен директор на фармацевтична компания веднъж ми каза, че нищо не би било по-лесно от това да се правят лекарства, които ще повишат нашия IQ (коефициент на интелигентност), но им е забранено да го правят. Той също така каза, че производството на нови наркотици за развлечение, които не са вредни, „би било невероятно лесно“. Причината, поради която на спортистите им е забранено да използват „допинг“, за да станат по-силни, по-бързи и т.н., е същата.

Това е така, защото групата Октагон в горната част на ХМ умишлено ни задържа като вид. Те забраняват лекарства и генетични промени, които биха повишили коефициента на интелигентност и т.н. Те също така умишлено поддържат живота ни изкуствено кратък, така че да нямаме достатъчно време да разберем контролната матрица, на която сме подложени.

С други думи, победата над ХМ ще бъде много по-голяма от падането на Съветския съюз. Ще промени всичко. Твърди се, че компютрите удвояват процесорната си мощност на всеки две години. Хората биха могли да направят същото, ако пожелаят и им бъде позволено.

Ние също сме на път да се освободим от ужасното робство. Например правителството на САЩ субсидира трафика на деца във всичките 50 щата. Това е благодарение на „Закона за осиновяване и безопасните семейства“, подписан през 1997 г. от Бил и Хилъри Клинтън Рокфелер. Над 80 милиарда долара годишно се харчат от федералното правителство за тази програма, за да се дават на щатите над един милион долара за всяко дете, което те отнемат от семейството. Самото правителство признава, че 83% от отнетите деца са извършени под фалшив претекст.

[V3] (83% от отнетите деца са извършени под фалшив претекст)

Сега също се оказва, че те са използвали фалшиви тестове за наркотици, за да изглежда, че родителите са „наркомани“, чиито деца е трябва да бъдат отнети.

[rt.com] (Разследване на измама срещу американски наркотестер, използван в дела за попечителство – Vice)

Изтезанията и убийствата на тези деца (за събиране на адренохром) бяха записани на видео и използвани за създаване на масивен файл за изнудване на властните брокъри на Запад. Успоредно с убийствата на деца съществуваше и верига за масово хомосексуално изнасилване и изнудване.

За тези, които искат да знаят повече, това видео разказва за странните ритуали за анален секс на сатанистите.

[V4] (Сексуални навици на масоните)

Хората, които не са участвали в престъпления, подлежащи на изнудване, са били държани извън висшите постове, докато виновните се издигат до върха. Сега знаем, че има над 400 000 от тези файлове за изнудване, което обяснява защо е толкова трудно да се пресуши блатото.

Все пак блатото се пресушава. Западните и руските специални сили с бели шапки сега си сътрудничат в операции срещу Ватикана и централата на Октагон в Швейцария благодарение на подробни разузнавателни данни за техните лидери.

Например, вътрешен човек, участвал в „ритуали, изпълнявани през нощта в тъмни стаи“, наблюдавани от Клаус Шваб Ротшилд на Световния икономически форум в Давос, Швейцария, казва, че „енергията на

тъмнината, страданието цари там“. На тези срещи на самопровъзгласилите се „богове на Олимп“ Клаус Шваб каза, че „старият свят няма да се върне“ и се обяви за „папата на Новия световен ред“. Шваб каза на участниците, че те могат да се „считат за богове“. Той каза, че WEF е създал пет кризи, за да докаже, че Бог не съществува, защото ако съществуваше, щеше да ги предотврати. (Интересно е да се отбележи, че огромни ята черни птици, предзнаменование за бедствие, сега се виждат над крепостите на ХМ като Ватикана и Киев: дали Бог ще удари?)

[V5] (Огромни ята врани над Киев)

Публикациите на WEF описват тези кризи по следния начин:

„Колективният фокус на света се насочва към „оцеляването“ на днешните кризи: разходи за живот, социална и политическа поляризация, хранителни и енергийни продоволствия, хладен растеж и геополитическа конфронтация, наред с други“,

[weforum] (Доклад за глобалните рискове за 2023)

На срещите Шваб също се похвали, че „католическата църква се срива и папата е незначителен“. Вътрешни хора от Ватикана потвърждават, че актьорът, който се представя за папа Франциск, получава заповеди от Шваб и ХМ. Ето защо „Франсис“ публикува писмо, в което се казва:

„Докато Световният икономически форум празнува своята петдесет-годишнина, аз изпращам поздрави и молитвени добри пожелания на всички, които участват в тазгодишното събиране.“

[vatican] (Послание на светия отец Франциск до професор Клаус Шваб, изпълнителен председател на Световния икономически форум)

Един от ключовите хора зад контрола на ХМ на фалшивия Франциск и Ватикана е опозореният бивш архиепископ на Вашингтон Теодор Макярик, който ръководи мащабна операция за изнудване, според Джордж Ноймайр, американски католически журналист. „Теди може да накара всички прелати с дълбоки джобове под своето заклинание за изнудване, за да остракизира и да изпразни финансово всеки епископ, който му се противопостави: той все още ръководи нещата в Църквата“, каза Ноймайр. Ноймайр беше убит на 19 януари, докато разследваше проникването на масони в Църквата в Африка.

Хората, които го убиха, са сред целите на специалните части с бели шапки. Те ще бъдат преследвани и изпратени долу, за да се срещнат с господаря си.

Военноморското разузнаване на САЩ, ръка на белите шапки, сега се насочи срещу други висши предатели, включително Майкъл Чертоф, Робърт Мюлер, конгресменът Адам Шиф, сенаторът Марк Уорнър, Алекс Сорос, сенаторът Мич Маконъл и специалният съветник Джон Дърам, казват източници от MI6.

Руснаците си правят някакъв собствен лов. Евгени Пригожин, основател на групите Вагнер, казва: „Имам свидетели, които си спомнят как служители на ЦРУ са обучавали Осама бин Ладен и са носили торби с пари и оръжия на ISIS в Сирия и в други страни. Те подготвяха престъпници и терористи по целия свят, за да има проблеми навсякъде – в Европа, Африка, Азия, Южна Америка.

Много от тези престъпници са събрани в Украйна, където биват систематично преследвани и унищожавани.

Китайски източници оценяват украинските общи загуби на въоръжените сили на Украйна за последните 11 месеца на конфликта към 680 000 души. Това означава, че Украйна вече е загубила войната. Грабването на 14-годишни момчета и старци от улиците и изпращането им за клане няма да има значение.

[V6] (Набиране в НАЦИСТКИ стил в Украйна)

[V7] (Още принудителна мобилизация от Зеленски)

Ситуацията достигна точката, в която дори подстрекаващи войната мозъчни тръстове като Rand Corporation се отдръпват от войната. Те казват, че „проучванията на минали конфликти и внимателното разглеждане на хода на този предполагат“, че „оптимистичният сценарий е малко вероятен“.

[rand] (ПиДиЕф – Избягване на дълга война)

Спомнете си, че Ранд са бесните кучета, които предложиха на САЩ да се изправят срещу „средно голяма страна“ като Япония или Бразилия, за да стимулират икономиката си.

С други думи, те са хулигани, които искат само да нападнат някого, когото са сигурни, че могат да победят, но бягат от истински противници.

Фактически източниците на MI6 казват, че анго-саксонците и руснаците вече са постигнали сделка за Украйна и че като част от това, западните танкове, за които се твърди, че са изпратени в Украйна, всъщност отиват в Русия.

Шефът на MI6 казва:

Чухме от Москва по обратния канал. Това, което е много по-експертно, е задният дипломатически канал. Военното разузнаване управлява въоръжените сили, а не обратното.

Танковете, които споменахте, че изпратихме, са много добре оборудвани и разбираме, че това е някакъв вид договореност за трансфер на технологии. Предвижда се скицирането на Украйна по Днепър от север на юг надолу от Киев до Крим и това ще приключи до март. Танковете разчитат първо на артилерия за проникване и след това на пехота за задържане, танковете само пробиват, това е всичко, за което са предназначени. Всички речни пресичания ще бъдат взривени [за да се създаде] желязна завеса.

Руско-украинският пожар е тяхна собствена котешка битка и завличането на всички останали ще завърши със сълзи, забележи думите ми, Бенджамин. Борис Джонсън нямаше работа да бъде там миналата седмица. Трябваше да вземем нашите политици и да им прочетем акта за бунт. Това отново е някакъв ХМ псевдо-еврейски Том Уакери (безсмислие).

ХМ-вълк в еврейска овча кожа, така да се каже. Ако откъснете очи от тях за една секунда, те ще отнемат дъха от устата ви, същите подлеци.

С други думи, Западът ще стои настрани, докато Русия довърши последната от сатанинските сили в Украйна.

[V8] (Москва предупреждава Запада за НАТО: Гражданите на запада ще бъдат обединени във военен блок срещу Русия)

Като друга част от задния канал с Русия търговецът на оръжие Виктор Бут даде първото си интервю пред западен източник след излизането си от затвора. Заслужава си да се чуе.

По принцип той казва, че САЩ са похарчили 150 милиона долара, за да го обвинят, и са използвали същия заговор, за да обвиняват много други хора по света. Той също така казва, че това, което Западът [ХМ] прави срещу Русия, би било като Русия да превземе Мексико и след това да се опита да отнеме Калифорния, Флорида, Ню Мексико и Тексас от Съединените щати.

ЕКСКЛУЗИВНО | Интервю с Виктор Бут | Истината зад случая с Виктор Бут

Авто-превод

Отделно

Но Бут не говори за среща в Патая, Тайланд около 2008 г., където той показа ядрена бойна глава, открадната от руската подводница Курск, на Саша Зарик, известен още като главният майстор на илюминатите Александър Романов. Впоследствие тази бойна глава беше използвана за цунамито от 11 март 2011 г. и ядрената терористична атака срещу Япония. Какво ще кажете за това, Виктор, можете ли да хвърлите светлина върху това?

Във всеки случай ще има и съвместни руски и английски операции за обезглавяване на ръководството на ХМ в Швейцария и Израел, казват източници от MI6 и руската ФСБ. Излишно е да казвам, че домашните адреси на Шваб и другите самопровъзгласили се „богове на Олимп“ са им известни.

За да се подготви обществеността за трибунали за военни престъпления в стил Нюрнберг, престъпленията на НАТО също се повдигат в парламентите и други обществени форуми по света, както показва това видео:

[V9] (Зеленски трябва да бъде на масата за преговори)

ХМ са полудели и отчаяно се опитват да започнат дълго планираната си Трета световна война с масирани атаки срещу Сирия и Иран. Те включват стотици бойни самолети.

[debka] (Стартирането на американо-израелските военни учения Juniper Oak показва на Иран, че силата на САЩ е неотслабена от войната в Украйна или заплахата от Китай)

Източници от иранското разузнаване казват, че Иран също е бил атакуван от сили, идващи от Украйна. „Това ще има тежки последици за правителството на Украйна“, казва източникът.

Без значение какво обаче, тази атака няма да започне Третата световна война, защото военните сили на света вече не се подчиняват на ХМ.

Атаката срещу Иран също беше отчаян ход на престъпния режим от ХМ на Бенямин Нетаняху, за да предотврати гражданска война в Израел, като се позова на външен враг.

[jpost] (Кой иска израелска гражданска война?)

Въпреки това, еврейският народ се събужда за престъпниците от ХМ, които се крият сред тях и ще ги преследват, обещават източници на Мосад.

ХМ също бива изтласквана от гардероба. Миналата седмица Лигата против клеветата (Anti-Defamation League – агенция с явен израелски уклон в САЩ) официално излезе в подкрепа на неонацистите в Украйна. „Вече знаем, че „евреите“ от ХМ винаги са били нацисти по начало“, казва източник от Мосад.

ADL официално поддържа неонацистите в Украйна

Отчаянието на ХМ също идва от факта, че светът отхвърли техния план да запазят контрола си върху финансовата система с въвеждането на белега на звяра – тяхната цифрова валута на централната банка.

Ето защо слугинята на Рокфелер Джанет Йелън отиде на просия в Африка.

„Официално пътуването имаше за цел да убеди африканците, включително избрани длъжностни лица, бизнес-лидери и фермери, че САЩ търсят дългосрочни отношения по всичко – от продоволствената сигурност до електрифицирането на селските райони.“

[axios] (Йелън предупреждава за „катастрофа“ на тавана на дълга за САЩ и извън тях)

Истинската история обаче беше, че Йелън заплаши африканците, че ако не приемат новата цифрова валута, „пълният фалит на САЩ ще има вълнообразни ефекти по целия свят, което ще направи по-скъпо заемането на пари в някои от най-бедните страни в света.”

Това, разбира се, е лъжа, защото това, което наистина ще се случи, е, че всички тези експлоататорски заеми на МВФ и т.н. за Африка ще бъдат премахнати като част от юбилея на неизпълнението на задълженията на корпоративното правителство на САЩ. След това африканците най-накрая ще получат справедлива цена за своя труд и ресурси.

Не само правителството на САЩ фалира. Кредитите за жилища и автомобили в частния сектор също водят до срив на банковата система.

Джеръми Крос, президент на компания за изземване на автомобили, казва, че не може да намери достатъчно хора за изземването, за да отговори на търсенето или пространство, за да държи всички автомобили, които компанията му е натоварена да възвърне.

[zerohedge] („Това е перфектната буря“: Повече американци не могат да си позволят плащанията за колата си, отколкото по време на пика на финансовата криза)

Според годишния доклад на фонда за извънредни ситуации на Bankrate, 68% от хората се притесняват, че няма да могат да покрият разходите си за живот само за един месец, ако загубят основния си източник на доходи. И когато ножът опре кокала, мнозинството (57%) от възрастните в САЩ в момента не могат да си позволят спешни разходи от $1000.

Близо три четвърти, или 72%, от семействата със средни доходи казват, че доходите им изостават от разходите за живот, спрямо 68% преди година.

Ситуацията е достигнала точката, в която милиони американци са на път да останат гладни, когато спрат купоните им за храна.

[theeconomiccollapseblog] (Цената на живота е станала изключително потискаща и 57 процента от американците не могат да си позволят $1000 за спешни разходи)

Американският народ, подобно на африканците, също ще бъде освободен от дълговото робство и ще види как доходите им ще скочат веднага след като паразитът FRB на ХМ бъде премахнат.

Изправени пред военно поражение, икономически колапс и съдебни процеси за военни престъпления, големият въпрос сега е дали ХМ най-накрая се опитват да изиграят своята „карта за извънземна инвазия“.

Източници от полското разузнаване казват, че „Г7 ще вземе оръжията си от извънземни арсенали и ще ги хвърли върху Русия и Иран, защото САЩ и ЕС са марионетки на извънземни окупатори“. Те използват „дехуманизираща робска система за придобиване на по-малко интелигентни хора без съзнание, контролирайки техните животински умствени инстинкти, психически подобни на кучета или влечуги, обучени като войници, за да изпълняват античовешки решения“. Те имат предвид това, което е известно като падналите ангели и техните човешки роби.

… пауза, елате пак по-късно …

 


„алианса за планетарно освобождение“ – илюзия според нас.

„20 милиона гледания“ – ютюб умишлено намалява броя на гледанията.

„Военноморското разузнаване на САЩ, ръка на белите шапки … казват източници от MI6“ – отново фактастични изявления.

„анго-саксонците и руснаците вече са постигнали сделка за Украйна и че … западните танкове… всъщност отиват в Русия“ – отново фактастични изявления.

„собствена котешка битка“ – не е така! Украйна е мястото на военни стълкновения през последните 4 века. Западът в лицето на йезуити и католици срещу Русия. Най-големият и най-продължителният конфликт в света! Казването че е ‘собствен’ ни говори, че искат да ни излъжат, и то дебело! Тиквено-златен медал от надпяването със сапуни Лъжливото Овчарче!

„ядрена бойна глава, открадната от руската подводница Курск“ – отново да подчертаем, руснаците не са толкова глупави да сложат ядрено оръжие когато лодката излиза на първия си основен тест, при това с китайски висш военен на борда й! Вероятността за това е просто нула!

„руски и английски операции за обезглавяване на ръководството на ХМ в Швейцария и Израел“ – изглежда лъжовно, плюс ФСБ се е наговорило с МИ6 да лъже в синхрон.

„еврейският народ се събужда за престъпниците от ХМ, които се крият сред тях и ще ги преследват“ – нереалистично обещание.


Предишна статия

ДА СЪЗДАВАШ КРАСОТА В ПРОСТРАНСТВОТО

Следваща статия

И Бог създаде човека… Невидими атаки върху хората!

Други интересни