Трафик на деца, органи, войни и звезди | ВНИМАНИЕ: шокиращи снимки!

Автор: Няма коментари Сподели:

*Кил Гейтс – много хора наричат така Бил Гейтс, защото “кил“ (kill) на английски означава убийство / да убиеш. Същото важи и за Килъри Клинтън. (Игра на думи)

*След голямото земетресение в Хаити през 2010г (200 000 жертви), много от западноевропейските благотворителни организации имаха кампании за набиране на средства за помощ на пострадалите в Хаити.

Трагедията събра много пари и едни от най-известните организации изпратиха “помощ“. Мисионерите, които отидоха да помагат всъщност използваха даренията на хората, за да отсядат в пет звездни хотели и да си викат непълнолетни момичета за проституция.

След като историята се разчу, след няколко месеца имаше пожар на пазара в столицата, където проституцията / изнасилванията са се случвали. Пожара унищожи всичко, включително всякакви улики.

Държавата от години е атакувана финансово, морално и всякак от запада, като отмъщение за това, че беше първото място на освободени роби. От там тръгва доминото на освобождение на всички чернокожи хора от робството.

https://bgprevedi.com/traffic-of-children-organs-wars-stars-30113-2/

Предишна статия

Процъфтявайте: Какво всъщност ни трябва? (Thrive:What on Earth Will It Take?)

Следваща статия

Кори Гуд: Хронология на битките за освобождаване на Земята

Други интересни