Новините днес 29 януари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Унищожаването на Америка ще бъде кулминацията на живота ми.
-Джордж Сорос


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Кори Гуд: tv (създайте акаунт), youtube

Татяна Завражина

Новият световен ред

Андрей Фурсов

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян)

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Флорида ще започне да осъжда педофилите на смърт – демократите са възмутени

Florida to begin sentencing pedophiles to death

Губернаторът Рон ДеСантис обяви планове за въвеждане на смъртно наказание за всеки, осъден за педофилия във Флорида.

В реч ДеСантис очерта планове за връщане на смъртното наказание за извършителите на сексуални престъпления срещу децата.


Членовете на катастрофиралия екипаж на НАСА Чаленджър са открити живи през 2023

The seven NASA astronauts supposedly killed in the 1986 Challenger disaster did not die in the explosion and are quietly living out their lives in the U.S., with many of them “hiding in plain sight”, using their same names and working at high-levels in the same fields they worked in before the disaster, according to explosive evidence uncovered by investigators.

Седемте астронавти на НАСА, за които се предполага, че са убити при катастрофата на Чалънджър през 1986 г., не са загинали при експлозията и тихо живеят живота си в САЩ, като много от тях се „крият на видно място“, използвайки същите си имена и работейки на високи нива в същите полета, в които са работили преди бедствието, според експлозивни доказателства, открити от следователите.

На 28 януари 1986 г. орбиталната совалка на НАСА Challenger се разпадна на парчета 73 секунди от своя полет над Атлантическия океан, край бреговете на Кейп Канаверал, Флорида в 11:38 EST. Всичките седем членове на екипажа са били убити, според НАСА, включително петима астронавти и двама специалисти по полезен товар.


Хърватският президент осъди коментара на Германия „Ние сме във война с Русия“ като „лудост“

Russia Germany Croatia

Хърватският президент Зоран Миланович разкритикува германския външен министър Аналена Бербок след нейните твърдения, че „сега ние водим война срещу Русия“.

Той нарече коментарите й „вид лудост“ и пожела на Германия повече късмет, отколкото в последната война, която са водили с Русия преди 70 години.


След като пожъна огромни печалби, Бил Гейтс сега изхвърли ефективността на ковидните удари на боклука

Bill Gates

Сега Бил Гейтс признава, че има „проблеми“ с настоящите ваксини срещу covid-19.

Гейтс не е не само един от най-големите поддръжници на ваксинациите в света, но е инвестирал сериозно в иРНК и е пожънал огромни печалби от продажбата на акциите на BioNTech.


Заместник-директорът на CDC признава, че Covid-инжекциите могат да причинят „инвалидизиращи заболявания“

COVID JAB

По време на консултативен панел на FDA относно ваксините срещу Covid тази седмица директорът на Службата за безопасност на имунизацията на CDC Том Шимабукуро призна, че неговата агенция е била наясно, че хората страдат от „инвалидизиращи заболявания“ след като са били инжектирани.

Той каза: „Ние приемаме безопасността на ваксините много сериозно“, преди да добави „По отношение на съобщенията за хора, преживели инвалидизиращи заболявания, ние сме наясно с тези съобщения за хора, които изпитват дълготрайни здравословни проблеми след ваксинация срещу Covid.“


FDA започва спешно разследване на смъртните случаи от инжекциите за COVID

FDA launches investigation into COVID vaccine deaths in America

FDA започна разследване на тревожния брой смъртни случаи от ваксините срещу COVID и сърдечни проблеми, които възникват след инжектиране срещу грип с бустер-ваксина срещу Covid.

Федералната агенция обяви разследването, след като анализ установи, че „възрастните хора, които са получили както бустер Pfizer omicron, така и висока доза или адювантна ваксина срещу грип в един и същи ден, може да имат по-висок риск от инсулт“, съобщи CNBC.


Какво се случва между Кевин Макарти и Марджъри Тейлър Грийн?

Необичайната връзка между новия председател на Камарата на представителите Кевин Макарти, R-Калифорния, и представителя Марджъри Тейлър Грийн, R-Джорджия, претърпя нов обрат в понеделник, след като New York Times цитира Макарти, който се закле в безкрайната си лоялност към конгресменката с втори мандат.

„Никога няма да напусна тази жена“, каза Макарти на приятел в частен разговор, докладван от Times. „Винаги ще се грижа за нея.“

Снимки на двамата, които стават необичайно близки в залата, започнаха да се появяват по време на гласуването за председател на Камарата в началото на януари.

…                                        https://bgprevedi.com/alt-news-28-29-01-2023-30124-2/

Предишна статия

КРАТКА ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ПЛОСКАТА ЗЕМЯ ОТ БАМРИ БАБИК, МОМИЧЕ НА 8 ГОДИНИ

Следваща статия

Процъфтявайте: Какво всъщност ни трябва? (Thrive:What on Earth Will It Take?)

Други интересни